Do wiezienia z takimi lekarzynami!!!!
Wcześniej powinno się tego dziada, który tylko dla kasy został konowalem połamać i potem do celi.
|
|
TEGO GNOJA LEKARZA POZBAWIĆ WYKONYWANIA ZAWODU I WSADZIĆ DO PAKI DOŻYWOTNIO.
|
|
33 lata, czyli świeżo po rezydenturze :) A niedawno ci rezydenci strajkowali i chcieli po 3 średnie krajowe zarabiać i niewiele brakowało a by im dali.. pokory w nich nie za dużo, umiejętności też niewiele, a niestety wiem co mówię. Każdy za to na pieniądzach się dobrze zna i praktycznie z rozmowy z rezydentami wynika tylko jak dużo zarabiają i jak jeszcze mimo wszystko jest im mało.
|
|
Przykro, że się od razu uogólnia na wszystkich lekarzy. To jest konkretny chłystek nieudacznik, więc konkretnego gamonia wywalić na zbitą mordę z zawodu i pogonić do łopaty, bo jak nosi du..ę wyżej głowy, to nie wiadomo ilu jeszcze przez niego nie zostanie przyjętych do szpitala z wiadomym później skutkiem. Mówmy o konkretnym przypadku, konkretnym nieudaczniku.
|
|
Kiedy zrobią porządek z lekarzami ? Jak jakaś opcja polityczna się odważy to ma mój głos do końca życia. I nie tylko mój głos !!!!
|
|
A ty zakomleksiony trollu, nie jesteś nawet lekarzyną, konowałem - bo jesteś zbyt ograniczony by się kształcić - siedzisz całymi dniami przy komputerze i ubliżasz innym, aby się dowartościować. Popatrz na siebie. Ile ci płacą za takie wpisy? |
|
A kto cię będzie leczył mały człowieku, jeśli zrobisz porządek z lekarzami? Siedzisz przy komputerze i z z nadmiaru czasu oraz kompleksów wypisujesz głupoty. Rusz łepetyną! |
|
|
|
A w czym lekarz jest lepszy od inżyniera? Postawiojo na lekarzy, to mamy takie pazerne istoty w państwowych instytucjach i zero fabryk w okolicy. Bo po co są nam inżynierowie? Nie tylko lekarze mają ciężkie studia i odpowiedzialną pracę. Już parę mostów i budynków zawaliło się w naszej historii. Różnica jest taka, że kasta lekarzy nie dopuści więcej absolwentów, by im kapusty nie ubyło. Natomiast uczelnie techniczne ześwirowały i robią na umór inżynierów. Niestety bez kasy na przemysł, są oni zbyteczni w kraju. A zagranicą mogą robić za zwykłego technika, tj. i nasi medycy mogą co najwyżej leczyć staruszków.
|
|
Ze strachu wziąłem się za ziołolecznictwo i pije se ziólka, 2 l dziennie i szok, ciśnienie 120-80, włosy pociemniały, wzrok lepiej widzi, serce umiarkowane, prostata niet, stawy funkcjonują, cera jak u celebrytek zooperowanych. szok, szok.
|
|
SOR na Krasnickiej w Lublinie to koszmar uragajacy czlowieczenstwu. Opieka, badania pod psem! Nie daj Boze tam trafic. A przeciez zycie ludzkie zalezy od dokladnego zbadania pacjeta i postawienia pierwszej diagnozy. Nikt nie jedzie ot tak na SOR karetką gdzie juz ratownik zadecydowal ze ten przypadek nalezy zbadac dokladniej. Po kilkunastu godz. na SORze wyszlismy z recepta na poczatkowe zapalenie pluc mimo moich protestow wobec lekarza. Po dwoch dniach lekarz rodzinny wezwal karetke i odeslal pacjeta na SOR do wykonania na CITO tomografi glowy. I wyszlo na obrazie ich "zapalenie pluc". Zdazylismy na szczescie ale to dzieki uporowi z mojej strony i szybkiej reakcji lekarza rodzinnego.
|
|
Kolejna władza nie umie uzdrowić polskiej służby zdrowia. Nieudaczników u sterów.. Nic dziwnego skoro Harry Potter i pomniki są ważniejsze
|
|
Służba zdrowia w Polsce to paranoja! To wygląda na świadome wyniszczanie narodu.Dziwie się,że tak wielu lekarzy bierze w tym aktywny udział! Mam szacunek dla tych medyków, którzy wykonują swój fach uczciwie i z zaangażowaniem lecz niestety inni pseudolekarze niszczą ich autorytet.
|
|
wsadzić do więzienia doktora i odebrać prawo wykonywania zawodu
|
|
Wincej kasy im dać, wincej!!!
|
|
Dla tych konowałów tylko kasa się liczy 20 etatów na każdym po 10 min pracy a zarabiać by chcieli po 20 tyś dla przykłady wo pierdla z nim i zakaz wykonywania zawodu do końca życia niech szuka pracy jak każdy normalny człowiek i zobaczy co stracił.
|
|
Może mu tak nakazywała klauzula sumienia ?
|
|
Chyba tego młodego człowieka zgubiło lekceważące podejście do pacjenta. Teraz nie przyznaje się do winy - a co ma powiedzieć, że nie zajął się pacjentem należycie?? Może ten przypadek zmieni jego postawę, tylko szkoda że kosztem życia pacjenta (ale może to uratuje życie innemu choremu?).
|
|
Franek, jak pomyślę jacy z nas inżynierowie to aż się boję iść do lekarza. Pozdrawiam. |
|
Mało pieniędzy na służbę zdrowia = wielu pacjentów na za małą liczbę lekarzy = mało czasu dla pacjenta. Izby Przyjęć pracują na zbyt wysokich obrotach, a wszystko sprowadza się do zbyt małego finansowania w stosunku do potrzeb. W takim kieracie niestety może dojść do tragedii. Trudno winić jeden element, gdy cały silnik jest źle skonstruowany.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|