Ma pewnie duże doświadczenie bo kiedyś odbierał listy i paczki od listonosza, a i ma poprawnie zainstalowaną skrzynkę na listy. Wolska marzeń.
|
|
Pamiętajcie wyborcy o tych opasłych twarzach i lokalnych tłustych kotach przy urnach wyborczych. Popiel, kolega Pituchu...
|
|
Ponieważ nie można pisać pod artykułem, bo redakcja się boi prawdy, więc zapytam tu: czy w urzędzie miasta Lublin jest choć jedna osoba kompetentna? Czy to tylko beznadziejna brejzlandia? Bo skoro nawet rzeczniczka głupoty gada, to może lepiej by było, gdyby mieszkańcy społecznie, w ramach wolontariatu, kto się nudzi w domu, przychodzili sobie do urzędu i załatwiali sprawy? Też dowolnie, też po uważaniu, też bez odpowiedzialności... Zaoszczędzone w ten sposób pieniądze można by przeznaczyć chociażby na dodatkową rehabilitację dla dzieci i starców.
|
|
PiS = Posady i Stanowiska. Ktoś jeszcze czegoś nie rozumie...?
|
|
Spasione koty wymagają karmienia - ot i cała tajemnica.
|
|
Ma pewnie duże doświadczenie bo kiedyś odbierał listy i paczki od listonosza, a i ma poprawnie zainstalowaną skrzynkę na listy. Wolska marzeń.Wszystko mam co wymieniłeś ,paczki i listy odbieram już około 50 lat mam tylko jedną wadę nie należę do PiS u . Czy nadaję się na dyrektorski stołek ? |
|
KORYTO +
|
|
ach ten PiS przedsiębiorcom odbiera uczciwie zarobione pieniądze, innym daje ciepłe posadki z dobrą pensją
|
|
... jedni od lat dostaja fajne zlecenia z urzedów, inni jak pączusie na stołkach i kasa za "pracę zdalną". BYLEBY SŁUŻYĆ SYSTEMOWI. SUWEREN ZAPŁACI ZA WSZYSTKO!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|