A jak protestować, kiedy media wykańczane są przez dewelocwaniaków, bo krytykują dewelo-rozwój? (***wirtualnemedia.pl/artykul/wydawca-dziennika-wschodniego-w-likwidacji-dziennikarze-zaskarza-decyzje-sadu)+1
|
|
+2ale to nie koniec dobrych wiadomosci. Ta jest o wiele lepsza bo upada lewacki brukowiec. Jak podaje serwis wirtualne media " Spółka Corner Media wydająca „Dziennik Wschodni” decyzją sądu została postawiona w stan likwidacji, a na likwidatora wyznaczono radcę prawnego Leszka Kukawskiego, który poprzednio był jej kuratorem. To pokłosie sporu większościowego udziałowca firmy Tomasza Kalinowskiego i dziennikarzy mających resztę udziałów." sprawdziłem na stronach ekrs pod numerem 0000507517 wszystko jest jak należy.Może cwaniak założy nowe wydawnictwo? ProP0nuję tytuł: Dziennik Deweloperski, a na red. naczelnego P0wołać agenta_srom_K_a. |
|
Czy błedy ortograficzne zmieniają treść ? ? ALFANABETA
|
|
Czym sie rUżni gUwno od kału? pis od roskich pcheł? alfanabeta
|
|
Myślicie, że tu chodzi o jakieś "wolne media"? STAJNIA LEWAKOW URBACHA i GRUPY 0 w latach 2012–2016 zadeklarowaa przychód wysokości ponad 9 mld zł,..... a zapłacili zaledwie 70 tys. zł podatku CIT. Jak wyliczyła ...
.efektywna stawka wyniosła ca 0,0008%. Ty przedsiębiorco ile płacisz cit?????
|
|
I dobrze. Nie chcemy kłamliwych niemieckich i innych mediów. Tylko TVP i TV Trwam mówi prawdę. Szatan wreszcie zostanie zniszczony a nie będą się panoszyć. Polska to katolicki kraj nie chcemy oszołomów i innych którzy ją niszcza naszą Ojczyznę. Bóg Honor Ojczyzna ...
|
|
Gresywny cham i prymityw - to poziom wypowiedzi na forum Dziennika Wschodniego. Czy o takie media mają się martwić Polacy?Dzięki tej akcji ci wszyscy udowodnili jakimi są medialnymi tubami wspieranymi przez obce kapitały, korporacje medialne na smyczy obcych wpływów oraz służbI znowu parę dni bezsensownych przepychanek z matołem, ze skończonym idiotą . Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni skończonego kretyna? Jest to zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku |
|
Gresywny cham i prymityw - to poziom wypowiedzi na forum Dziennika Wschodniego. Czy o takie media mają się martwić Polacy?Pluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów |
|
Pluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów
Redakcja toleruje takie chamskie, agresywne, przesycone nienawiścią i wzywające do anarchii i przemocy, wpisy. Tak, jakby celem właściciela wydawnictwa było skłócenie społeczeństwa, jakby redakcja promowała prymityne wypowiedzi w celu osiągnięcia destabilizacji w Polsce. Przez kłamstwo, manipulację, półprawdy chce osiągnąć cel, którego Polacy sobie nie życzą. Wybrali w demokratycznych wyborach obecną władzę. Jeśli im się nie spodoba, ich następny wybór będzie inny. Ale media z zagranicznym kapitałem promują pomysły o przedterminowych wyborach. Kto chce na tym zarobić? I my mamy się o nich martwić? :)
|
|
Redakcja toleruje takie chamskie, agresywne, przesycone nienawiścią i wzywające do anarchii i przemocy, wpisyPluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów |
|
Jeśli rządowi tak zależy żeby rzekomo z uzyskanych pieniędzy wspomagać służbę zdrowia to najpierw niech przestanie potajemnie przesyłać kasę Rydzykowi w ilości grubych milionów złotych. Niech rząd przestanie dotować miliardami złotych TVPis gdyż ta również ma potężne zyski z reklam i w odróżnieniu od mediów komercyjnych miliony Polaków płacą na to dziadostwo jakiś chory abonament. Chore pomysły i chore działania chorej władzy. Tyle.
|
|
a mnie to wszystko wisi,grunt że TVP INFO działa cały dzień.
|
|
A tymczasem dewelocwaniaki wykańczają nasze media: "Z powyższych powodów przed dwoma laty stanęliśmy po stronie naszych czytelników, mieszkańców Lublina, którzy opowiedzieli się przeciwko zabudowie górek czechowskich, które w części – dzięki przychylności radnych z klubu prezydenta miasta Krzysztofa Żuka (PO) – mogłyby być zabetonowane. Spotkało się to z nieprzychylną reakcją większościowego wspólnika spółki Corner Media wydającej Dziennik Wschodni, znanego w Lublinie dewelopera, z którym przed siedmiu laty, wraz z kilkunastoma osobami z redakcji, założyliśmy spółkę Corner Media."
