Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
To jest po prostu cudowne. Ci sami komentujący, którzy zarzucają Żukowi rzekome betonowanie miasta, budowanie bloków i wycinanie drzew, teraz, gdy otrzymali do użytkowania pięknie zrewitalizowany kawałek Lublina, też narzekają. Jesteście zwykłymi trollami krytykującymi obecną władzę, cokolwiek ta by nie zrobiła. Nie podoba wam się kompletnie nic. Banda proPiSowskich matołów - inaczej was nazwać nie mogę. Zaraz jeszcze pewine Monisia pod różnymi swoimi nickami nawrzuca jakichś debilnych komentarzy, oczywiście też na anty. Jedna, dwie, góra trzy osoby robią gównoburzę wszędzie, gdzie pojawia się wzmianka o panu Żuku. Jakie wy macie smutne życie...
Odezwał się ten, co ciągle zaśmieca forum swoimi durnymi komentarzami i wszędzie widzi pisowskie trolle.
I cyk, kolejne fake'owe konto założone i można walić w Żuka, nie?
 A co Żuk to jest jakiś cesarz albo bóg, którego działań nie można krytykować? Epoka cenzury już minęła.
Odpowiedz
A co Żuk to jest jakiś cesarz albo bóg, którego działań nie można krytykować
Dla Ciebie Pan Prezydent Żuk, jeżeli już. Krowy z nim pasłeś? A chciałbyś przeczytać opinię o sobie, na podstawie tych bredni, które bazgrolisz? Nie sądzę...
Odpowiedz
Dla Ciebie Pan Prezydent Żuk, jeżeli już. Krowy z nim pasłeś? A chciałbyś przeczytać opinię o sobie, na podstawie tych bredni, które bazgrolisz? Nie sądzę...
 Na pana to trzeba sobie zasłużyć. Ktoś kto nie szanuje innych sam nie będzie szanowany.
Odpowiedz
Witam. Chyba nikt się za bardzo nie zdziwi, jeśli napiszę, że seX_P0_D_ewelopersku = Arek.Kot = Ula_J a dalej = Monisia = kronikidewelorozwoju? Troll codziennie zakłada kolejne fake konta i myśli, że ludzi nabierze.
Odpowiedz
Ktoś kto nie szanuje innych sam nie będzie szanowany
Odpowiedź uzasadnij. Nowy narybek marszałkowskiej farmy trolli? Rejestracja wczoraj....
Odpowiedz
Na pana to trzeba sobie zasłużyć. Ktoś kto nie szanuje innych sam nie będzie szanowany.
Sama się właśnie wykluczyłaś z osób godnych szacunku :-)
Odpowiedz
Jak się wandale nie uwezmą, będzie pociecha na lata.
To że się uwezmą wandale to jest bardzie niż pewne. Tak działa gospodarowanie po lubelsku. Najpierw wydaje się gruby hajs na rewitalizacje, a potem nie dba się o to i teren się degraduje. I za kilka lat znów trzeba będzie przeprowdzać kolejny remont. I tak dalej...
Wypicowany Ludowiec miał być najprawdopodobniej wabikiem na apartamĘty dla klienta z wypchanym portfelem, które kartel (chyba tebewałki w spółce z cwaniakami od motosportów) planował w miejsce obecnego stadionu żużłowego (ok. 6-10 bloczydeł ala łunia-rezedens). Ponieważ ten plan wobec pęknięcia bańki i załamania finansu miejskiego raczej nie zostanie wcielony w życie, park nie będzie już potrzebny (dla kogo? dla "plebsu" z maja?), w związku z czym o wybudowane "atrakcje" nikt się nie będzie troszczył i całość w szybkim czasie obróci się w ruinę.
Bzdury wypisujesz od dawna. Mieszkania się sprzedają bez trudu.
Odpowiedz
Naprawdę pociesznie to wygląda jak rozmawiasz sam ze sobą i cytujesz swoje własne komentarze dodawane ze świeżo zakładanych kont. Tak, wszyscy na forum są trollami, poza tobą.
Odpowiedz
kronikidewelorozwoju możesz wkleić listę lewych kont dewelotrolla?
 I cyk, kolejne już dziś nowe fake'owe konto założone. I dyskutuje sam ze sobą.
