Jak zaprzepaścić 3 lata rządów w kilka miesięcy.
|
|
Trzeba odwołać Żuka, bo Lublin skończy jak Detroit.
|
|
Co tu dużo mówić: to studium to połączenie mokrych snów deweloperki oraz fantazji megalomańskiego technokraty.
|
|
Tragedia i dewelorympał
|
|
Domki jednorodzinne to wrzód na d.... miasta. Taka prawda.
|
|
"Urząd Miasta spodziewa się, że ludność Lublina w ciągu 30 lat osiągnie 381 600 osób (wzrost o 12 proc.)" - ależ Ci ludzie są oderwani od rzeczywistości.
|
|
Domki jednorodzinne to wrzód na d.... miasta. Taka prawda.CHyba raczej ból d*** dla dewelocwaniaków. |
|
Wizja Żuka to beton i brak zieleni , trzeba spróbować go odwołać w referendum
|
|
Masakra. Inne miasta uciekają od takich deweloperskich szaleństw,wracają do zadrzewiania przestrzeni i przemyślanej zabudowy. Powstają miejsca wypoczynku. A tu betoniarnia. Deweloper kasę weźmie i zniknie a beton zostanie.
|
|
Trzeba w końcu uchwalić ten dokument
|
|
Tak ludność Lublina wzrośnie i Motor w przyszłym sezonie awansuje do Ekstraklasy.
|
|
Mam 30+ lat, brak dzieci, duże dochody, do których doszedłem własną pracą. Mimo to, widzę realny wzrost cen wszystkich produktów w sklepach, wzrost usług (fryzjer, dentysta), rachunków. Nie pobieram żadnych socjali, bo one dla mnie nie istnieją. Za to jestem dymany podatkami, obowiązkami, nakazami, czasem karami. Co jakiś czas ktoś z polityków PiS straszy 30x ZUS, końcem ryczałtu, końcem liniówki, testami przedsiębiorcy. Z dnia na dzień, wyrabiam w sobie niechęć, a czasem nienawiść do rodzin wielodzietnych, które panoszą się wszędzie za moje pieniądze i impreza trwa. Czuję się dymany na kasę ze wszystkich stron, bo państwo nie daje nic w zamian. Nie chcę emigrować, mam tutaj chociażby rodziców emerytów, ale coraz bardziej rozważam tę opcję. Naród pasożytuje, naród żre, naród się cieszy - socjalizm rozkwita. Pewnie jest niewielu myślących jak ja i to mnie boli ;/
|
|
Masakra. Inne miasta uciekają od takich deweloperskich szaleństw,wracają do zadrzewiania przestrzeni i przemyślanej zabudowy. Powstają miejsca wypoczynku. A tu betoniarnia. Deweloper kasę weźmie i zniknie a beton zostanie.Tyle tylko, że Lublinie do niedawna praktycznie w ogóle nie powstawały nowe bloki, podczas gdy w innych miastach budowano na potęgę. |
|
Trzeba odwołać Żuka, bo Lublin skończy jak Detroit.pisie trolle zmieńcie płytę bo wieje nudą |
|
prezydent stawia na rozwój,gdyby nie takie podejście to nie byoby lotniska, dróg, obwodnicy, teatru i wielu wielu nnych inwestycji
|
|
Jak nie powstawały? Zabudowano Jana Pawła, Botanik, tereny przy Zalewie.Masakra. Inne miasta uciekają od takich deweloperskich szaleństw,wracają do zadrzewiania przestrzeni i przemyślanej zabudowy. Powstają miejsca wypoczynku. A tu betoniarnia. Deweloper kasę weźmie i zniknie a beton zostanie.Tyle tylko, że Lublinie do niedawna praktycznie w ogóle nie powstawały nowe bloki, podczas gdy w innych miastach budowano na potęgę. |
|
ale my jesteśmy lewackimi trollami nie pisimiTrzeba odwołać Żuka, bo Lublin skończy jak Detroit.pisie trolle zmieńcie płytę bo wieje nudą |
|
Lublin musi się dalej rozwijać. Tyle w temacie. Wiem, że niektórzy chętnie zrobiliby z tego miasta skansen, w którym nic się nie buduje, nie powstają nowe osiedla, ani drogi nie są przebudowywane i dostosowywane do obecnych czasów. Na szczęście ta grupa stanowi margines.
|
|
Nie jestem pis trollem ,ale na tego łysego wuja nigdy i nigdzie nie zagłosuję już ,bo glosowałem ,ciekawe ile dostała pod stołem ta cała klika za przegłosowanie zabudowy jedynego naturalnego terenu zielonego
|
|
racja lotnisko to jedna z lepszych rzeczy, która się udała, korzystam bardzo często
raport wczoraj czytalem to wiem ,ze az 455 188 pasażerów obsłużył w zeszłym roku Port Lotniczy Lublin
|
Strona 1 z 29
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|