Oto JAKOŚĆ Platformy Obywatelskiej. Żuk i Tusk musza być z ZTM prawdziwie dumni.
|
|
A jakie to ma znaczenie? Najważniejsze, że będzie nowy dworzec "metropolitalny", gdzie będzie można wejść na dach z którego będzie można podziwiać okoliczne slumsy i meneli.spokojnie z tym hejtem oplacony kaczy podnozku hahaha |
|
Oto JAKOŚĆ Platformy Obywatelskiej. Żuk i Tusk musza być z ZTM prawdziwie dumni.Chyba wiem co delikatnie chcesz zasugerować. Trzeba głosować na Lewicę, wtedy cały dzień będzie świecić słońce, deszcz będzie padał tylko w nocy a ludzie będą żyć długo i szczęśliwie. |
|
A jakie to ma znaczenie? Najważniejsze, że będzie nowy dworzec "metropolitalny", gdzie będzie można wejść na dach z którego będzie można podziwiać okoliczne slumsy i meneli.Nie wiem czy ktoś na Ciebie będzie chciał patrzeć, ale cóż żyj nadzieją... |
|
Jak tam Paligłup spałeś dzisiaj trochę? Czy cały czas siedzisz na forum DW?A jakie to ma znaczenie? Najważniejsze, że będzie nowy dworzec "metropolitalny", gdzie będzie można wejść na dach z którego będzie można podziwiać okoliczne slumsy i meneli.Nie wiem czy ktoś na Ciebie będzie chciał patrzeć, ale cóż żyj nadzieją... |
|
A jakie to ma znaczenie? Najważniejsze, że będzie nowy dworzec "metropolitalny", gdzie będzie można wejść na dach z którego będzie można podziwiać okoliczne slumsy i meneli.
|
|
A jakie to ma znaczenie? Najważniejsze, że będzie nowy dworzec "metropolitalny", gdzie będzie można wejść na dach z którego będzie można podziwiać okoliczne slumsy i meneli.Nie wiem czy ktoś na Ciebie będzie chciał patrzeć, ale cóż żyj nadzieją... |
|
,,Pracownicy na urlopach''. Czyli nikt tam nie pracuje???? Są jeszcze ci mózgowcy z biur.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|