|
|
CD: "W efekcie, po długim okresie sporu z mniejszościowymi udziałowcami, po próbie odwołania mnie z funkcji naczelnego, w zeszłym roku większościowy wspólnik zdecydował się złożyć wniosek o rozwiązanie wydawnictwa, uzasadniając to m.in. brakiem zarządu spółki. A zarządu nie ma, bo diametralnie różnimy się w wyznawanych wartościach: z jednej strony mamy interes prywatny, z drugiej – interes publiczny. Rozumiem, że nie muszę wyjaśniać, po której stronie stoję."
|
|
CD: "Pokłosiem decyzji większościowego wspólnika jest to, że od tygodnia w rejestrze sądowym spółka Corner Media ma dopisek „W LIKWIDACJI”. W redakcji pojawił się już nawet pan podający się za likwidatora, choć postanowienie sądu o postawienie spółki w stan likwidacji wciąż jest nieprawomocne. KRS w Świdniku pędzi w kierunku wygumkowania naszego wydawnictwa z sądowego rejestru, jakby była to sprawa życia lub śmierci. Na razie górę bierze śmierć – śmierć dla nas, dla wolnych mediów."
|
|
CD: "Nie mam znajomych na FB, bo komentarze wolę pisać w mojej gazecie, mimo że zazwyczaj nie podobają się mojemu wspólnikowi, a ten post zamieszczam tu tylko dlatego, by nie być posądzonym, że wykorzystuję DW do rozgrywki z panem deweloperem. Nie wiem, czy ktoś to dostrzeże, ale będę miał satysfakcję, że przynajmniej zostawiłem gdzieś ślad na tematy dla mnie niezwykle istotne. Nie wiem też, kto kupi na licytacji Dziennik Wschodni, czy z całym zespołem dziennikarskim, czy z częścią, bo resztę po uważaniu albo według wskazówek zwolni pan likwidator. Będę walczył o DW, bo uważam, że wolności słowa nie można zlicytować, sprzedać panom z wypchanymi portfelami, bo komuś się nie podoba, że mamy swoje zdanie i go bronimy. Walczę o to, by Dziennik Wschodni nadal był Dziennikiem Wschodnim, a nie Dziennikiem Deweloperskim, Prezydenckim, Marszałkowskim czy Orlenowskim.
Krzysztof Wiejak,
|
|
Czy redaktorem Dziennika Deweloperskiego zostanie deweloprzydoopAS z kieszenią wypchaną- niczym ta cinkiarza - rulonem banknotów, który zabłysnął zorganizowaniem "ankiety", której wyniki wskazały, że 120% mieszkańców Czechowa P0piera P0mysł za-akedemikowania P0ligonu? Czy dział "spraw mieszkańców" Łysogrodu zostanie P0wierzony agentowi_srom_K_owi, a moderacja oddana w ręce zy38ka chorego na nogi?
|
|
Dużo na forum pojawiło się dużo komentarzy skopiowanych, z portali których właściicielami są zagraniczne koncerny medialne np. szkalujące POLSKĄ FABRYKĘ BRONI która zagraża ich interosom ekonomicznym :)
|
|
Wyzywanie od świń, nawoływanie "do budy", wyzwiska typu "pisdzielec" to codzienność w Dzienniku Wschodnim. Redakcja toleruje takie chamskie, agresywne, przesycone nienawiścią i wzywające do anarchii i przemocy, wpisy. Tak, jakby celem właściciela wydawnictwa było skłócenie społeczeństwa, jakby redakcja promowała prymitywne wypowiedzi w celu osiągnięcia destabilizacji w Polsce. Przez kłamstwo, manipulację, półprawdy chce osiągnąć cel, którego Polacy sobie nie życzą. Wybrali w demokratycznych wyborach obecną władzę. Jeśli im się nie spodoba, ich następny wybór będzie inny. Ale media z zagranicznym kapitałem promują pomysły o przedterminowych wyborach. Kto chce na tym zarobić? I my mamy się o nich martwić? :)
|
|
Wyzywanie od świń, nawoływanie "do budy", wyzwiska typu "pisdzielec" to codzienność w Dzienniku WschodnimKto mieczem wojuje...Pluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów. A do Baranowa musisz się koniecznie przyłączyć. Bo sam jesteś baran. Tryk największy w stadzie. |
Strona 4 z 11
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|