PiS jest już tak oderwany od rzeczywistości, że bardziej się chyba nie da. Liczy się jedynie władza i walka o jak najwięcej ciepłych posadek w państwowych spółkach, agencjach, sądach, prokuraturach i stadninach. Od covida ważniejsza jest walka z ziobrystami i gowinowcami o przywództwo na prawicy czy też temat LGBT. Dla nich zwykli szarzy ludzie i ich problemy w ogóle się już nie liczą.
|
|
Już dawno po wyborach więc nie ma ciśnienia, żeby coś robić.
|
|
Zaniedbania obecnej władzy są ogromne w każdej dziedzinie, ale za te związane z pandemią możemy zapłacić najwyższą cenę !
|
|
...po drugie lekarzy nie ma bo w latach 1995-2015 zmniejszono liczbę kształconych o prawie 50%, liczba kształconych zostaje znacząco zwiększona od 2016, lecz pierwsi będą w 2022....A skąd masz te informacje? Bo ja znalazłem takie opublikowane przez Naczelną Izbę Lekawrską: " W roku akademickim 2008/2009 limity przyjęć na kierunki lekarskie i lekarsko-dentystyczne wyniosły łącznie 4291 miejsc. W kolejnym roku nastąpił znaczący wzrost limitów - łącznie o 1645 miejsca. Liczba ta stale, ale nieznacznie wzrastała do roku akademickiego 2014/2015." |
|
Rządowy trollu zamiast robić głupkowate wrzutki o Kopaczowej, lepiej się pochwal która spółka skarbu państwa sponsoruje dzisiaj twoje wpisy? PGE? Azoty?
|
|
Zaniedbania obecnej władzy są ogromne w każdej dziedzinie, ale za te związane z pandemią możemy zapłacić najwyższą cenę ! Miejmy tylko nadzieję, że w Wolnej Polsce wszyscy odpowiedzialni za te zaniechania odbędą zasądzone kary !
|
|
i tak dużo zrobionoKOT89, możesz podać jakieś fakty na potwierdzenie postawionej przez siebie tezy? |
|
Super Kopacz zamknęła by się w domu ;)Jak Kaczyński? |
|
Niestety wielu lekarzy zachowuje się nie tak jak trzeba, nie przyjmuja w przychodniach, leczyć się boją ...Stań na linii frontu, mundrołku. Pomóż w szpitalu ajko wolontariusz. |
|
tak dużo zrobiono,Pytałem - co zrobiono? Konkrety! Przestań rzygać proPiSowskim sciekiem, tylko odpowiedz! |
|
Super Kopacz zamknęła by się w domu ;)Jak Kaczyński? Tylko tego jeszcze plinuje wataha policjantów i prywatni ochroniarze. Ja sobie nie przypominam, by Pani Kopacz ukrywała się w sytuacji, gdy Minister Zdrowia był potrzebny. |
|
Ciekawe co by zrobiła Kopaczowa, albo Tusek? ... ;)Wyciągnęliby za uszy trzęsącego się ze strachu Kaczyńskiego. |
|
A co ten młodzik, pan lekarz może powiedzieć i rozliczać, niestety część lekarzy poszła na zwolnienia i stchórzyliMatołku - gdzie jest Kaczyński? |
|
Ciekawe co by zrobiła Kopaczowa, albo Tusek? ... ;)Wyciągnęliby za uszy trzęsącego się ze strachu Kaczyńskiego. |
|
Niestety wielu lekarzy zachowuje się nie tak jak trzeba, nie przyjmuja w przychodniach, leczyć się boją ... Jest to postawa skandaliczna, jednocześnie w prywatnych gabinetach nie boją się COVID ... taka prawdaPisałem ci - zgłoś się na wolontariusza i stań na linii frontu, zamiast pieprzyć bez sensu zza monitora. |
|
|
i tak dużo zrobionoPiSowski ściekmistrzu - co niby zrobiono?!?!? Konkrety! |
|
|
Ciekawe co by zrobiła Kopaczowa? ... ;)Na pewno nie uciekłaby z resortu jak Szumowski. |
|
Niestety wielu lekarzy zachowuje się nie tak jak trzeba, nie przyjmuja w przychodniach, leczyć się boją ... Jest to postawa skandaliczna, jednocześnie w prywatnych gabinetach nie boją się COVID ... taka prawdaJesteś szują, której każdy lekarz powinien odmówić pomocy za to obrażanie. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|