A co na to trole z pisuaru,
|
|
I tak trzeba z PISIORAMI. Tylko Prawo i bez sentymentów. Co za rechot historii: wygrało prawo i sprawiedliwość. A za 3 lata rozliczymy wszystkich szubrawców i kanalie, co do sztuki
|
|
bez możliwości załatwiania znajomym królika profitów z państwowego korytkaNo i popatrz tylko, co za ironia losu, marny, głupi pisi trolu....Sąd orzekł zupełnie na odwrót. Ale nie bój, nie bój....Za 3 lata prześwietlimy wasze profity.... |
|
To jeszcze ten ławniczak pracuje? Jeszcze go nie pogonili za te wszystkie akcje które odwala w urzędzie.. Brawo Pani Dyrektor Strojnowska!! Może Pani wygryzie tego chorego na władze wieprza!
|
|
Róznica jest taka że znajomi królika PIS to miliony zwykłych przeciętnych obywaleli a znajomi królika PO to wąskie grono kresusówRóżnice są dwie, tępy pisi trolu. Po pierwsze - ja piszę po polsku, a Ty po polskiemu. Po drugie - to wąskie grono znajomych króliczka to najlepiej się ujawniło podczas świeżego jeszcze naboru (czytaj: chamskiego przekrętu) wniosków o pomoc finansową.... |
|
Towarzyszu trollu LBN, poziom waszej propagandy jest tak nachalny a zarazem tak marny, że odechciewa się nawet komentować te żałosne wypociny tworzone przez towarzysza trolla. Towarzyszu trollu, nie macie nic do roboty w Marszałkowskim czy ciężko pracujecie na angaż w partyjnej telewizji dla niepoznaki nazywanej publiczną?Róznica jest taka że znajomi królika PIS to miliony zwykłych przeciętnych obywaleli a znajomi królika PO to wąskie grono kresusów z wypchanymi portfelami którzy mają je wypchane tylko z powodu układów politycznych i intratnych zleceń za pieniądze podatników. Rozumiem że jezyk i agresja jakim posługuje fredek zgredek jest typowy dla osoby jaka reprezentuje to środowisko polityczne.bez możliwości załatwiania znajomym królika profitów z państwowego korytkaNo i popatrz tylko, co za ironia losu, marny, głupi pisi trolu....Sąd orzekł zupełnie na odwrót. Ale nie bój, nie bój....Za 3 lata prześwietlimy wasze profity.... |
|
Jeden z komentujących używa słowa szubrawcy w stosunku do innych osób, zapewne przeciwników PO . Czy redakcja na to pozwala ? Dla mnie to skandal.
|
|
Może inna praca przyniosła by lepszy efekt i żebranie o damowe pieniądze a uni nie jest szczytem twoich możliwości? Jeśli umiesz pisać po polsku to słabo płatne trolowanie pod kilkoma nickami nie jest chyba jedyną formą zarabianiaA to co za bełkot bez sensu? Co to są "damowe pieniadze a uni" ? I po to był ten przekręt, żeby "swoi" je dostali? Jakimi kilkoma nickami - o sobie piszesz?Zmuszasz mnie, żebym zapytał Panią Barbarę Więckowską, za co Urząd płaci takim leniwym, ograniczonym miernotom, trolom? Jak widzisz po wielu komentarzach innych osób - nie tylko ja mam do powiedzenia "kilka" słów prawdy o nierobie, tłuku z Urzędu... |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|