Budować, i nie oglądać się na okolicznych frustratów co nie mają w życiu nic innego do roboty niż narzucać swoim sąsiadom co mają robić na swojej działce.
|
|
Współczuję sąsiadom, jak któryś użyje młotka to może już w sądzie ląduje za pogorszenie bytu mieszkaniowego. Albo zakaz klepania schabowego w niedziele, chodzenie tylko w miękkich kapciach, zakaz zwierząt i kichania.
|
|
no i dobrze, niech sprawa skończy się jak najszybciej, bo ten temat już jest za bardzo wymęczony. Niech robią ten park i niech mieszkańcy korzystają z terenu. Jakoś jak przeciwnicy parku budowali swoje jednorodzinne na terenie górek to nie przejmowali się chomikiem. Jestem w szoku w jakim tempie zabudowali górki domami jednorodzinnymi, mam nadzieję, że nie tylko ja to widzę
|
|
Popieram inwestycję na górkach czechowskich. Ja jestem pisior ale w pewnych tematach chadzam swoimi ścieżkami.
|
|
Kurde, takie info mnie ominęło wczoraj! czekam na park, ścieżka to za mało
|
|
Dziadku, drogi dziadku, my chcemy już ten park, zostań z nami dłużej, żeby ubogacić nas, na akademików las już czas, wielki czas.
|
|
"Nie zgadzam się z tym, że moja sytuacja nie zmieni się po uchwaleniu studium – mówiła na rozprawie mieszkanka Czechowa. Tłumaczyła, że uchwalenie planu zagospodarowania terenu zgodnego z zaskarżonym przez nią studium „drastycznie” pogorszy jej warunki życia."
Mam rozumieć, że psu zabraknie kuwety? No jakże mi przykro :D
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|