Bez sensu, znowu człowiek nie będzie bezpieczny na chodniku!
|
|
To bardzo zaskakujące świadectwo. Chcę, żebyście wszyscy dołączyli do mnie w podziękowaniu za zaklęcie miłosne Kiriji, ponieważ jest on rzeczywiście człowiekiem swoich słów. Mam złamane serce od wielu lat, każdy mężczyzna, który do mnie podszedł, nigdy nie traktował mnie poważnie, po moim ostatnim doświadczeniu z mężczyzną, który jak zwykle mnie rozczarował, zacząłem szukać rozwiązania, aby zakończyć mój problem, a następnie mój kolega z pracy przedstawił mnie do Świątyni zaklęć miłosnych Wielkiego Kiriji, a potem skontaktowałem się z nim poprzez jego adres e-mail; kirijilovespell@gmail.com, zajęło mu kilka dni, zanim mi odpowiedział, a kiedy to zrobił, poinstruowano mnie, co mam zrobić, zanim będę mógł uwolnić się z duchowej niewoli, zrobiłem wszystko, co powiedział, i dziś jestem szczęśliwy z mężem. Mężczyzna, który rzucił mnie bez powodu, teraz wrócił do mnie w ciągu 3 dni, a także pomógł mojej koleżance przywrócić jej męża, gdy się rozwiedli. To są jego dane kontaktowe; kirijilovespell @ gmail.com, możesz też skontaktować się z nim przez jego numer WhatsApp; +23490201168697
|
|
Proponuję zamiast stacji rowerów miejskich powrót budek telefonicznychBuhahahahahahaha, zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku |
|
Z tymi budkami tel. to ja popieram. I jeszcze oddajcie skrzynki pocztowe na osiedlach, bo prawie wszystkie poznikały i trzeba się babrać z jakimiś emaliami zamiast jak człowiek list napisać na papierze, wsadzić w kopertę i wysłać. Kto nie zna, niech sobie obejrzy "Amish Paradise" na jutubie (oczywiście tylko po kablu, na domowym kompie).
|
|
i trzeba się babrać z jakimiś emaliami zamiast jak człowiek list napisać na papierzeA kto każe list emalią malować? Długopisem - nie wygodniej? |
|
Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni skończonego kretyna? Buhahahahahahaha, to zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca RokuBez przesady, o Amiszach mowy nigdzie nie było, przywrócenie budek telefonicznych wcale nie świadczy o jakiejś "amiszowatości", smartfony 4G i 5G( to powinno być zdelegalizowane, zakazane, Internet nie zając nie ucieknie, superszybki internet zapewnia nawet archaiczny kabel miedziany, wi-fi do marginalizacji, w domu posiadać kablowe telefony stacjonarne( bardzo dobre rozwiązanie, Po co te social media |
|
Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni skończonego kretyna? Buhahahahahahaha, to jest zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca RokuZgredek Edek: "Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni skończonego kretyna?" - Tak, ale zapewne tylko skończeni kretyni podobni do ciebie, to na pewno |
|
nic z tego nie zrozumiesz bo jesteś na to za głupi, hejtowanie jest dla ciebie celem samym w sobie, sprawia ci to przyjemność bycie złośliwym, chamskim, poniekąd wulgarnym i obelżywymI znowu parę dni bezsensownych przepychanek z matołem, ze skończonym idiotą Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni skończonego kretyna? Buhahahahahahaha, to jest zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku |
|
jak nie to wypadałoby( i najlepiej na głos), to może wówczas dostrzegłbyś fakt, że piszesz non stop o samym sobie, jak nie masz co robić to zdejmij ubranie i go pilnuj.I znowu parę dni bezsensownych przepychanek z matołem, ze skończonym idiotą Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni skończonego kretyna? Buhahahahahahaha, to jest zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku |
|
Jakby ktoś pytał czym jest hejtI znowu parę dni bezsensownych przepychanek z matołem, ze skończonym idiotą Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni skończonego kretyna? Buhahahahahahaha, to jest zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|