Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Niech się w końcu wypowie czytelnik-absolwent Inrzynierii Lądowej po Politechnice. Można czy nie budować ogromny obiekt na wodach gruntownych ?
Odpowiedz
Do końca przyszłego roku z balona kurnikowego całkiem zejdzie powietrze i cała ta "inwestycja" mająca na celu uwolnić podzamcze pod akademikowanie będzie trochę jak musztarda po obiedzie, choć na P0cieszenie przynajmniej budimeksyk się nachapie.
Odpowiedz
Hahaha, prawdopodobieństwo tego, że rathausowcom uda się, czy zechce się, wyegzekwować odszkodowanie za błędy projektowe są mniej więcej takie same jak szanse na przeżycie drzewka posadzonego przez w ramach nasadzeń "kompensacyjnych" w Łysogrodzie.
Odpowiedz
Budimex! Właśnie wczoraj pisałem komentarz pod artykułem o opóźnieniach przy budowie szpitala na Staszica. Po co miasto ciągle coś zleca tym partaczom???
Odpowiedz
Budimex! Właśnie wczoraj pisałem komentarz pod artykułem o opóźnieniach przy budowie szpitala na Staszica. Po co miasto ciągle coś zleca tym partaczom???
 Może w ramach rekompensaty za naciągnięcie firmy na milionową stratę, do której przyczynili się partyjni koledzy z PO?
Odpowiedz
 Akurat co do jakości ich robót nie można mieć zastrzeżeń. Gorzej z wygrywaniem po kosztach i ciągłymi robotami dodatkowymi. Co ma wojna w Ukrainie z zleceniem w Polsce, firmie działającej w Polsce? To firma zarejestrowana w Ukrainie?
Odpowiedz
Ci nieudacznicy z POtologii nie zrzeszonej ... a ulice Lublina to camel trophy  , może tam niech złożą wniosek o odcinek specjalny , a żuczki dalej siedzą i zawijają w sreberka 
Odpowiedz
Ten megalomański obiekt musi być otwarty nie wcześniej niż 3 miesiące przed wyborami , żeby łysy mógł się pochwalić sukcesami a suweren nie zapomniał z jakiej ręki to powstało. Wybory przesunięte to i przecięcie wstęgi trzeba przesunąć. W tym czasie może uda się odkryć jeszcze coś w ziemi i wprowadzić kilkanaście baniek z kasy miasta. Jak mawiał klasyk : im ten miś droższy tym lepiej dla nas.
Odpowiedz
Przetargi to jawny przekręt i aż dziw że wszyscy dają się nabrać bo czy chociaż z raz wykonawca który wygrał przetarg zdążył z terminami i czy koszty inwestycji zamknęły w tej początkowej czy trzeba było dopłacić że końcowa kwota przetargu niewiele różniła się od tych przegranych
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...