![]() |
TLV jest sprzedawane takze na sezon zimowy. Zdecydowanie polecam, ponieważ ceny na przelot są atrakcyjne, chociaż sam Izrael trochę drogi jest.
|
![]() |
Super informacja. Właśnie wybieram się do Szkopów po odbiów nowego BMW. W tamtę stronę lot a powrót własnym autem. Temu co to spłodził po 10 latach lotniska dać dobrej wódki.
|
![]() |
Na zdjęciu : dwóch pracowników MPWIK - dwóch byłych księgowych - jeden został prezesem Portu Lotniczego a drugi został wiceprezydentem
|
![]() |
te piwko to rozumiem w koszty rosnącego długu lotniska się wrzuci?
|
![]() |
Dziś przyleciał ERJ -135 i taki będzie latał od poniedziałku do piątku zabierający 39 pasażerów.W soboty i niedziele ERJ-145 zabierający 49 pasażerów.21 pax to nie jest źle jak na ogłoszenie kierunku pod koniec lutego.
|
![]() |
super wiadomość: najważniejsze, że są codzienne połączenie z Monachium
|
![]() |
MiŚ z Bareji leci w koszty. Jak plajta to z hukiem ;) Pytanie, dlaczego nie Düsseldorf? Bo wówczas byłyby zyski. A tak polatają i wycofają się. Ale za to, ile kasy przejdzie bokiem.
|
![]() |
spozywanie alkoholu w godzinach pracy -jak to sie ma do Kodeksu Pracy -piekny przyklad panie szymczyk
|
![]() |
No chyba pan Wojtowicz ma zarzuty CBA a pije alkohol i ma sie bardzo dobrze czyli jest nietykalny
|
![]() |
Oj nie ładnie a przykład idzie z góry ... do dołu.
|
![]() |
Ciekawe co by powiedział mój dyrektor gdyby zobaczył mnie z kuflem piwa w pracy? Czy to nie jest karane dyscyplinarka. Mam nadzieję że odpowiednie służby zajmą się tym ucztowaniem w pracy.
|
![]() |
Takie święto w trakcie przyjmowania pierwszego samolotu z Monachium. Wypisz wymaluj impreza jak przy pierwszym ladowaniu samolotu z Moskwy. Aż strach pomyśleć jak będzie świętowanie odlotu pierwszego samolotu Roman Dmowski przez obywateli polskich do Telawivu.
|
![]() |
No i dobrze,jak jest za co,to się pije,zamknąć japy parówy!!!!!!!
|
![]() |
Spożywanie alkoholu w miejscu zabronionym 100 zł
|
![]() |
zapłaciłem mandat za picie piwa w parku a na lotnisku można
|
![]() |
Może to zapowiedź October Fest!!!! Fiesta fiesta fiesta najlepsza w pracy i pod kamerami. Ech jak ja bym tak sobie zrobił fotę z piwem w ciągu dnia to szef by mi juz wręczał pisemko z pa pa. Ale są równi i równiejsi. A co do Prezesa to chyba cos ma do niego CBA to może więcej pokory.
|
![]() |
Co z karą dla Carpatair?
|
![]() |
A PREZES MUSZYŃSKI TO JUŻ WYPIŁ PIWO CO NAWAŻYŁ ?
|
![]() |
MPWiK kuźnią kadr dla wszelakich urzędów w Lublinie.
|
![]() |
I TAK WIADOMO, ŻE PIJĄ - NIE MUSZĄ SIĘ CHWALIĆ
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|