Grupka kiboli żużla terroryzuje Lublin.
|
|
Założę się, że wielbicieli śmierdzącego cyrku podpuściły do tej akcji dewelo-buraczki, którzy widzą, że szanse na zbicie kokosów na sprzedaży apartamĘtów w "luksusowych akademikach" przy Zygmuntowskich postawionych w miejscu starego K0lesioseum maleją wraz z pękaniem balona kurnikowego. Ten syndrom nazywa się delirium chciwens.Założę się, że dostajesz od pisowskiej centrali max 1 zł za wpis. Zgadłem? |
|
TAK dla nowego stadionu !!!
|
|
A jak Motorowi nie idzie to 1000 osób na meczu albo klub wycofany z rozgrywek. Zapomnieliście??? To nie było tak dawno
|
|
Grupka kiboli żużla terroryzuje Lublin.To raczej ustawka, zapewne uzgodniona z Dewelosułtanem, który potrzebuje jakiejś P0dkładki, żeby K0ntynuowac to szaleństwo. |
|
A jak Motorowi nie idzie to 1000 osób na meczu albo klub wycofany z rozgrywek. Zapomnieliście??? To nie było tak dawnoPiłkarski Motor też kiedyś zniknął z mapy i co w związku z tym? Należy zburzyć Arenę mam rozumieć? Żużel ma w Lublinie bardzo długie tradycje, nie martw się - poradzi sobie. |
|
Arena nie powinna powstać. Ten stadion nikomu nie jest potrzebny i tylko generuje potężne straty.A jak Motorowi nie idzie to 1000 osób na meczu albo klub wycofany z rozgrywek. Zapomnieliście??? To nie było tak dawnoPiłkarski Motor też kiedyś zniknął z mapy i co w związku z tym? Należy zburzyć Arenę mam rozumieć? Żużel ma w Lublinie bardzo długie tradycje, nie martw się - poradzi sobie. |
|
A jak Motorowi nie idzie to 1000 osób na meczu albo klub wycofany z rozgrywek. Zapomnieliście??? To nie było tak dawnoA jakie to ma znaczenie? Poczytaj sobie: gazeta.jawnylublin.pl/lublin-to-zuzel-i-nieruchomosci/ |
|
Skoro nie jest nikomu potrzebny, czemu co roku przewija się przez niego po kilkaset tysięcy ludzi?Arena nie powinna powstać. Ten stadion nikomu nie jest potrzebny i tylko generuje potężne straty.A jak Motorowi nie idzie to 1000 osób na meczu albo klub wycofany z rozgrywek. Zapomnieliście??? To nie było tak dawnoPiłkarski Motor też kiedyś zniknął z mapy i co w związku z tym? Należy zburzyć Arenę mam rozumieć? Żużel ma w Lublinie bardzo długie tradycje, nie martw się - poradzi sobie. |
|
Grupka kiboli żużla terroryzuje Lublin.Uwaga na trola, co nierozróżnia kiboli piłki kopanej od całych rodzin w tym wiele dzieci na speedway'u,którzy zapełniają Zygmuntowskie do ostatniego krzesełka i super się bawią. |
|
Potrzebuje czy POtrzebuje? Znowu ci Nowogrodzka poleci po trollerskiej pensji.Grupka kiboli żużla terroryzuje Lublin.To raczej ustawka, zapewne uzgodniona z Dewelosułtanem, który potrzebuje jakiejś P0dkładki, żeby K0ntynuowac to szaleństwo. |
|
Trzeba mieć nieźle nawalone pod kupułą, żeby zabierać dzieci na syf jakim jest żużel.Grupka kiboli żużla terroryzuje Lublin.Uwaga na trola, co nierozróżnia kiboli piłki kopanej od całych rodzin w tym wiele dzieci na speedway'u,którzy zapełniają Zygmuntowskie do ostatniego krzesełka i super się bawią. |
|
Założę się, że wielbicieli śmierdzącego cyrku podpuściły do tej akcji dewelo-buraczki, którzy widzą, że szanse na zbicie kokosów na sprzedaży apartamĘtów w "luksusowych akademikach" przy Zygmuntowskich postawionych w miejscu starego K0lesioseum maleją wraz z pękaniem balona kurnikowego. Ten syndrom nazywa się delirium chciwens.
