Widać, że da się w Lublinie prowadzić restaurację bez oszukiwania klientów i pracowników, bez okradania pracowników, płacąc zusy. Trzeba tylko potrafić dostrzec, że poza pieniądzem są także inne wartości...
|
|
Świetny odcinek!!! Jestem pełna podziwu dla kunsztu kucharskiego p. Gessler. Fajna babka:)
|
|
Przyznam, że zawsze omijałam to "legendarne miejsce" twierdząc, że przychodzą tam tylko biznesmeni i ludzie w podeszłym wieku... Jednak dzisiejszy program rzucił nowe światło na tę restaurację i jestem pewna, że niebawem na pewno się tam wybiorę taak, to się nazywa magia telewizji i siła reklamy ale przecież o to w marketingu chodzi, więc gratulacje dla całej załogi
|
|
ojjj i ja tez nabrałam ochoty! Chłopaki, nie dajcie sie , nie spuszczajcie z jakości- bedą ludzie, wypali Wam imteres! Trzymam kciuki, wkrótce sie do Was wybieram! Gratuluję i życze powodzenia, zasługujecie!
|
|
jestem pod wrażeniem .... na pewno się do Czarciej wybiorę ... zawsze omijałam bo sądziłam że jest tam drogo .... miła niespodzianka
|
|
Jest drogo w porównaniu do innych restauracji w Lublinie.
|
|
Wybiorę się tam, tylko dlaczego Czarcia Łapa ma nieaktywny link-menu-pewno diabelskie moce
|
|
przecież ona się dzisiaj tylko skompromitowała.Jaki kunszt nic nie zrobiła.Kucharz był lepszy od niej |
|
Jak bym miał takiego managera to bym go nawet nie zatrudnił do sprzątania, Kłamca!!!!! Jeżeli Pan szef chce szczegółów to proszę o emaila na adres olaelk@interia.pl. Wytłumaczę dlaczego takiego darmozjada nie warto w ogóle trzymać. szczyt niekompetencji. To normalny obibok i oszust.
|
|
TO dobrze ze wystrój sie zmienił,osobiście potrawy mi tu smakowały ,ale ten ponury wystrój nie zachęcał do ponownej wizyty.Tam gdzie jest ciepło i przytulnie zawsze sie chętnie wraca ,a do tego gdy się jest ciepło przyjętym przez obsługę to tez wiele znaczy .Pozdrawiam
|
|
Cena tatara 295dag to 5,25 a u nich 25 zł. Kogoś chyba dobrze pogrzało. Nie dziwię się żę lokal świeci pustkami. A ten ich manager do doskonała droga do plajty.
|
|
hm, ze ciarcia łapa potrzebowala pomocy??
|
|
Chodziło mi o calokształt jej talentu...Czytaj ze rozumienie a nie wypluwasz swoje przemyślenia bezpodstawnie!!! |
|
Ciekawe czy łysy Bogumił oglądał?
|
|
A co to jest ta brusCZetta?
|
|
Gesslerowa nie zrobiła nic innego jak skuteczne wykonanie podstawowych czynności, które powinien był wykonać cały ten bajabongo-menadżer. Koleś snuje się po tej knajpie jak smród po kiblu i zwyczajnie powinien wylecieć z roboty.
Fakt, Gesslerowa bardzo skutecznie zrobiła szum wokół knajpy. Na tyle dobry, że pomysł "kuchni włoskiej jak u nas w domu" i zamalowanie okolic okien na kiblowy błękit nie zaszkodziły mu.
Czapki z głów.
|
|
Niech se Franca włosy umyje, bo śmierdzą!
|
|
Icek ty gey czy pedał? chyba bardziej śmierdzisz!!!! |
|
szef kuchni -przystojniak:)
|
|
Wróciła do Lublina , bo dostała zjazd w necie na maxa! Jej własna restauracja padła! Jesz burger z burgerem za 3-4 dychy w sąsiedztwie MD musiał paśc, a podnoszenie Czarciej w Lublinie to jak pionizowanie kolumny Zygmunta! Reszta Polski może to łyknie, a my w Lbn wiemy o co kaman. Madziuś ! To nie Twój grajdołek
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|