Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin: Dyrektor SP nr 23 zamknął szkolne boiska ze względów bezpieczeństwa

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 19 października 2018 r. o 10:57 Powrót do artykułu
Jak sie bydlo nie potrafi zachowac to mial racje.
Odpowiedz
Czy jak przyjdę z dziećmi to stanowię zagrożenie? Przecież obok jest komisariat. Dyrektorze zniechęca Pan mieszkańców do siebie.
Odpowiedz
Drodzy mieszkańcy przyszli rodzice tak właśnie zachowuje się szkoła, która jest "Szkołą Mistrzostwa Sportowego", ma w nazwie Olimpijczyków Polskich, klasy sportowe. Brawo Panie dyrektorze. Za pieniądze mieszkańców buduje się boiska, które potem pan dyrektor zamyka.
Odpowiedz
Popieram, bardzo dobra decyzja. Stop dewastacji i demoralizacji.
Odpowiedz
Ludzie, którzy za nic nie odpowiadają będą mieć inne zdanie. To naturalne. Niech Pan się nie przejmuje Panie Dyrektorze.
Odpowiedz
Rozumowanie niektorych ludzi przechodzi wszystkie pojecia. Juz to widze, ze jak by sie cos stalo to jednym glosem wszyscy rodzice powiedzieli by-ze to nie wina dyrektora :D Czasami ciezko uwierzyc ze tacy ludzie sa RODZICAMI.
Odpowiedz
Rozumowanie niektorych ludzi przechodzi wszystkie pojecia. Juz to widze, ze jak by sie cos stalo to jednym glosem wszyscy rodzice powiedzieli by-ze to nie wina dyrektora :D Czasami ciezko uwierzyc ze tacy ludzie sa RODZICAMI.
 Kiedy się nic nie stanie? Kiedy nic się nie będzie dziać :(
Odpowiedz
Ja będąc dzieckiem nie chodziłam na szkolne boiska tylko na placu zabaw pod blokiem się bawiłam. Szkoła po godzinach była zamknięta to się skakało przez płot. Ale nie niszczyliśmy nic. Jeżeli rzeczy są niszczone to niestety ale trzeba je zamykać i kontrolować. Dzisiaj ludzie nie mają szacunku do niczego co jest obce. Rodzice zamiast uczyć szacunku uczą dziecka co mu się należy. A prawda jest taka, że nic się nie należy człowiekowi na co nie zasłużył.
Odpowiedz
***s://***.pl/wstep-na-boiska-przy-sp-23-tylko-pod-opieka-doroslych/ar/423760 Polecam podobny artykuł sprzed kilku lat.
Odpowiedz
Trzeba w takim razie zamykać drogi. Bo niektórzy kierowcy nie potrafią po nich bezpiecznie jeździć.
Odpowiedz
Skasowano mój komentarz bo pisałe o radnej Wcisło, - gratuluję wolności słowa w DW.
Odpowiedz
Ja wielokrotnie przychodziłem tam z dzieckiem na boisko i jedyne co widziałem to mi podobnych z dziećmi. Jedyne gnojki co się nie potrafiły tam zachować to sądząc po wieku uczniowie tej szkoły. Super polityka zamykać boiska ( swoją drogą dziadowskie i nie zadbane) i biadolić że wśród dzieci nadwaga, smartfony i Play station. Jak burdel robią gnoje to cięcia zatrudnić niech dzwoni na komisariat który jest za płotem. Albo komendanta poprosić żeby policjanci co raz zaglądali 10 metrów mają. Brawo dyrektor dyktator
Odpowiedz
Czy wiadomo wam coś o próbie samobójczej w SP w Jastkowie?
Odpowiedz
Bardzo dobrze się stało, mieszkałam blisko tej szkoły, nie raz z balkonu widziałam jak dzieci bija się  nawzajem I niszczą obiekt. Nie wspominając o młodzieży z tzw. "Lubartowskiej", która przebywała na boisku i jedyne co było słychać to przekleństwa... Brawo Panie Dyrektorze, za dobrze podjęta decyzję. 
Odpowiedz
A 10 m dalej komenda policji. Przykre że nie mogą pilnować bezpieczeństwa wokół siebie.
Odpowiedz
Zarabiam od 8357 do 10642 dolarów tygodniowo i wiesz, że to najprostsza praca, o której słyszałem. Muszę po prostu natknąć się na niektóre strony internetowe i moja praca jest kompletna. Mogę pracować z dowolnego miejsca w dowolnym momencie, ciesząc się m0imm życiem i uwielbiam to robić. Możesz też zrobić to samo, ... odwiedzając tę stronę .......... ➥➥ ➥ ➥➥ CashPay40.Com
Odpowiedz
Na Lwowskiej nie raz słychać poprawną polszczyznę wśród dzieci z klas 1-3 więc dzieci z Lubartowskiej niczym nie różnią się od tych z Lwowskiej
Odpowiedz
Wszystkim się  wszystko należy   a gdzie są  rodzice pod których opieką mają  być te dzieci na boisku nigdy ich nie ma. Potem najlepiej powiedzieć  ze szkołą nie zapewniła  bezpieczeństwa. A otyłość u naszych dzieci bierze się  ztych wspanialych kanapnikow  które  dajecie swoim dzieciom do szkoly   5 zlotych imam problem z głowy dzieci jedzą  same słodycze    ooooo przepraszam jest jeszcze Kinder kanapka Pozdrawiam wszystkich mądrych rodziców  idam sobie głowę  uciąć  ze gdy zapewnicie opiekę  na boisku dyrektor je otworzy  pozdrawiam  
Odpowiedz
Jesteś z Lwowskiej, to idź do gimnazjum 2. Masz tam orlik, super boisko, trenerów itd. Szkoła powinna być dla uczniów. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...