|
|
Oczywiście, że tak.Grupka kiboli żużla terroryzuje Lublin.To raczej ustawka, zapewne uzgodniona z Dewelosułtanem, który potrzebuje jakiejś P0dkładki, żeby K0ntynuowac to szaleństwo. |
|
Założę się, że wielbicieli śmierdzącego cyrku podpuściły do tej akcji dewelo-buraczki, którzy widzą, że szanse na zbicie kokosów na sprzedaży apartamĘtów w "luksusowych akademikach" przy Zygmuntowskich postawionych w miejscu starego K0lesioseum maleją wraz z pękaniem balona kurnikowego. Ten syndrom nazywa się delirium chciwens.Żużlowcy i deweloperzy to jest jedna wielka pasożytnicza klika, która niszczy to miasto gazeta.jawnylublin.pl/lublin-to-zuzel-i-nieruchomosci/ |
|
5 wpisów jeden po drugim, 2 konta i jeden troll :) i jak zwykle sam siebie cytuje i sam sobie odpowiada :) witajcie w świecie pisowskich farm trolli :)
|
|
Tak i nawet koncert Cranberries to była spektakularna klapa do której trzeba było dopłacić prawie milion złotych: dziennikwschodni.pl/lublin/lublin-mosir-stracil-prawie-milion-na-koncercie-gwiazdy-jest-wiele-innych-powaznych-zarzutow,n,1000288504.htmlSkoro nie jest nikomu potrzebny, czemu co roku przewija się przez niego po kilkaset tysięcy ludzi?Arena nie powinna powstać. Ten stadion nikomu nie jest potrzebny i tylko generuje potężne straty.A jak Motorowi nie idzie to 1000 osób na meczu albo klub wycofany z rozgrywek. Zapomnieliście??? To nie było tak dawnoPiłkarski Motor też kiedyś zniknął z mapy i co w związku z tym? Należy zburzyć Arenę mam rozumieć? Żużel ma w Lublinie bardzo długie tradycje, nie martw się - poradzi sobie. |
|
Co mnie trollu jakiś Cranberries obchodzi? W ciągu roku przez stadion przewija się kilkaset tysięcy ludzi i to są fakty. Więc nie pisz bzdur, że stadion jest niepotrzebny. To, że tobie do szczęścia wystarczy telewizor i puszka piwa, nie znaczy, że innym też.Tak i nawet koncert Cranberries to była spektakularna klapa do której trzeba było dopłacić prawie milion złotych: dziennikwschodni.pl/lublin/lublin-mosir-stracil-prawie-milion-na-koncercie-gwiazdy-jest-wiele-innych-powaznych-zarzutow,n,1000288504.htmlSkoro nie jest nikomu potrzebny, czemu co roku przewija się przez niego po kilkaset tysięcy ludzi?Arena nie powinna powstać. Ten stadion nikomu nie jest potrzebny i tylko generuje potężne straty.A jak Motorowi nie idzie to 1000 osób na meczu albo klub wycofany z rozgrywek. Zapomnieliście??? To nie było tak dawnoPiłkarski Motor też kiedyś zniknął z mapy i co w związku z tym? Należy zburzyć Arenę mam rozumieć? Żużel ma w Lublinie bardzo długie tradycje, nie martw się - poradzi sobie. |
|
Tak oczywiście. Z całego świata przyjeżdzają tu ludzie, żeby oglądać mecze Motoru. Ten stadion razem z Mosirem generuje rocznie miliony strat.Co mnie trollu jakiś Cranberries obchodzi? W ciągu roku przez stadion przewija się kilkaset tysięcy ludzi i to są fakty. Więc nie pisz bzdur, że stadion jest niepotrzebny. To, że tobie do szczęścia wystarczy telewizor i puszka piwa, nie znaczy, że innym też.Tak i nawet koncert Cranberries to była spektakularna klapa do której trzeba było dopłacić prawie milion złotych: dziennikwschodni.pl/lublin/lublin-mosir-stracil-prawie-milion-na-koncercie-gwiazdy-jest-wiele-innych-powaznych-zarzutow,n,1000288504.htmlSkoro nie jest nikomu potrzebny, czemu co roku przewija się przez niego po kilkaset tysięcy ludzi?Arena nie powinna powstać. Ten stadion nikomu nie jest potrzebny i tylko generuje potężne straty.A jak Motorowi nie idzie to 1000 osób na meczu albo klub wycofany z rozgrywek. Zapomnieliście??? To nie było tak dawnoPiłkarski Motor też kiedyś zniknął z mapy i co w związku z tym? Należy zburzyć Arenę mam rozumieć? Żużel ma w Lublinie bardzo długie tradycje, nie martw się - poradzi sobie. |
|
miejmy nadzieję że covid i wojna nie pokrzyżują planów miasta żeby stadion zbudować! on jest bardzo potrzebny!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|