To jakaś niemiecka prowokacja, przecież dzięki Polskiemu Ładowi to my biedni, ale uczciwi wyborcy PiS, mieliśmy dostawać pieniążki, a nie je oddawać. Niech ten tusk da nam w końcu spokój...
|
|
Dostali 13. i 14 emerytury to płacić. W przyrodzie nic nie ginie, żeby coś dać trzeba najpierw zabrać (chociaż pis robi na odwrót co jest niezgodne z naturą, ale cały pis jest niezgodny z naturą więc nic dziwnego)
|
|
Nie beczeć tylko płacić wyznawcy Pisu. 500 plus, 13 i 14 emerytura, bon turystyczny i miliardy przpierdzielone przez waszych wybrańców. A będzie jeszcze drożej i dobrze wam tak.
|
|
To jakaś niemiecka prowokacja, przecież dzięki Polskiemu Ładowi to my biedni, ale uczciwi wyborcy PiS, mieliśmy dostawać pieniążki, a nie je oddawać. Niech ten tusk da nam w końcu spokój...Masz rację, niech się Tusk w końcu się weźmie za robotę i naprawi szkody ,które wspólnie z Makrelą wyrządził wszystkim Polakom POpierając czynnie budowę Nordstrim 2 ,przez co ceny ogrzewania tak wzrosły,że Polski Ład nam tego nie jest w stanie wynagrodzić. |
|
Nie beczeć tylko płacić wyznawcy Pisu. 500 plus, 13 i 14 emerytura, bon turystyczny i miliardy przpierdzielone przez waszych wybrańców. A będzie jeszcze drożej i dobrze wam tak.[/quote] [quote]W imieniu wyznawców PIS dziękuję POżytecznemu idiocie. Wybory kolejne na plus. |
|
Pudło pisiorze. Zabawa dopiero się zaczyna. Za darmowe obiady się płaci wyznawcy Jarosława.
|
|
Do pani ,,autor" , w przyszłości proponuję przed napisaniem artykułu zapoznać się z ,,Regulaminem rozliczania ciepła" , który zamieszczony jest na stronie internetowej Spółdzielni.
|
|
ALE SZUM O KOSZTY OGRZEWANIA lubelskie glosowalo za pis w 85 procentach wiec teraz siad i nie skomlec A do rzeczy skoro mnie wegiel zdrozal z 680 zl na 2200 to nikt nic nie pisze No bo my mozemy placic
|
|
A ja mam nadpłatę 300zł, nie trzeba było tyle grzać.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|