Kara dla Czarnka = brak subwencji, więc w sumie to Pan Minister nic złego nie powiedział, a na pewno nie chciał nikogo urazić
|
|
cyt. ,, Ci ludzie nie są równi ludziom normalnym i skończmy z tą dyskusją.'' Tak samo może powiedzieć o ludziach szerzących ciemnogród i zacofanie, nakazujący żyć skromnie, a sami opływają w luksusach, nauczający o miłości do bliźnich, a sami nimi gardzący. Brawo. Wasz koniec naprawdę już jest bliski.
|
|
Kara dla Czarnka = brak subwencji, więc w sumie to Pan Minister nic złego nie powiedział, a na pewno nie chciał nikogo urazićMinister edukacji (tfu) nie da subwencji sobie podległej placówce obcego państwa watykan ?? |
|
A że tak zapytam nie do końca na temat, ale bardzo mnie nurtuje odpowiedź na to pytanie: jak się czuje szanowna Babcia pana ministra?
|
|
Też mi mega zaskoczenie
Fragment z profilu facebookowego KUL
"W imieniu społeczności akademickiej Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II gratuluję Panu nominacji na stanowisko Ministra Edukacji i Nauki. Czujemy się zaszczyceni, że Profesorowi naszego Uniwersytetu zostało powierzone tak ważne stanowisko rządowe. Na czas pełnienia tej zaszczytnej i odpowiedzialnej funkcji życzę Panu Ministrowi wszelkiego dobra, wytrwałości w podejmowaniu kreatywnych inicjatyw, wrażliwości na potrzeby świata nauki oraz sprawy edukacji dzieci i młodzieży, a także skutecznego wsparcia instytucji, którym leży na sercu troska o kształt polskiej nauki i szkolnictwa - napisał rektor #KUL ks. prof. Mirosław Kalinowski w liście gratulacyjnym do nowego Ministra Edukacji i Nauki prof. #KUL Przemysław Czarnek"
|
|
Wcale jakoś mnie nie dziwi decyzja KUL przecież Czarnek mówi dokładnie tak jak chce kościół od takich jak on słyszeć
|
|
Mowa pogardy i nienawiści którą epatuje Czarnek to wstyd dla KUL-u, wstyd dla Lublina i wstyd dla Polski !
|
|
Pogubiłem się: są normalni, czy nie są? Bo jeśli są, to w czym problem? Konstytucja gwarantuje im takie same, jak innym prawa i obowiązki. A jeśli nie są, to Czarnek ma rację. Ja już nie wiem, jak to jest. Proszę o wytłumaczenie.
|
|
Pogubiłem się: są normalni, czy nie są? Bo jeśli są, to w czym problem? Konstytucja gwarantuje im takie same, jak innym prawa i obowiązki. A jeśli nie są, to Czarnek ma rację. Ja już nie wiem, jak to jest. Proszę o wytłumaczenie.Bo za głupi jesteś, by to pojąć. To dlatego, że traktujesz świat w czarno-białych barwach i w dodatku masz duże problemy z właściwym postrzeganiem rzeczywistości. |
|
I to jest twoja odpowiedź? Zadałem proste pytania, a ty zamiast mi odpowiedzieć wyzywasz mnie od głupców. Czyli miałem rację określając cię jako załganego, prostackiego, prymitywnego jełopa.Pogubiłem się: są normalni, czy nie są? Bo jeśli są, to w czym problem? Konstytucja gwarantuje im takie same, jak innym prawa i obowiązki. A jeśli nie są, to Czarnek ma rację. Ja już nie wiem, jak to jest. Proszę o wytłumaczenie.Bo za głupi jesteś, by to pojąć. To dlatego, że traktujesz świat w czarno-białych barwach i w dodatku masz duże problemy z właściwym postrzeganiem rzeczywistości. |
|
OK, zniżę się i ci wyjaśnię. Nie masz racji w kwestii owych praw, jakie rzekomo osobom homoseksualnym gwarantuje Konstytucja.I to jest twoja odpowiedź? Zadałem proste pytania, a ty zamiast mi odpowiedzieć wyzywasz mnie od głupców. Czyli miałem rację określając cię jako załganego, prostackiego, prymitywnego jełopa.Pogubiłem się: są normalni, czy nie są? Bo jeśli są, to w czym problem? Konstytucja gwarantuje im takie same, jak innym prawa i obowiązki. A jeśli nie są, to Czarnek ma rację. Ja już nie wiem, jak to jest. Proszę o wytłumaczenie.Bo za głupi jesteś, by to pojąć. To dlatego, że traktujesz świat w czarno-białych barwach i w dodatku masz duże problemy z właściwym postrzeganiem rzeczywistości. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|