Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
jak się cieszę ze niedługo przestaniecie szczuć lewacki biuletynie, oby wasz los podzielili lewackie formacje polityczne: PO, Nowoczesna.pl, IP, ZSL, SLD, ruchy miejskie, razem, wiosna.. Czego sobie i Wam życzę z okazji walentynek
Odpowiedz
spłaćcie swoje długi najpierw - może jakiś czyn społeczny ?
Odpowiedz
BRUKSELSKIE ELITY ATAKUJĄ POLSKĘ - co w tym jest obraźliwego albo zmyślonego ??? albo LEWACKI FASZYZM NISZCZY POLSKĘ - stajecie w obronie faszystów?
Odpowiedz
Drodzy młodzi! Najpierw sprawdźcie w słowniku, co znaczą słowa i określenia, na które się powołujecie, potem włączcie myślenie i w ciszy, w spokoju przemyślcie. Wtedy z przerażeniem zobaczycie, jak jesteście wykorzystywani przez cwaniaków, którzy dzięki wam załatwi sobie dodatkowe, niepodatkowane pieniądze z budżetu państwa. Jesteście pionkami, narzędziami do osiągnięcia celu dla cwanych polityków.
Odpowiedz
... a młodzi towarzysze to  mają  płacone w ojro czy rublach ?
 Nie sądź innych po sobie. Nie wszyscy zarabiają w kopiejkach. Do budy trollu
Odpowiedz
BRUKSELSKIE ELITY ATAKUJĄ POLSKĘ - co w tym jest obraźliwego albo zmyślonego ???    albo LEWACKI FASZYZM NISZCZY POLSKĘ - stajecie w obronie faszystów?
  Czyli sugerujesz, że bogaci Belgowie szykują ofensywę na Polskę? Faszyzm to ruch skrajnie prawicowy, podobnie jak nacjonalizm. Udowadniasz więc, że albo sam nie wiesz o czym piszesz, albo TVP zatraciło swoją funkcję edukacyjną i sieje fałszywe informacje. Jednocześnie nie spełnia swojej roli jako telewizja publiczna i tym bardziej powinna zostać przynajmniej zreformowana, jeśli nie zlikwidowana. XD
Odpowiedz
Drodzy młodzi! Najpierw sprawdźcie w słowniku, co znaczą słowa i określenia, na które się powołujecie, potem włączcie myślenie i w ciszy,  w spokoju przemyślcie. Wtedy z przerażeniem zobaczycie, jak jesteście wykorzystywani przez cwaniaków, którzy dzięki wam załatwi sobie dodatkowe, niepodatkowane pieniądze z budżetu państwa. Jesteście pionkami, narzędziami do osiągnięcia celu dla cwanych polityków.
 Cóż, jeśli sugerujesz się znaczeniami prz3kazywanymi w TVP, tak jak komentator przed tobą, to niestety ale sam musisz się doedukować. XD
Odpowiedz
Kończcie szkoły i wyjeżdżajcie z tego padło jak najdalej. Zabierzcie rodziców i zapomnijcie o tej watykańskim obozie pracy.
Odpowiedz
Kończcie szkoły i wyjeżdżajcie z tego padło jak najdalej. Zabierzcie rodziców i zapomnijcie o tej watykańskim obozie pracy.
 Tam gdzie była premier Kopacz, aktor Stuhr? :):):) 
Odpowiedz
Drodzy młodzi! Najpierw sprawdźcie w słowniku, co znaczą słowa i określenia, na które się powołujecie, potem włączcie myślenie i w ciszy,  w spokoju przemyślcie. Wtedy z przerażeniem zobaczycie, jak jesteście wykorzystywani przez cwaniaków, którzy dzięki wam załatwi sobie dodatkowe, niepodatkowane pieniądze z budżetu państwa. Jesteście pionkami, narzędziami do osiągnięcia celu dla cwanych polityków.
Cóż, jeśli sugerujesz się znaczeniami prz3kazywanymi w TVP, tak jak komentator przed tobą, to niestety ale sam musisz się doedukować. XD
 Ja niczego nie sugeruję. Ja stwierdzam stan istniejący. Do tego nie trzeba szkół. Życie jest najlepszym nauczycielem.
Odpowiedz
Tam gdzie była premier Kopacz, aktor Stuhr? :):):)
 Nie nie te. Te co kończą dzieci premiera narodu wybranego.
Odpowiedz
... a młodzi towarzysze to mają płacone w ojro czy rublach ?
 Powtarzasz się kopiejkowy trollu. Do budy!
Odpowiedz
Ja niczego nie sugeruję. Ja stwierdzam stan istniejący. Do tego nie trzeba szkół. Życie jest najlepszym nauczycielem.
