"Pierwszy z budynków mieściłby w podziemnym garażu 188 miejsc parkingowych, w drugim mieściłoby się 100 samochodów." - no to jeszcze wystarczy znaleźć jakieś 200 kolejnych miejsc i wszystkie samochody mieszkańców powinny mieć gdzie parkować. Inaczej, wszystkie okoliczne chodniki będą nonstop zastawione samochodami. Ale i tak lepsze to niż akademik, dla których niemal nie trzeba zapewniać miejsc postojowych.
|
|
I tu się wyjątkowo zgodzę... przelicznik powinien być nie 0,75 a 1,5 samochodu na mieszkanie.
|
|
Dziwnie przemilczany fakt, że działki kiedy były nabywane były terenem zielonym. Nagle po jakimś czasie został zmieniony plan i właściciel mógł już budować na działce inwestycyjnej. Wy też kupujecie w ciemno po niskiej cenie, żeby potem mieć pewność że zamienią plan?
|
|
I tu się wyjątkowo zgodzę... przelicznik powinien być nie 0,75 a 1,5 samochodu na mieszkanie.288 miejsc na 248 mieszkań to nie jest 0.75. Ty może się zgadzasz i nawet zdania nie zmienisz ale pociesznemu Jasiowi Fasola szybko by się odmieniło. On płacze i wtedy gdy jest mało miejsc i wtedy gdy jest ich więcej. Gdy jest mało to pisze o rozjeżdżaniu trawników a gdy za dużo o tym, że miasto widzi tylko interes kierowców nie licząc się z innymi. Taki typowy smurf maruda wiecznie na wszystko narzekający. |
|
Masz rację !! Jakoś nie wiem czemu zakodowałem że będzie 400 mieszkań. A jak jest Jasio Fasola, to już swoje zdanie na jego temat wypracowane mam.I tu się wyjątkowo zgodzę... przelicznik powinien być nie 0,75 a 1,5 samochodu na mieszkanie.288 miejsc na 248 mieszkań to nie jest 0.75. Ty może się zgadzasz i nawet zdania nie zmienisz ale pociesznemu Jasiowi Fasola szybko by się odmieniło. On płacze i wtedy gdy jest mało miejsc i wtedy gdy jest ich więcej. Gdy jest mało to pisze o rozjeżdżaniu trawników a gdy za dużo o tym, że miasto widzi tylko interes kierowców nie licząc się z innymi. Taki typowy smurf maruda wiecznie na wszystko narzekający. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|