pamiętam jak kiedyś z dziewczyną "kąpaliśmy " się w łazience a tu jej stary wraca... ale była jazda
|
|
Zdrowia dla młodego człowieka!Chyba raczej ROZUMU. |
|
Naoglądają się hamerykanskich filmów i później chcą tak samo i małpują.
|
|
Ludzie są jednak okropni i bez serca. Ja przykładowo się prawie popłakałem ze śmiechu.
|
|
Normalna rzecz. Sasiedzi powinni zaplacic za interwencje strazy pozarnej.
|
|
Normalna rzecz. Sasiedzi powinni zaplacic za interwencje strazy pozarnej.Weź wytłumcz wszystkim dlaczego sąsiedzi są winni ?. Czy mamy wpływ na to, że obok mieszkają debile?. Czy ja jestem winien, że jakiś idiota mieszkający obok trzaska (strzela) drzwiami ?. Zmień pracę bo gaz ci szkodzi- widać to w każej twojej wypo...cinie. |
|
Weź wytłumcz wszystkim dlaczego sąsiedzi są winni ?. Czy mamy wpływ na to, że obok mieszkają debile?. Czy ja jestem winien, że jakiś idiota mieszkający obok trzaska (strzela) drzwiami ?. Zmień pracę bo gaz ci szkodzi- widać to w każej twojej wypo...cinie.
Bo jestem madrzejszy od Ciebie, bardziej inteligentny i ogolnie lepszy.
|
|
-Weź wytłumcz wszystkim dlaczego sąsiedzi są winni ?. Czy mamy wpływ na to, że obok mieszkają debile?. Czy ja jestem winien, że jakiś idiota mieszkający obok trzaska (strzela) drzwiami ?. Zmień pracę bo gaz ci szkodzi- widać to w każej twojej wypo...cinie.
Bo jestem madrzejszy od Ciebie, bardziej inteligentny i ogolnie lepszy.
|
|
17 latek kąpiący się przy świecach? romantik taki.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|