Niech się w końcu wypowie czytelnik-absolwent Inrzynierii Lądowej po Politechnice. Można czy nie budować ogromny obiekt na wodach gruntownych ?
|
|
Do końca przyszłego roku z balona kurnikowego całkiem zejdzie powietrze i cała ta "inwestycja" mająca na celu uwolnić podzamcze pod akademikowanie będzie trochę jak musztarda po obiedzie, choć na P0cieszenie przynajmniej budimeksyk się nachapie.
|
|
Hahaha, prawdopodobieństwo tego, że rathausowcom uda się, czy zechce się, wyegzekwować odszkodowanie za błędy projektowe są mniej więcej takie same jak szanse na przeżycie drzewka posadzonego przez w ramach nasadzeń "kompensacyjnych" w Łysogrodzie.
|
|
Budimex!
Właśnie wczoraj pisałem komentarz pod artykułem o opóźnieniach przy budowie szpitala na Staszica.
Po co miasto ciągle coś zleca tym partaczom???
|
|
Budimex! Właśnie wczoraj pisałem komentarz pod artykułem o opóźnieniach przy budowie szpitala na Staszica. Po co miasto ciągle coś zleca tym partaczom???Może w ramach rekompensaty za naciągnięcie firmy na milionową stratę, do której przyczynili się partyjni koledzy z PO? |
|
Budimex! Właśnie wczoraj pisałem komentarz pod artykułem o opóźnieniach przy budowie szpitala na Staszica. Po co miasto ciągle coś zleca tym partaczom???Akurat co do jakości ich robót nie można mieć zastrzeżeń. Gorzej z wygrywaniem po kosztach i ciągłymi robotami dodatkowymi. Co ma wojna w Ukrainie z zleceniem w Polsce, firmie działającej w Polsce? To firma zarejestrowana w Ukrainie? |
|
Ci nieudacznicy z POtologii nie zrzeszonej ... a ulice Lublina to camel trophy , może tam niech złożą wniosek o odcinek specjalny , a żuczki dalej siedzą i zawijają w sreberka
|
|
Ten megalomański obiekt musi być otwarty nie wcześniej niż 3 miesiące przed wyborami , żeby łysy mógł się pochwalić sukcesami a suweren nie zapomniał z jakiej ręki to powstało. Wybory przesunięte to i przecięcie wstęgi trzeba przesunąć. W tym czasie może uda się odkryć jeszcze coś w ziemi i wprowadzić kilkanaście baniek z kasy miasta. Jak mawiał klasyk : im ten miś droższy tym lepiej dla nas.
|
|
Przetargi to jawny przekręt i aż dziw że wszyscy dają się nabrać bo czy chociaż z raz wykonawca który wygrał przetarg zdążył z terminami i czy koszty inwestycji zamknęły w tej początkowej czy trzeba było dopłacić że końcowa kwota przetargu niewiele różniła się od tych przegranych
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|