Już dawno muwiłam że to siekieś resztki po kebebie albo innym kurczaku z KFC.
|
|
Dobrze, że Breś nie pracuje w szpitalu, bo województwo lubelskie jeszcze szybciej by się wyludniało.
|
|
A co na to koncesjonowani przez Dziennik Wschodni aktywiści z Lubelskiego Ruchu Miejskiego? Chyba pora na wizytę w sklepie mięsnym, celem wybrania nowych artefaktów które następnie zostaną umieszczone w odpowiednim miejscu na Górkach Czechowskich?
|
|
Raczej doszło do przestępstwa. Radny bezradny z PiS który próbuje się wypromować na temacie Górek postawił na nogi prokuraturę, biegłych z Zakładu Medycyny Sądowej i pewnie jeszcze parę innych instytucji i podmiotów. Kto za to zapłaci? Lubelski podatnik? Każda ekspertyza kosztuje, nikt tego za darmo nie robi. Obciążyć kosztami prowodyra, to może następnym razem dwa razy się zastanowi zanim odwali podobny cyrk.
|
|
sprobujmy sparafrazowac klasyka: "to naprawde wybitny kretyn, najprawdopodobniej pisowski"
|
|
Ojjj Radni z PIS tak wystawieni przez Panią Obrończynię Górek? Czy Pani ich wzywająca nadal będzie tak szarżować konferencjami? Bo chyba więcej radni stracili niż zyskali na tej szopce i cyrku.
|
|
Może następnym razem śledczy najpierw spytają Bresia co widzi a nie co chciałby widzieć? Nie będzie prościej? A tak teraz wszyscy będą się śmiać z archeologa Piotra Bresia który opisał świńskiego gnata jako ludzką miednicę.
|
|
A to ci pech Tutaj trzeba będzie przeprowadzić reasumpcję badania bo jak nic zostały sfałszowane
|
|
W chwili organizacji tej całej szopki pewnie dobrze wiedzieli co to za kości, ale czego się nie robi dla propagandy...
|
|
srome_K_, ścier_K_0 deweloratuszowa o 170 fejkowych loginach, zobaczymy jeszcze czy najbardziej pazerny dewelocwaniak P0 tej stronie Wisły będzie śmiał się (a raczej rechotał) ostatni. A teraz trzep w łapki, dewelo-cwelu.
|
|
Oj jejku, jak przykro. Ale fakt, dawno już nic nie było w tym temacie... coś temat wygasa.
|
|
Wcale mnie to nie dziwi, od początku śmierdziało to jakąś manipulacją.
|
|
Co tak cicho pod tym artykułem ze strony kronikpsychopoy.ebania vel Monisi? Nie pasuje do tezy to udajemy, że tego nie ma, co? Jakie to jest żałosne stworzenie to nawet głowa mała.
|
|
Co tak cicho pod tym artykułem ze strony kronikpsychopoy.ebania vel Monisi? Nie pasuje do tezy to udajemy, że tego nie ma, co? Jakie to jest żałosne stworzenie to nawet głowa mała.przeciez juz skomentowal, napisal cos o trzepaniu lapka i cwelach, chyba odezwaly sie jakies zle wspomnienia z dziecinstwa |
|
Ale że jakaś przeszłość więzienna? W sumie nawet nie dziwi. Ma chłopina brudy w kartotece po odsiadce (pewnie też login to pamiątka po chłopakach spod celi), to dorabia sobie na trollowaniu. XDCo tak cicho pod tym artykułem ze strony kronikpsychopoy.ebania vel Monisi? Nie pasuje do tezy to udajemy, że tego nie ma, co? Jakie to jest żałosne stworzenie to nawet głowa mała.przeciez juz skomentowal, napisal cos o trzepaniu lapka i cwelach, chyba odezwaly sie jakies zle wspomnienia z dziecinstwa |
|
Z taką opozycją to Żuk nie ma z kim przegrać w Lublinie.
|
|
Niektórzy zrobią wszystko dla chwili sławy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|