Rozumiem, że dziennik zarabia na reklamach i na odsłonach strony ale przejrzenie galerii 42 zdjęć z przeładowaniem każdorazowo strony to ponad moją cierpliwość.
A co do samego dnia otwartego zamieniłbym go w otwarty weekend bo kilka godzin to zdecydowanie za mało biorąc pod uwagę ilość zainteresowanych osób i tłok jaki tam panował.
|
|
Ż E N A D A !!!
|
|
LOTNIASKO ŚWIDNIK NIE LUBLIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Niestety udało mi się dojechać tylko do zamkniętego przejazdu kolejowego Świdnik Wsch ponoć 3 km od lotniska.13:50 zakończyłem wyprawę właśnie w tym miejscu, po prawie 2,5h drogi z Lublina.
Zastanawiam się w jakim czasie będzie można dojechać na lotnisko w dniu pierwszych planowanych wylotów , bo jeżeli bedzie tak jak dzisiaj to dojazd własnym pojazdem będzie raczej nie możliwy.
Wspaniała organizacja ruchu przez Świdnicką policję , która niestety poległa z kretesem, w organizacji ruchu.
Niemniej jednak wycieczka udana
|
|
Dobrze, niech Świdnik ma "Lotniasko", a Lublin lotnisko |
|
Vava, docelowy dojazd do lotniska będzie z 2 strony Świdnika, wzdłuż torów kolejowych, między miastem a Agusta PZL. Niestety nie udało mi się skończyć jeszcze tej drogi. Sam byłem zaskoczony jak wyszedłem z domu - nigdy takiego korka w Świdniku nie widziałem Ci co mają znajomych pracujacyh w Aguście parkowali na jej terenie i stamtąd było już rzut beretem na lotnisko i zero korków, ale wiadomo - nie każdy wiedział. |
|
Szczerze jestem mieszkańcem Świdnika więc nie powinienem mówić źle,
ale brak mi słów na tą rzeź, no i brawa dla programisty za przeglądarkę zdjęć koszmar.
|
|
świdnicki kompleks mniejszości, moze kiedys im przejdzie |
|
Hamburg na lotnisko super podnieta bydło sie cieszy!!!
|
|
A czy na tym lotnisku był jakiś samolot? Bo jak chce obejrzeć poczekalnię, to pójdę na pkp, będzie szybciej i bliżej.
|
|
Przyjechały buraki z lublina i z lęcznej kartofliska i sie ruszyć nie moglem nawet do sklepu po chleba bo całe miasto zakorkowali. precz z lubelakami. Pozdrowienia od glodnego dziadka
|
|
dlaczego nie ma na budynku Lublin Airport tak jak to można było zobaczyć na wizualizacjach?
|
|
Bo jeszcze nie przykleili może???? |
|
Tylko że 70% tego "bydła" jak to określasz, była z lublina (widziałeś te śledzie w autobusach ?) - cieszyłem się a i owszem z tych myślących inaczej. Najfajniejszy korek to był w Krępcu - w porywach 6-7km do celu i to 2 godziny przed końcem tej całej chorej imprezy. Jakim to trzeba być deb***em poświęcając pół dnia żeby zobaczyć terminal i parę większych samochodzików.
|
|
Dziadku ze Świdnika zrócie sobie chodniki w mieście, do dworca aby dojść trzeba pobłocie chodzić. My Lublinianie mamy trotuary a nie bagno.
|
|
ile tych moherów u Was ! do Kościoła a nie na lotnisko, i tak nie będą latać ! pchali się żeby się nachapać darmowych gażetów ! Patologia !
|
|
A Ty co?! -Jehowy jakiś, że nie odróżniasz soboty od niedzieli?! Mohery do kościoła pójdą jutro... |
|
żenada w najwyzszym wydaniu. Zajebiste eksponaty w postaci kawałka płaskiego betonu i blaszanej hali. Jak łatwo omamić ciemny naród. W następna sobotę robie dni otwarte mojej stodoły .. choćta słoma za darmo do butów....chaaa chaaa......
|
|
Dwie godziny straciłem, wyjechałem z Lublina o godz.10, byłem jeszcze pod MOSIR -em ale co tam się działo to szkoda gadać,lepiej zachowują się kibice, ludzie rzucali się na jeszcze jadące autobusy, jak bydło.Postanowiłem trasę kontynuować samochodem , jechałem ulicą Mełgiewską nic nie wskazywało na korki .Dojechałem do skrzyżowania ze śmigłowcem i od tego momentu pojawiły się problemy stałem w korku ponad godzinę i około godziny 12 zawróciłem w połowie drogi przez centrum Swidnika.Tak wyglądały moje dni otwarte lotniska Świdnik.
|
|
Czy ktokolwiek z Was widział dzisiaj w tej masakrze policyjny radiowóz kierujący ruchem w tym WIELKIM WYDARZENIU? Drogi dojazdowe pozamykane, ruch puszczony bezwładnie przez centrum HAMBURGA, GRATULACJE.
P.S.
A propos beretów. Moherowe są modne obecnie, ale filcowe z antenką to lata 70- te, całkiem o nich zapomniałbym gdyby nie zdjęcia z WYDARZENIA.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|