Pokażcie mi te domy jednorodzinne, bo ja na zdjęciu widzę wokół same kilkupiętrowe budynki bardziej przypominające małe bloki niżeli domki jednorodzinne z prawdziwego zdarzenia. Miejsce wydaje się wręcz idealne na nową zabudowę wielorodzinną, ale być może sąsiedzi wolą, żeby na tym betonowym placu spotykali się np. miłośnicy driftu i palenia gumy.
|
|
Pokażcie mi te domy jednorodzinne, bo ja na zdjęciu widzę wokół same kilkupiętrowe budynki bardziej przypominające małe bloki niżeli domki jednorodzinne z prawdziwego zdarzenia. Miejsce wydaje się wręcz idealne na nową zabudowę wielorodzinną, ale być może sąsiedzi wolą, żeby na tym betonowym placu spotykali się np. miłośnicy driftu i palenia gumy.[/quote] [quote]Pokażcie mi te domy jednorodzinne, bo ja na zdjęciu widzę wokół same kilkupiętrowe budynki bardziej przypominające małe bloki niżeli domki jednorodzinne z prawdziwego zdarzenia. Miejsce wydaje się wręcz idealne na nową zabudowę wielorodzinną, ale być może sąsiedzi wolą, żeby na tym betonowym placu spotykali się np. miłośnicy driftu i palenia gumy.Jak masz problem ze wzrokiem dewelotrollu to pojedź sobie na miejsce i zobacz. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|