Odpowiedz
Oczywiście, że wszyscy wiedzą i pewnie zachodzą w głowę jak można być takim debilem, żeby pół każdego dnia spędzać na zakładaniu nowych kont na Dzienniku Wschodnim a drugie pół na cytowaniu własnych postów i fake dialogach z samym sobą. Założę się, że na spotkaniach partyjnych PiS wszyscy mają z ciebie niezłą polewkę.
Odpowiedz
Byłam, spacerowałam, podziwiałam - pięknie wyremontowane. Jak się wandale nie uwezmą, będzie pociecha na lata. Oficjalnie można stwierdzić, że stary zaniedbany Park Ludowy wylądował tam gdzie od dawna było jego miejsce czyli na śmietniku historii. Dla każdego znajdzie się tu coś miłego i dla brzdąców i ludzi starszych. Nic tylko korzystać z nowego pięknego terenu zielonego do czego z resztą serdecznie zachęcam.
Ok, jest lepiej niż było bo to tylko lifting a nie nowy park. Ale zasadnicze pytanie : czy gdyby kazda rodzina musiała zapałcić  600 zł ze swojej kieszeni żeby ten park zrewitalizować to Pani by zapłaciła ?? Bo taki był koszt tej inwestycji. Budować i przepałcać nie za  swoje pieniądze to nie jest żaden prezent.  
 Jak to możliwe że jest lepiej niż było? Przecież przez dobre kilka miesięcy trąbiłeś, że tam się kompletnie nic nie dzieje i nie widać żadnych zmian?
Odpowiedz
My w jakim sensie? Ty i twoje 1000 wcieleń których przybywa wraz z każdym kolejnym założonym fake kontem? Skończ się kompromitować pisowski trollu. Lepiej się skup na ubłaganiu w centrali, żeby odpuścili ci zakładanie kolejnych kont w Wigilię, żebyś mógł spokojnie posiedzieć z rodziną.
Odpowiedz
P0klep sobie, srome_K_, w czerwone łapki. Na dewelo-srebrniki trzeba zapracować.
Odpowiedz
Czekamy na wiosnę :)
Odpowiedz
P0klep sobie, srome_K_, w czerwone łapki. Na dewelo-srebrniki trzeba zapracować.
Jeśli o mnie ci chodzi, to mylisz się - ja potrafię uczciwie zapracować na swoje utrzymanie. Nie muszę się zniżać do takich zachowań, jak ty.
Odpowiedz
Jeśli o mnie ci chodzi, to mylisz się - ja potrafię uczciwie zapracować na swoje utrzymanie. Nie muszę się zniżać do takich zachowań, jak ty.
 To zdradź ile można zrobić w farmie trolli. Dostajesz przynajmniej najnizszą krajową?
Odpowiedz
 Trollowanie to nie jest uczciwa praca.
Odpowiedz
My w jakim sensie? Ty i twoje 1000 wcieleń których przybywa wraz z każdym kolejnym założonym fake kontem? Skończ się kompromitować pisowski trollu. Lepiej się skup na ubłaganiu w centrali, żeby odpuścili ci zakładanie kolejnych kont w Wigilię, żebyś mógł spokojnie posiedzieć z rodziną.
 Wy mieszkancy Lublina i czytelnicy DW. O jakiej centrali ciągle bredzisz dewelotrollu? Zakładanie nowych kont jest tylko odpowiedzią na twoje lewe konta, które sobie pozakładałeś dewelotrollu. To co stosujesz na tym forum to zwykła strategia trollersko-propagandowa polegajaca na odwracaniu uwagi, spychaniu niewygodnych komentarzy i manipulowaniu oceną komentarzy poprzez ich minusowanie. Jak myslisz, że ludzie tego nie widzą to jesteś w błędzie. Gadaj mendo trolerska kto jest autorem tej strategii.
Odpowiedz
Monisia/kronikidewelo trollerka którą uprawiasz codziennie w komentarzach pod różnymi krytopnimami to jeden wielki C R I N G E . Powinni cię usunąć z pisowskiej farmy trolli bo tylko wstyd i antyreklamę robisz swojej partii. Spróbuj zająć się czymś innym, na dobry początek proponuję budowę, tam przyjmują ludzi z IQ pierwotniaka.
Odpowiedz
Korzystając z dzisiejszej aury, po krótkim spacerze mogę powiedzieć, że park zyskał nowe oblicze i wygląda naprawdę obiecująco. Momentami, można zapomnieć że to prawie centrum miasta.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...