![]() |
ORGANIZATOREM dzisiejszych radosnych obchodów i śpiewania Ody do radości był Komitet Obrony Demokracji KOD i jego sympatycy!!!
|
![]() |
|
![]() |
Brawo KOD Lubelskie!
|
![]() |
Chyba autor tego artykułu nie lubi KOD-u
|
![]() |
TARGOWICA ! Precz zeurokomuna!
|
![]() |
Obecne wladze ue skutecznie prscuja nad rozp. Europy.
|
![]() |
W końcu Dziennik Wschodni zasłużył na pochwałę! Stwierdzenie, że list został podpisany przez polityków i intelektualistów w pełni oddaje różnicę między tymi grupami. Choć zastanawiam się czy nie byli to jacyś pseudointelektualiści..
|
![]() |
Więcej gwiazd na fladze niż uczestników!
|
![]() |
brawo Lublin , brawo Polska , brawo UE
|
![]() |
Chyba ktoś zrobił literówkę. Było 30 plus dziennikarze i przechodnie. Przecież kto widział ten wie.
|
![]() |
Sprzedali wszystko co się dało i od '89 żyją jak pączki w maśle. Od SLD z kwachem i millerem, po Nowoczesnego Ryśka z Balcerowiczem na czele. Skończyło się. Ps. Nie jestem Pisiorem
|
![]() |
Miły człowiek opisywany przez pis : Na Białorusi zakończyły się demonstracje opozycji w związku z Dniem Wolności. Milicja rozpędzała manifestacje przy użyciu armatek wodnych i pałek. Niezależne białoruskie media informują, że w stolicy Białorusi zostało zatrzymanych kilkaset osób.
|
![]() |
PIS=PRL=PZPR
|
![]() |
Manifestacja organizowana przez KOD LUBELSKIE z udziałem partii opozycyjnych. Robimy swoje. I zobaczymy :)
|
![]() |
platformen -guten morgen
|
![]() |
PolakówOkraść
|
![]() |
Dziennik powinien wejść na dach zrobić zdjęcie i przeliczyć to towarzystwo! jakie 300?????? unia się rozpada !!! i dobrze
:)
|
![]() |
Grunt to POczucie lePszOści.
|
![]() |
300 to było baloników nadmuchanych. I taka to nadmuchana pikieta. Tam najwyżej było 50 osób
|
![]() |
Jak było 100 osób to wszystko.....Radna Lisowska coś się do Prezesa Burego przytula czyżby ruchy na listach,,,,,Gdzie są flagi narodowe raptem dwie naliczyłem na placu....i same niebieskie......w Polsce jesteśmy w Lublinie....i członkami unii potem....a gdzie Pan Prezydent był ? Przewodniczący Kowalczyk ? gdzie Wspólne Lubliny ? i Gdzie spontan urzędników i pozostałych działaczy PO ?
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|