A co to za milczenie! Gdzie się POdziały Paliwasy , K i antypissa i inne liży.upy. Gdzie niezwykle mundre farmazony Trolla? O sorry Krolla.
|
|
Nie rozumiem dlaczego UM mialby zaprzestac wydawania gazetki. Wszystkie progamy TVP, Polsat, Telwizja Trwam, wiekszosc dziennikow regionalnych propaguje Kaczyzm, to dlaczego UM mialby przestac drukowac wlasna broszure.
Propagoandowy Kaczyzm kosztuje pewnie okolo 50 mld zl rocznie, to jesli UM wyda 2 tysiace na druk broszurki to nic sie nie stanie.
|
|
Nie rozumiem dlaczego UM mialby zaprzestac wydawania gazetki. Wszystkie progamy TVP, Polsat, Telwizja Trwam, wiekszosc dziennikow regionalnych propaguje Kaczyzm, to dlaczego UM mialby przestac drukowac wlasna broszure. Propagoandowy Kaczyzm kosztuje pewnie okolo 50 mld zl rocznie, to jesli UM wyda 2 tysiace na druk broszurki to nic sie nie stanie.Urząd Miasta Lublin powinien zaprzestać wydawania gazetki, bo ma deficyt dochodów nad wydatkami i brakuje mu środków na sprzątanie ciągów pieszych i przyległości w pasach drogowych naszego miasta? |
|
Panie Żuk zamiast wydawać pieniądze na propagandę, to może by Pan wyremontował w końcu ulicę Młodej Polski, tak jak Pan obiecywał w czasie ostatniej kampanii. Zaśmiecając skrzynki pocztowe mieszkańcom ulicy Młodej Polski nie kupi Pan ich głosu w najbliższych wyborach.
|
|
Łubu dubu, łubu dubu... To mówiłem ja... (wstawić odpowiednie nazwisko radnego klubu Żuka)...
|
|
Szanowna Redakcjo. Dwie rzeczy. Urodziłem się w Lublinie 67 lat temu i wiele widziałem. Nie podoba mi się wszystko to co robi Ratusz. Ale, wydawanie gazety po 6 (6) groszy za sztukę i dotarcie do 240 tys. mieszkańców (zakładam, że jeden egz. przeczytają dwie osoby) nie jest marnotrawieniem pieniędzy. - Jak tam u was te kwestie?
Po drugie. Jakoś nie znajduję na waszych łamach objawów niezadowolenia z tego co wyczynia obecna władza kraju. I proszę mi tylko nie... trzykropczyć, że jesteście gazetą lokalną, bo to co oni wyczyniają jak najbardziej przekłada się na życie mieszkańców Lublina.
|
|
Szanowna Redakcjo. Dwie rzeczy. Urodziłem się w Lublinie 67 lat temu i wiele widziałem. Nie podoba mi się wszystko to co robi Ratusz. Ale, wydawanie gazety po 6 (6) groszy za sztukę i dotarcie do 240 tys. mieszkańców (zakładam, że jeden egz. przeczytają dwie osoby) nie jest marnotrawieniem pieniędzy. - Jak tam u was te kwestie? Po drugie. Jakoś nie znajduję na waszych łamach objawów niezadowolenia z tego co wyczynia obecna władza kraju. I proszę mi tylko nie... trzykropczyć, że jesteście gazetą lokalną, bo to co oni wyczyniają jak najbardziej przekłada się na życie mieszkańców Lublina.Szanowny Panie ,Nie wiem skąd takie wyliczenie sic 6 groszy za gazetkę. Prosze podać jeden przykład co można dzisiaj kupić za 6 goszy .Kiedyś ok.10-15 lat to była prawie paczka zapałek a dzisiaj chyba 2 zapałki z tej paczki. |
|
,,Gazetka'' kiepska, ale płacz ,,dziennikarzy'' i pissowskich trolli wart każdych pieniędzy !!
|
|
,,Gazetka'' kiepska, ale płacz ,,dziennikarzy'' i pissowskich trolli wart każdych pieniędzy !!To nawet śmieszne, że zwykły informator/biuletyn miejski może wywoływać taki ból dupy, szczególnie u "dziennikarzy". |
|
Wiejak i jego przydupas Smaga niedługo będą oczekiwali krytycznych wobec władz Lublina treści nawet w instrukcjach obsługi pralek i telewizorów.
|
|
Panie Żuk zamiast wydawać pieniądze na propagandę, to może by Pan wyremontował w końcu ulicę Młodej Polski, tak jak Pan obiecywał w czasie ostatniej kampanii. Zaśmiecając skrzynki pocztowe mieszkańcom ulicy Młodej Polski nie kupi Pan ich głosu w najbliższych wyborach.Trzeba mieć nieźle nasrane w głowie, żeby nazywać propagandą informacje o zajęciach dla seniorów, budowie dworca czy otwarciu nowej biblioteki a mniej więcej tego typu treści są w tej gazetce zamieszczane. |
|
I dał głos Sztandar Ludu tuba propagandową PZPR. Polska Zjednoczone Prawica Radykalna.
|
|
Czy ratuszowa farma trolli, która na tym forum regularnie manipuluje i szczuje na mieszkańców Lublina również jest opłacana z puli przeznaczonej na promocję miasta?
|
|
Trzeba mieć nieźle nasrane w głowie, żeby pracować jako ratuszowy troll.Panie Żuk zamiast wydawać pieniądze na propagandę, to może by Pan wyremontował w końcu ulicę Młodej Polski, tak jak Pan obiecywał w czasie ostatniej kampanii. Zaśmiecając skrzynki pocztowe mieszkańcom ulicy Młodej Polski nie kupi Pan ich głosu w najbliższych wyborach.Trzeba mieć nieźle nasrane w głowie, żeby nazywać propagandą informacje o zajęciach dla seniorów, budowie dworca czy otwarciu nowej biblioteki a mniej więcej tego typu treści są w tej gazetce zamieszczane. |
|
Czy ratuszowa farma trolli, która na tym forum regularnie manipuluje i szczuje na mieszkańców Lublina również jest opłacana z puli przeznaczonej na promocję miasta?
|
|
Trzeba mieć nieźle nasrane w głowie, żeby pracować jako ratuszowy troll.Panie Żuk zamiast wydawać pieniądze na propagandę, to może by Pan wyremontował w końcu ulicę Młodej Polski, tak jak Pan obiecywał w czasie ostatniej kampanii. Zaśmiecając skrzynki pocztowe mieszkańcom ulicy Młodej Polski nie kupi Pan ich głosu w najbliższych wyborach.Trzeba mieć nieźle nasrane w głowie, żeby nazywać propagandą informacje o zajęciach dla seniorów, budowie dworca czy otwarciu nowej biblioteki a mniej więcej tego typu treści są w tej gazetce zamieszczane. |
|
Czy ratuszowa farma trolli, która na tym forum regularnie manipuluje i szczuje na mieszkańców Lublina również jest opłacana z puli przeznaczonej na promocję miasta?coś o farmach i trollach pisze koleś który raz dodaje wpisy jako Monisia a raz jako stop_propagandzie hihi ubaw po pachy hihi |
|
Ekologia wg prezydenta Żuka: zaśmiecić Lublin tysiącami niepotrzebnej gazetki, której 99% trafi od razu do koszy.
|
|
Pudelek Wschodni momentami prezentuje niewyobrażalnie żenujący poziom. Aż się czytać nie chce.
|
|
... są w gminy, w których od lat przetargi na odśnieżanie wygrywają członkowie rodzin polityków? Czy ktoś to wreszcie ogarnie?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|