A ping sieci internetowej? A hosty? A blokowanie strony? Wszystko miało znaczenie dlatego jedni mieli większe szanse inni mniejsze. Równe szanse to jest podstawowoy warunek konkursów unijnych więc konkurs jest nieważny.
|
|
Aby ktoś dostał ktoś musi nie dostać zrozum.
Musiał ktoś odpaść w ten czy inny sposób. Dzięki temu że takim jak ty strona nie działała pieniądze dostaną inni wiec kasa sie nie zmarnuje i do brukseli nie wróci i to najważniejsze. Ciesz się z szczęśćia innych. A co do sprawiedliwośći czy równych szans to się nie ośmieszaj. Sprawiedliwość czy równe szanse w UE??? Ha ha ha Jednym dają za darmo miliony dotacji (najczęściej i tak bogatym aby byli jeszcze bogatsi) a w podatkach zabierają wdowi grosz ciężko harującym biedakom. Sprawiedliwości niema i nie będzie.
|
|
Aby ktoś dostał ktoś musi nie dostać zrozum. Musiał ktoś odpaść w ten czy inny sposób. Dzięki temu że takim jak ty strona nie działała pieniądze dostaną inni wiec kasa sie nie zmarnuje i do brukseli nie wróci i to najważniejsze. Ciesz się z szczęśćia innych. A co do sprawiedliwośći czy równych szans to się nie ośmieszaj. Sprawiedliwość czy równe szanse w UE??? Ha ha ha Jednym dają za darmo miliony dotacji (najczęściej i tak bogatym aby byli jeszcze bogatsi) a w podatkach zabierają wdowi grosz ciężko harującym biedakom. Sprawiedliwości niema i nie będzie.
|
|
Co za komedia ten sam prawnik przy pierwszym naborze wniosków chciał anulowanie anulowania a teraz że system działał tak samo nie prawidłowo jak pierwszym razem. Ja czegoś nie rozumiem
|
|
Zaskoczyć Was wszystkich? Kliknąłem równo 10.00.00, system przetwarzał dane z 20-25 sekund po czym wyskoczyła informacja zwrotna, że zostało złożone 2 sekundy po 10.00 więc system działał prawidłowo a chciałem wyrobić się w pierwszej sekundzie...
|
|
Kliknąłem równo 10.00.00, system przetwarzał dane z 20-25 sekund po czym wyskoczyła informacja zwrotna, że zostało złożone 2 sekundy po 10.00 więc system działał prawidłowo a chciałem wyrobić się w pierwszej sekundzie...
|
|
Czy ja dobrze widzę że na screenie jest strona "best gore" na pasku na górze po lewej stronie?
|
|
Przedsiębiorcy - powinniśmy protestować. LAWP stworzył możliwości złożenia wniosków tylko dla znajomych przedsiębiorców którzy nie stracili dochodów 98% podczas pandemii. Dlaczego tak mówię gdyż w dniu złożenia wniosku do LAWP pojawił się komunikat następującej treści cyt. „ W związku z pracami dotyczącymi utrzymania systemu informatycznego w dniu 29 lipca od 9:30 do 11:30 nastąpi czasowe wyłączenie systemu LSI2014. Prosimy o uwzględnienie tej informacji w harmonogramie prac LSI 2014.” Sami osądzie…….. B.S
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|