Onet informuje dziś: ' CBA zatrzymało byłą wiceprezydent Krakowa. W tle łapówki za przychylność dla deweloperów '.Spokojnie, to tylko bóldup. Polecam maść. I kontrolę stanu nóg - pilnie. I nie napalajcie się tak strasznie, nie spinajcie d...agrafką - obaj z Moniem. I tak nie dacie rady...
|
|
A co z Parkiem Górki Czechowskie?Jest coś więcej niż tylko park, bo projektowany rezerwat florystyczno - krajobrazowy „Górki Czechowskie" wraz ze strefą ochronną tzw. otuliną w postaci uzytku ekologicznego. |
|
Zdrowia, bo tobie nie pomoże nawet solidny baranek, w solidny mur... Grę półsłówek i załatwianie potrzeb fizjologicznych zostaw na posiedzenie egzekutywy, czy innego koła partyjnego, którego członków i członkinie nie stać na własne opinie i zdania.WZ musi uwzględniać nie tylko zasady dobrego sąsiedztwa, ale również ustalenia ekofizjografii podstawowej do SUiKZP, którą wspomniany Urząd Miasta Lublin ukrywał przez ponad 12 lat. W tym samym czasie "ratusz" skutecznie wmawiał mieszkańcom nie tylko Ponikwody i Czechowa, że działa na podstawie i w granicach prawaTylko solidny baranek, w solidny mur... Gra półsłówek, czy sra półgłówek? Jak Ci się wydaje, w którym szablonie wszyscy Cię widzą? |
|
Grę półsłówek i załatwianie potrzeb fizjologicznych zostaw na posiedzenie egzekutywy, czy innego koła partyjnego, którego członków i członkinie nie stać na własne opinie i zdania.Tylko solidny baranek, w solidny mur... Gra półsłówek, czy sra półgłówek? Jak Ci się wydaje (bo o myśleniu nawet mowy nie ma), w którym szablonie wszyscy Cię widzą? |
|
A kiedy miasto ma zamiar zająć się terenem na Górkach?
|
|
A co z tematem parku na górkach? Mieszkańcy potrzebują tam parku!
|
|
Brzdęk i oto kolejnych kilka rubli wpadło do sakiewki Monisi.
|
|
Znana pisowska aktywistka Justynka, fachowiec o wielu talentach. Ona zawsze blisko konfitur.
|
|
Z dewelo-bandą nie wygracie, przynajmniej doPÓki na tronie łysogrodzkiego dewelo-folwarku zasiada Dewelo-Ubogacacz z Jakubowic.Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. |
|
P13przyć kwiatki i chomiki. Z fauny cenione okazy to leszcze i jelonki "inwestujące" w "apartamenty" w makabryłach, choc to już też gatunek ginący.Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. |
|
W KarK0wie dewelo-buractwo, co może trudno sobie wyobrazić, panoszy się jeszcze bardziej niż w Łysogrodzie.Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. |
|
"P0myliła" ci się, srome_K_, ochrona terenów zielonych z ochroną geszeftu dewelo-buraka. Nie P0 raz pierwszy zresztą.Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. |
|
Coraz bardziej mi cię szkoda, bo zawsze szkoda mi ułomnych...P13przyć kwiatki i chomiki. Z fauny cenione okazy to leszcze i jelonki "inwestujące" w "apartamenty" w makabryłach, choc to już też gatunek ginący.A co z Parkiem Górki Czechowskie?Jest coś więcej niż tylko park, bo projektowany rezerwat florystyczno - krajobrazowy „Górki Czechowskie" wraz ze strefą ochronną tzw. otuliną w postaci uzytku ekologicznego. |
|
Szukają zieleni, a park na górkach nadal czeka na realizację...
|
|
Z dewelo-bandą nie wygracie, przynajmniej doPÓki na tronie łysogrodzkiego dewelo-folwarku zasiada Dewelo-Ubogacacz z Jakubowic.Coraz bardziej mi cię szkoda, bo zawsze szkoda mi ułomnych... |
|
To nie Karków, tylko Kraków, matołku.Onet informuje dziś: 'CBA zatrzymało byłą wiceprezydent Krakowa. W tle łapówki za przychylność dla deweloperów'.W KarK0wie dewelo-buractwo, co może trudno sobie wyobrazić, panoszy się jeszcze bardziej niż w Łysogrodzie. |
|
To jest właśnie Polska tutaj ludzie protestują bo chcą placu zabaw, a jak na górkach budował się plac zabaw to jacyś "aktywiści" protestowali przeciwko. Wniosek jest tylko jeden - nigdy nie dogodzisz wszystkim
|
|
Z dewelo-bandą nie wygracie, przynajmniej doPÓki na tronie łysogrodzkiego dewelo-folwarku zasiada Dewelo-Ubogacacz z Jakubowic.Nie spinaj tak d..y, nie napalaj jak szczerbaty na suchary. Ze mną nie wygrasz. Ja byłem, jestem i będę. Twoim przekleństwem, koszmarem, Moniś. Zmorą senną. Szyja czarna, a pysk brudny, idż się umyj, boś paskudny, Monio! Miotły do boju, widły w dłoń - Moniokopa goń goń goń! Zaorany, zaorany...Daremne żale.. |
|
Nieciekawie robi się w tym mieście. Zastanawia mnie tylko, dlaczego wstrzymują park na górkach, który nie jest realizowany z pieniędzy z urzędu miasta, gdy inne osiedla walczą zagospodarowanie właśnie w taki sposób terenów?
|
|
Z dewelo-bandą nie wygracie, przynajmniej doPÓki na tronie łysogrodzkiego dewelo-folwarku zasiada Dewelo-Ubogacacz z Jakubowic.Zmień płytę, bo tę zdarłeś już do spodu. |
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|