![]() |
Dziewczyny a pamiętacie może jakie były pytania na egzaminie zawodowym w beauty lux?
|
![]() |
Pewnie, że szkolenia w Beauty Lux przygotują do pracy i wszystko można w ten sposób ogarnąć.
W praktyce jednak sami musicie ocenić, czy dacie radę od razu na szkoleniu zawodowym.
To wcale nie jest takie proste, jak mogłoby się wydawać.
Trochę już w tym temacie siedzimy, ale muszę na pewno przyznać, że nie ma lepszej drogi do zdobycia tego zawodu.
Na szkoleniu wszystko koncentruje się na konkretach i w sumie tak powinno być.
|
![]() |
To prawda - Beauty Lux ma te szkolenia rzeczywiście solidne i tam można się realnie przygotować do pracy.
Pewnie, że z dnia na dzień niczego wielkiego nie zrobicie, dopiero po czasie można się spodziewać sensownych zmian.
Bazuję, na szkoleniach od dawna. W zasadzie cała moja nauka wynika właśnie z tego.
Radzę sobie. Uważam, że szkolenia po prostu zapewniają optymalizację i spokój.
|
![]() |
Całe moje przygotowanie do zawodu kosmetyczki opierało się właśnie na szkoleniach zawodowych.
Można powiedzieć, że ogarnęliśmy wszystko w krótkim czasie, całość poszła w odpowiednim kierunku.
A Beauty Lux robi takie szkolenia, którymi faktycznie przygotujecie się do pracy.
Nic nie dzieje się z dnia na dzień, bo pracy mnóstwo, ale to najlepsza forma przygotowania do tej pracy.
Tym bardziej, że u nich pracuje się na naprawdę solidnych kosmetykach.
|
![]() |
Czy na te szkolenia w Beauty Lux trzeba się zapisywać jakoś odpowiednio wcześniej? Nakręciłam się na szkolenie z makijażu. Koleżanka z tego samego salonu jest po tym szkoleniu. Bardzo chwaliła za poziom i osoby prowadzące. Potwierdzicie mi, że w dalszym ciągu ten poziom szkoleń jest wysoki? Potrzebuję pewnego info ;-)
|
![]() |
Pewnie, że nie ma lepszej drogi, niż przez Beauty Lux.
Siedzę w branży od lat i wiem, jakie znaczenie mają różne tematy.
Powiedzmy sobie szczerze - udało się nam wejść na fajny poziom dosyć szybko, ale dzięki konkretnemu podejściu.
U nich w programie szkolenia nie znajdziecie żadnych bzdur. Oni tam mają wyłącznie konkrety.
|
![]() |
Ktoś wie, na jakich kosmetykach aktualnie pracują w Beauty lux? Chodzi mi o stylizację paznokci.
W dalszym ciągu to kosmetyki New nails?
|
![]() |
Beauty Lux - tak, potwierdzam. Przede wszystkim solidne prowadzące, porządne kosmetyki i generalnie nastawianie na jakość. Nie jest to miejsce, w którym chodzi o same papierki. To jest miejsce, w którym można się po prostu nauczyć wielu konkretów, wiele rzeczy odmienić i to jest najważniejsze. Nasze doświadczenie z nimi jest po prostu mega pozytywne.
I tego pilnujcie.
|
![]() |
Beauty Lux - zdecydowanie tam, bo oni mnie właśnie przygotują do pracy.
Jak to wygląda? Wiele zależy od was. Działamy z Beauty Lux od dawna, wszystko opiera się na ich szkoleniach i jakoś mamy przygotowanie do pracy. Ale oczywiście wejście na odpowiedni poziom po prostu trochę trwa....
|
![]() |
Jeśli chcecie nauczyć się profesjonalnej stylizacji paznokci to mogęp polecić instruktorkę ze Szczecina panią Paulinę Rąpałę-Piórkowską. Kursy na naprawdę wysokim poziomie, pani Paulina potrafi przekazać wiedzę i robi to w sposób bardzo sympatyczny :)
|
![]() |
Ja polecam sprawdzić opcje szkoleń u instruktorek marki Crystal Lashes (są w różnych miastach), bo sama korzystałam i z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że bardzo dobrze przygotowują do pracy na rzęsach. A i materiały z tej firmy są fajne do pracy, na szkoleniu bardzo dobrze się na nich ćwiczyło.
|
![]() |
Cosinus Kraków. Szkoła całkowicie za darmo, 2 lata i pełen zakres wiedzy teoretycznej, zajęcia praktyczne na dobrych kosmetykach. Polecam
|
![]() |
Z doświadczenia powiem, że na dobre szkolenie, dobry kurs warto pojechać i nieco dalej, bo to popłaca nie tylko ogromem wiedzy, ale przede wszystkim ilością zadowolonych klientek później :) Ja jestem po dwóch kursach ze stylizacji brwi i rzęs w Warszawskiej Akademii Szkoleniowej Marki Secret Lashes u Pani Patrycji Zielińskiej - patrycjazielinska.pl Myślę, że większość z nas, szczególnie specjalizująca się właśnie w brwiach i rzęsach zna Panią Patrycję i nikomu przedstawiać jej nie trzeba. Jest topowym instruktorem w dziedzinie stylizacji rzęs na Polskę, sama ma na swoim koncie wiele wygranych w konkursach. Zna się na swojej pracy i co ważne - chętnie i w świetny sposób potrafi się tą wiedzą dzielić.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|