![]() |
mogę doradzić Ci biuro online superksięgowa, z którym współpracuję od początku działalności, jeśli chodzi o startujący biznes to księgowość zdalna zmniejszy koszty. Dla mnie online było wygodniejsze, wysyłam skany dokumentów, nie muszę pojawiać się w biurze, jeśli mam pytanie to kontaktuję się przez bezpośredni numer do swojej księgowej.
|
![]() |
Skoro dopiero zaczynasz prowadzić firmę, to poszukaj sobie czegoś taniego. A chociażby zajrzyj na stronę internetową superksiegi.pl.
|
![]() |
Ja współpracuję z Biurem Rachunkowym Support. Co prawda siedziba mieści się w Poznaniu, ale ja mam z nimi kontakt online. Wszystko załatwiamy przez Internet. Jest to naprawdę duże ułatwienie, tym bardziej, że mam bardzo mało czasu w ciągu dnia. Często bywam w Poznaniu przejazdem, a poza nie liczą sobie zbyt dużo za usługi. Stąd moja dwecyzja.
|
![]() |
Może prawoipodatki.com ? Moja znajoma z nimi współpracuje i jak na razie nie słyszałam żadnego narzekania, więc chyba jest spoko :)
|
![]() |
Ja od 3 lat mam firmę i księgowość prowadzi mi biuro Infoprofit w Lublinie na Łęczyńskiej, są banery na płocie oraz mapka na ich stronie więc na pewno trafisz. W cenie mam reprezentację przed skarbówką oraz zusem, ze skarbówką nie miałam jeszcze starcia, z zusem raz w sprawie nieprzyznania zasiłku - udało się. Najlepiej zadzwon i umów się na spotkanie. Plusem jest że zatrudniają kilka osób, więc nie ma problemu, że Ci księgowa zachoruje i d*** (jak wtedy gdy 1 osoba prowadzi biuro rachunkowe) AsiaRównież polecam biuro rachunkowe INFOPROFIT na ul. Łęczyńskiej w Lublinie. Współpracuję z nimi od ponad 10 lat i w trakcie współpracy przeniosłam działalność do Warszawy a biuro pozostało nadal w Lublinie ! Dalej mam super kontakt zarówno z szefostwem jak i pracownikami biura mimo, że bardzo rzadko się widujemy ;-( Super atmosfera i rozumienie potrzeb klienta. Gorąco polecam :-) Anna |
![]() |
polecam ***bbr.com.pl/ - doświadczone, profesjonalne biuro rachunkowe od lat działające w lublinie
|
![]() |
polecam biuro rachunkowe astron na ul. fabrycznej (na przeciwko gali) w lublinie ******biurorachunkowe.lublin.pl/ . współpracuję z nimi od ponad 8 lat i w trakcie współpracy wielokrotnie przenosiłem działalność do różnych miast w polsce. super kontakt zarówno z właścicielką biura jak i z pracownikami, bardzo mała rotacja pracowników!!!. kontakt mamy głównie mejlowy i telefoniczny. wszystko załatwiają za mnie :d zarówno z zus jak i us. gorĄco polecam!!!!!
pozdrawiam sobek
|
![]() |
Mi bardzo dobrze współpracowało się z Liczykiem. Z powodów osobistych musiałem porzucić biznes, ale mogę ich polecić ze względu na bezproblemowy kontakt i dokumenty zawsze dostarczone na czas.
|
![]() |
Witam, tez kiedyś szukałam biura w internecie. Powiem szczerze, że najlepiej pytać znajomych którzy korzystają już z usług jakiegoś biura. Mnie znajomi polecili ASPEKT usługi księgowe. Jak na razie jestem zadowolona.
|
![]() |
Bardzo ciekawe podejście. Czasami warto zastanowić się głębiej nad rzeczami, które nas otaczają. Można wyciągnąć bardzo ciekawe wnioski, a jednocześnie odnaleźć drugie dno sprawy.
Deb0308 - Polecam:
|
![]() |
ja moge polecić biuro ***s://***ifirma.pl/kpir. korzsytam z ich us↓g juz ładnych pare lat i jestem bardzo zadowolona. wszystkie rozliczenia wykonywane są niezwykle skrupulatnie i terminowo. obsługa z chęcią odpowiada na wszelkie pytania i rozwiewa wątpliwości. cenowo też są bardzo konkurencyjni.
|
![]() |
Polecam JPK centrum rachunkowe na tarasowej, maja jeszcze oddział we Wrocławiu
|
![]() |
biuro rachunkowe prestige group
******finanseprestige.pl/
|
![]() |
krótka ankieta dla poszukujących biura rachunkowego ***s://goo.gl/forms/jowv1rr1qxbiwetb2
|
![]() |
Szukaj czegoś w okolicy. Nie ma sensu współpracować z biurem z drugiego końca Polski. Na olx. znajdziesz ogłoszenia. Jak interesują ciebie stawki takich usług, to na kalkulatordlafirm.pl masz odpowiednie kalkulatory.
|
![]() |
jeśli chodzi o biuro podatkowe to polecam jak najbardziej ***prawoipodatki.com
|
![]() |
Od dwóch lat prowadzę własną działalność gospodarczą wraz z żoną i mogę właśnie polecić biuro rachunkowe GENIX. G. PFAJFER. Bardzo kompetentna obsługa ksiegowa. Jak najbardziej jestem za tym, aby współpracować właśnie z takimi biurami, które znają się na swojej robocie. Jest to mega ważne z punktu widzenia JPK który wchodzi za kilka dni.
|
![]() |
Najlepiej pewnie byłoby samodzielnie określić co nas najbardziej interesuje, bo poszukiwania biura rachunkowego wcale nie są takie łatwe niestety. Dla zainteresowanych może taki artykuł pomoże: kedu.pl/jak-wybrac-dobra-ksiegowa bo na pewno warto wiedzieć czym się kierować przy samym wyborze księgowej czy biura rachunkowego i na co zwracać uwagę.
|
![]() |
Korzystam z usług księgowych u Pana Macieja Godlewskiego w Biurze Mg-Finanse od dłuższego czasu i ani raz nie zauważyłem niepokojącej sprawy. Wszystko jest tak jak powinno być, cały zespół wywiązuje się z umowy na czas, przez co mogę spokojnie prowadzić swoją firmę. Polecam!
|
![]() |
Jeśli już nie wyrabia się z rozliczeniami to zawsze można je komuś zlecić, taką ofertę dedykowaną pod wspólnoty mieszkaniowe ma w Krakowie na pewno CRWM i nie wiem w sumie czy ktoś inny się tym zajmuje tak w ogóle. Ich mogę w każdym razie polecić, na crwm.pl jest kontat.
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|