Jak sie bydlo nie potrafi zachowac to mial racje.
|
|
Czy jak przyjdę z dziećmi to stanowię zagrożenie? Przecież obok jest komisariat. Dyrektorze zniechęca Pan mieszkańców do siebie.
|
|
Drodzy mieszkańcy przyszli rodzice tak właśnie zachowuje się szkoła, która jest "Szkołą Mistrzostwa Sportowego", ma w nazwie Olimpijczyków Polskich, klasy sportowe. Brawo Panie dyrektorze. Za pieniądze mieszkańców buduje się boiska, które potem pan dyrektor zamyka.
|
|
Popieram, bardzo dobra decyzja. Stop dewastacji i demoralizacji.
|
|
Ludzie, którzy za nic nie odpowiadają będą mieć inne zdanie. To naturalne. Niech Pan się nie przejmuje Panie Dyrektorze.
|
|
Rozumowanie niektorych ludzi przechodzi wszystkie pojecia. Juz to widze, ze jak by sie cos stalo to jednym glosem wszyscy rodzice powiedzieli by-ze to nie wina dyrektora :D Czasami ciezko uwierzyc ze tacy ludzie sa RODZICAMI.
|
|
Rozumowanie niektorych ludzi przechodzi wszystkie pojecia. Juz to widze, ze jak by sie cos stalo to jednym glosem wszyscy rodzice powiedzieli by-ze to nie wina dyrektora :D Czasami ciezko uwierzyc ze tacy ludzie sa RODZICAMI.Kiedy się nic nie stanie? Kiedy nic się nie będzie dziać :( |
|
Ja będąc dzieckiem nie chodziłam na szkolne boiska tylko na placu zabaw pod blokiem się bawiłam. Szkoła po godzinach była zamknięta to się skakało przez płot. Ale nie niszczyliśmy nic. Jeżeli rzeczy są niszczone to niestety ale trzeba je zamykać i kontrolować. Dzisiaj ludzie nie mają szacunku do niczego co jest obce. Rodzice zamiast uczyć szacunku uczą dziecka co mu się należy. A prawda jest taka, że nic się nie należy człowiekowi na co nie zasłużył.
|
|
***s://***.pl/wstep-na-boiska-przy-sp-23-tylko-pod-opieka-doroslych/ar/423760
Polecam podobny artykuł sprzed kilku lat.
|
|
Trzeba w takim razie zamykać drogi. Bo niektórzy kierowcy nie potrafią po nich bezpiecznie jeździć.
|
|
Skasowano mój komentarz bo pisałe o radnej Wcisło, - gratuluję wolności słowa w DW.
|
|
Ja wielokrotnie przychodziłem tam z dzieckiem na boisko i jedyne co widziałem to mi podobnych z dziećmi. Jedyne gnojki co się nie potrafiły tam zachować to sądząc po wieku uczniowie tej szkoły. Super polityka zamykać boiska ( swoją drogą dziadowskie i nie zadbane) i biadolić że wśród dzieci nadwaga, smartfony i Play station. Jak burdel robią gnoje to cięcia zatrudnić niech dzwoni na komisariat który jest za płotem. Albo komendanta poprosić żeby policjanci co raz zaglądali 10 metrów mają. Brawo dyrektor dyktator
|
|
Czy wiadomo wam coś o próbie samobójczej w SP w Jastkowie?
|
|
Bardzo dobrze się stało, mieszkałam blisko tej szkoły, nie raz z balkonu widziałam jak dzieci bija się nawzajem I niszczą obiekt. Nie wspominając o młodzieży z tzw. "Lubartowskiej", która przebywała na boisku i jedyne co było słychać to przekleństwa... Brawo Panie Dyrektorze, za dobrze podjęta decyzję.
|
|
A 10 m dalej komenda policji. Przykre że nie mogą pilnować bezpieczeństwa wokół siebie.
|
|
Zarabiam od 8357 do 10642 dolarów tygodniowo i wiesz, że to najprostsza praca, o której słyszałem. Muszę po prostu natknąć się na niektóre strony internetowe i moja praca jest kompletna. Mogę pracować z dowolnego miejsca w dowolnym momencie, ciesząc się m0imm życiem i uwielbiam to robić. Możesz też zrobić to samo, ...
odwiedzając tę stronę .......... ➥➥ ➥ ➥➥ CashPay40.Com
|
|
Na Lwowskiej nie raz słychać poprawną polszczyznę wśród dzieci z klas 1-3 więc dzieci z Lubartowskiej niczym nie różnią się od tych z Lwowskiej
|
|
Wszystkim się wszystko należy a gdzie są rodzice pod których opieką mają być te dzieci na boisku nigdy ich nie ma. Potem najlepiej powiedzieć ze szkołą nie zapewniła bezpieczeństwa. A otyłość u naszych dzieci bierze się ztych wspanialych kanapnikow które dajecie swoim dzieciom do szkoly 5 zlotych imam problem z głowy dzieci jedzą same słodycze ooooo przepraszam jest jeszcze Kinder kanapka Pozdrawiam wszystkich mądrych rodziców idam sobie głowę uciąć ze gdy zapewnicie opiekę na boisku dyrektor je otworzy pozdrawiam
|
|
Jesteś z Lwowskiej, to idź do gimnazjum 2. Masz tam orlik, super boisko, trenerów itd. Szkoła powinna być dla uczniów.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|