![]() |
Ohyda. Takich rzeczy się po prostu nie robi. A jak czyjejś rodziny nie będzie stać to go zakopią pod płotem? To miasto powinno ponieść koszt w razie konieczności, jakoś mienie bezspadkowe zmarłych gmina przejmuje bez mrugnięcia okiem.
|
![]() |
Czy ci barbarzyńcy znają sens wyrażenia "hieny cmentarne"?
|
![]() |
Az umierac sie odechciewa. Zuku poszukaj pieniedzy gdzies indziej
|
![]() |
Normalne. Nie płacisz to wylot.
|
![]() |
Ohyda. Takich rzeczy się po prostu nie robi. A jak czyjejś rodziny nie będzie stać to go zakopią pod płotem? To miasto powinno ponieść koszt w razie konieczności, jakoś mienie bezspadkowe zmarłych gmina przejmuje bez mrugnięcia okiem.Miasto powinno ponieść koszt? A jak wszyscy przestaną nagle płacić to co wtedy? Opłata za grób murowany na Majdanku przy głównej alei wynosi 1060 zł za 20 lat co daje 4,4 zł miesięcznie. Grób ziemny na Majdanku to wydatek rzędu 140 zł za 20 lat czyli niecałe 60 groszy miesięcznie. Sorry ale nie jest to jakaś kosmiczna kwota. |
![]() |
Słusznie. Zlikwidować groby i postawić akademiki.Dziś ci pewnie jeszcze nikt nie napisał, że jesteś idiotą? |
![]() |
Czy ci barbarzyńcy znają sens wyrażenia "hieny cmentarne"?Japolan, hamuj się trochę. Jak kościółkowi zarządcy cmentarzy kasują wcale nie mniejsze pieniądze, to jakoś nikt nie marudzi. Jak zobaczyłem podobną informację na grobie moich pradziadków, to po prostu pojechałem i zapłaciłem. Naturalna sprawa, dlaczego więc Lublin miałby być wyjątkiem? |
![]() |
Ohyda. Takich rzeczy się po prostu nie robi. A jak czyjejś rodziny nie będzie stać to go zakopią pod płotem? To miasto powinno ponieść koszt w razie konieczności, jakoś mienie bezspadkowe zmarłych gmina przejmuje bez mrugnięcia okiem.Czy ty w ogóle zrozumiałeś, o czym traktuje artykuł? |
![]() |
-K- To ty się hamuj. Juz widzę treść twego komentarza,gdyby taką decyzję podjął proboszcz na cmentarzu parafialnym. Nie byłoby logiki tylko nawalanka. Niemniej takie działanie na cmentarzu popieram,POmimo, że to Żuk.Czy ci barbarzyńcy znają sens wyrażenia "hieny cmentarne"?Japolan, hamuj się trochę. Jak kościółkowi zarządcy cmentarzy kasują wcale nie mniejsze pieniądze, to jakoś nikt nie marudzi. Jak zobaczyłem podobną informację na grobie moich pradziadków, to po prostu pojechałem i zapłaciłem. Naturalna sprawa, dlaczego więc Lublin miałby być wyjątkiem? |
![]() |
Możesz sobie gdybać, ale napisałem wcześniej, że zapłaciłem za dalsze użytkowanie grobu moich pradziadków, a chodzi o cmentarz na Unickiej, a więc zdecydowanie rzymskokatolicki zarządzany przez Kancelarię przy Dymowskiego (tam wnosiłem opłatę na kolejne lata). I choć generalnie nie podoba mi się sposób zarządzania większością cmentarzy przez katolickie organizacje religijne (cmentarze komunalne są z reguły o wiele lepiej zadbane), to rozumiem, że trzeba za to płacić.-K- To ty się hamuj. Juz widzę treść twego komentarza,gdyby taką decyzję podjął proboszcz na cmentarzu parafialnym. Nie byłoby logiki tylko nawalanka. Niemniej takie działanie na cmentarzu popieram,POmimo, że to Żuk.Czy ci barbarzyńcy znają sens wyrażenia "hieny cmentarne"?Japolan, hamuj się trochę. Jak kościółkowi zarządcy cmentarzy kasują wcale nie mniejsze pieniądze, to jakoś nikt nie marudzi. Jak zobaczyłem podobną informację na grobie moich pradziadków, to po prostu pojechałem i zapłaciłem. Naturalna sprawa, dlaczego więc Lublin miałby być wyjątkiem? |
![]() |
Słusznie. Zlikwidować groby i postawić akademiki._DebiliX_ - ty masz naprawdę nasrane we łbie. |
![]() |
Słusznie. Zlikwidować groby i postawić akademiki._DebiliX_ - ty masz naprawdę nasrane we łbie. |
![]() |
![]() |
![]() |
Słusznie. Zlikwidować groby i postawić akademiki.
|
![]() |
![]() |
Jeśli kogoś bulwersuje wysokość opłat za użytkowanie grobu, zawsze może się skremować. Kolumbaria są znacznie tańsze niż tradycyjne groby. XD
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|