Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Gdyby nie pandemia koronawirusa, to nigdy by nie zauważyli, że każdy pierwszy sekretarz partii rządzącej jest taki sam, a nawet gorszy od poprzedników?!
Odpowiedz
Gdy był mały, to znalazłem go w ogródku I wyglądał jak czterdzieści dziewięć smutków: Taki mały, taki chudy, nie miał domu ani budy, Więc go wzięłam, przygarnęłam, no i jest... Razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziury. Kundel bury, kundel bury, kundel bury fajny pies. Gdy jest obiad to o kundlu najpierw myślę, Gdy jest brudny to go latem kąpię w Wiśle. Ma numerek, ma obrożę i wygląda nie najgorzej, Chociaż czasem ktoś zapyta: "co to jest?" Razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziury. Kundel bury, kundel bury, kundel bury fajny pies. Razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziury. Kundel bury, kundel bury, kundel bury fajny pies. Ludzie mają różne pudle i jamniki, Ale ja bym nie zamieniła się z nikim, Tylko mam troszeczkę żalu, że nie dadzą mu medalu, Bo mój kundel to na medal przecież pies. Razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziury. Kundel bury, kundel bury, kundel bury fajny pies. Razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziury. Kundel bury, kundel bury, kundel bury fajny pies. kundel bury fajny pies. kundel bury fajny pies.
Odpowiedz
Na zdjęciu widzimy kilku nowobogackich pajaców.
Odpowiedz
Niech jadą na sląsk ,moze beda strzelac do górnikòw jak za tuska,ale wtedy to pokojowo strzelali :-)
Odpowiedz
Ciekawie może przebiegać "odwzajemnianie pałowania" - wzajemne pałowanie się współczesnych siepaczy reżimu oraz grup rekonstrukcyjnych.
Odpowiedz
W czasie stanu wojennego ci "bohaterowie" dziarsko lali w pieluchy. Nie mają pojęcia jak się żyło za rządów czerwonej zarazy, jak wyglądał stan wojenny. I teraz będą z ogromnym zaangażowaniem wrzeszczeć, że demokratycznie wybrane władze są złe. Niezbyt to wszystko mądre, a już na pewno nie prawdziwe!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...