 Nawet nie śmiałem posądzać cię o wykształcenie wyższe niż średnie. XD
Odpowiedz
***youtube.com/watch?v=wEdRAZJUuvw
 Kolejny wysryw gębosraja.
Odpowiedz
A jakież to są wolne media? to są medialne tuby propagandowe, korporacje, koncerny medialne, satelity na smyczy obcych wpływów, obcego kapitału, kreują światopoglądy dokonując inżynierii socjotechnicznych, manipulacji oraz siejąc propagandę - wszystko po to by uczyć ludzi jak powinni myśleć, jakie mieć poglądy, jak definiować postęp, nowoczesność - inżynieria socjotechniczna pełną gębą. Żeby znaleźć treści obiektywne, niestronnicze i zgodne z prawdą należy przeczesywać internet, dokopać się głębiej( a nie pierwsze lepsze artykuły przedstawić), ktoś kto jedynie ogląda telewizję, słucha radia czy kupuje gazety to nie ma niezależnego poglądu na rzeczywistość, nie ma własnego zdania, nie jest asertywny tylko powtarza to co albo usłyszał albo zobaczył ale nie ma wyrobionego zdania, bo nie ma porównania( to od człowieka zależy czy lubi tkwić w fałszu i zakłamaniu czy jednak chce się dowiedzieć jakiejś niewygodnej prawdy o jakiej w mediach głównego nurtu nigdy się nie dowie, tylko prawda jest ciekawa i człowiek mający rozum i inteligencję powinien dążyć do jej poznania).
 Kolejny wysryw gębosraja. Ale jak ci wyłączą tę twoją szurwizję gloria, to wtedy nawet nie będzie mi przykro. XD
Odpowiedz
@ _XD_: "Ale jak ci wyłączą tę twoją szurwizję gloria," - jaką znowu moją "szurwizję gloria"?( już mniejsza o to co żeś za określenie wynalazł) o czym ty mówisz? raz czy dwa razy coś zamieściłem z linków z gloria.tv to nie świadczy wcale, że już jestem jakimś fanatykiem tamtej strony to raz a dwa nie tylko gloria.tv zdarzało mi się odwiedzać, są i inne strony, treści, kanały, jest tego całkiem sporo, dla ciebie to oczywiście szury, spiski, mity, legendy, brednie, bzdury - a uważaj sobie co chcesz. "to wtedy nawet nie będzie mi przykro. XD" - mi nie będzie zaś na pewno przykro jak przestaniesz komentować każdy mój wpis słynnym porzekadłem "kolejny wysryw gębosraja", byłoby przynajmniej więcej pożytku z twojego milczenia, nic ci to przecież nie daje, a tylko pokazujesz prawdziwą twarz skrajnie lewej strony, tą ich kulturę( a w zasadzie lepiej powiedzieć subkulturę) osobistą, tą "wrażliwość emocjonalną", "oświecenie", "inteligencję", "błyskotliwość", mi nie zaszkodzisz a szkodzisz tylko sobie i swojej formacji, której jesteś wyborcą, innych użytkowników ponadto to irytuje ten "kolejny wysryw gębosraja", Zgredek Edek już to nawet pojął, że stał się nieznośny i irytujący i w końcu trochę się opanował, ty zaś przeciwnie - obrałeś jego strategię( tylko, że nie wklejasz rymowanek durnych) i wydaje ci się, że kozaczysz, żeś groźny - nic bardziej mylnego, pusty i żałosny.
 Kolejny wysryw gębosraja.
Odpowiedz
K0SZMAR W TURZANACH !!!! Lewacka, wściekła, natarczywa ideologia wspierana przez lewackie media zbiera śmiertelne żniwo! 2 dzieci została zamordowana przez kobietę, która pisała i mowila, że "wybór, nie nakaz" Na pewno lewacy są z siebie dumni!?
Odpowiedz
Zakute lewackie łby niech wytlumacza, dlaczego "wolne media" skasowały konta w mediach spol. Np. Prezydentowi USA????
Odpowiedz
Młodzieżówka nowosmiesznej ,czterech darmozjadów,materiał na pierwszą stronę. Czy jak zapłacą podatek to już nie będą wolne? Ktoś im ta wolność zabierze? Bez podatku są wolne a z podatkiem już nie? Ciemny lud już powoli to kupuje
Odpowiedz
Nawet nie śmiałem posądzać cię o wykształcenie wyższe niż średnie. XD
 Twój osąd mi wisi i powiewa :) Jesteś ostatnim człowiekiem, z którego zdaniem miałbym się liczyć. Dlaczego? Zejdę do twojego poziomu i powiem: "do budy trollu".
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...