Czy ktoś z decydentów na głowę upadł?!?Nie. Ty.
|
|
44 miliony publicznych pieniędzy na takie coś, to jest pokaz niegospodarności - niestety. A terenów zielonych w mieście po prostu potrzeba.
|
|
Tam po prostu jest taka gleba, ja rozumiem że to jest nośny temat bo można napisać że 44 miliony poszły w błoto (dosłownie), ale przecież… tam zawsze było błoto. Zaproponujcie proszę coś konstruktywnego. Nie wiem, zapytajcie eksperta czy da się coś zrobić, żeby to błoto nie powstawało podczas opadów. Sytuacja analogiczna do słynnych Górek Czechowskich - krzyczycie, że źle, ale nie proponujecie z Waszej strony żadnej merytorycznej alternatywy. Wysilcie się!
|
|
Mam wrażenie, że to zdjęcie zostało celowo zrobione żeby uderzyć w Żuka. Tam zawsze było błoto i będzie błoto, chociażby i 100 milionów dodatkowych wydali. A Dziennik Wschodni widać nie lubi ani parków, ani Prezydenta Żuka. Będzie pluł na wydatki na park, a drugi który miasto ma przejąć za złotówkę to by chcieli żeby w ogóle nie powstawał.
|
|
Hhahahaa, a zdawać się mogło, że Wschodni lubi błoto, w końcu z takim oddaniem opluwa jakiekolwiek inwestycje na górkach. Błoto na podmokłym terenie? Rzecz niebywała, tylko co z tym zrobić?
|
Strona 6 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|