Żądamy referendum w sprawie odwolania Żuka i rady miasta.
|
|
Żuk próbuje byc ostrożny, będzie chcial uniknac odpowiedzialności, ale i tak skonczy w wiezieniu przez te górki
|
|
mam dosyć tego miasta deweloperskiej mafii...
|
|
Mów za siebie ja nie żądam. Pochmujcie swoje zapędy
|
|
Czyżby deweloperzy nie zdążyli z ofertami?
|
|
Żuk cwaniak kolejny raz chce oszukać mieszkańców Lublina.
|
|
Hańba dewelo-kamerdynerowi!
|
|
Czyli zabudowa blokami zostanie przedstawiona jako wspaniały kompromis, bo zamiast 30ha dewastacji zdewastują .....ile ha?
|
|
Prezes Dzioba jeszcze sie namyślał do ostatniej chwili ile pięter mają mieć jego bloki, stąd ten poślizg..:d
|
|
Zuk, jak na PiSowska glowe przystalo, ustawy przepycha na szybko i na chama.
|
|
Brawo prezydent!!!
|
|
Czyli najpierw urządzamy referendum (za nasze), a następnie i tak Żuk będzie działał tak, aby deweloperowi dać to co chce, mimo wielu osób sprzeciwiających się zabudowie blokowej w tym miejscu. Żenada... i pomysleć , że głosowałem na tego człowieka.
|
|
Super. To jest miasto a nie pole. Trzeba ucywilizowac te tereny
|
|
Wstyd i hańba!!! Ewidentnie działania na szkodę Mieszkańców
|
|
Wolimy nowe bloki niż wychodek dla kundli
|
|
Słuszna decyzja prezydenta. Trzeba było pójść na referendum.
|
|
Chwde tzn ekoterrorystom ekooszolomom ekodebilom
|
|
Jak można komentować poczynania prezydenta, jak nie wiadomo co zawiera studium. W piątek zobaczymy.
|
|
tego się po panu Żuku nie spodziewałam, wydał 500.000 zł na referendum, po to aby mieć przykrywkę dla swojej decyzji. Skoro fortel nie udał się winę zrzuca na mieszkańców, że nie przyszli na referendum i przystępuje do z góry zaplanowanej akcji zabudowy miasta w jednej linii z deweloperami. Wstyd mi że na pana głosowałam.
|
|
Ratuszowe trolle ciężka noc przed wami a jutro święto. Przerąbane.
|
Strona 1 z 39
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|