Mają rozmach ...
|
|
Aplikacja LocalSpot. Instalujesz na smarfonie i możesz zgłaszać nie tylko te ale i inne zdarzenia, np. złe parkowanie. Wypróbowane, zgłosiłem nielegalne wysypisko, po 2. dniach zostało zlikwidowane. Inna sprawa że ćwoki z niemytą dupą coraz odjebią taki numer!
|
|
Pani ze Straży Miejskiej ciężko pracuje z rękami w kieszeniach
|
|
Pani ze Straży Miejskiej ciężko pracuje z rękami w kieszeniachCo wg ciebie ma robić, nosić stare meble? |
|
Aplikacja LocalSpot. Instalujesz na smarfonie i możesz zgłaszać nie tylko te ale i inne zdarzenia, np. złe parkowanie. Wypróbowane, zgłosiłem nielegalne wysypisko, po 2. dniach zostało zlikwidowane. Inna sprawa że ćwoki z niemytą dupą coraz odjebią taki numer!To jest to! Jak ktoś podrzuca rozwiązanie problemu, wskazuje conajmniej metodę na radzenie sobie z nim, to zero reakcji. Za to ***enie wstylu, "straż się o***a" od razu lecą plusy. C*** z wami, żyjcie w brudzie i smrodzie ale zadowoleni że można dojebać innym. A zgłosił któryś z was taki stan, że teraz się kurey głupie wymądrzacie!? |
|
Pani ze Straży Miejskiej ciężko pracuje z rękami w kieszeniachChyba fotografowi wpadła w oko ;) |
|
No chyba miasto ma obowiązek wg ustawy odbierać odpady ? Nie ?
Jak nie to przystanek to i tak dobrze, bo ludzie gdzies to musza wyrzucać, najczęściej do lasu ...
|
|
Szkoda ,ze to nie czasy PRL-u, wtedy nie bylo by problemu, te uzywane szafki, muszla klozetowa zniknely by w mgnieniu oka, Straz Miejska nie miala by nic doroboty, skoro meble tylko na przydzialy dla " mlodych malzenstw"!!!Aplikacja LocalSpot. Instalujesz na smarfonie i możesz zgłaszać nie tylko te ale i inne zdarzenia, np. złe parkowanie. Wypróbowane, zgłosiłem nielegalne wysypisko, po 2. dniach zostało zlikwidowane. Inna sprawa że ćwoki z niemytą dupą coraz odjebią taki numer!To jest to! Jak ktoś podrzuca rozwiązanie problemu, wskazuje conajmniej metodę na radzenie sobie z nim, to zero reakcji. Za to ***enie wstylu, "straż się o***a" od razu lecą plusy. C*** z wami, żyjcie w brudzie i smrodzie ale zadowoleni że można dojebać innym. A zgłosił któryś z was taki stan, że teraz się kurey głupie wymądrzacie!? |
|
No chyba miasto ma obowiązek wg ustawy odbierać odpady ? Nie ? Jak nie to przystanek to i tak dobrze, bo ludzie gdzies to musza wyrzucać, najczęściej do lasu ...Zgadza się, ma obowiązek, ale nie graty meblowe z przystanku. Poza tym zawsze można na Głuską 6 odwieźć. |
|
Oooooo! Jestem w szoku! Myślałem, że w Lublinie nie ma Straży Miejskiej. Nie widziałem ich na ulicy od lat...
|
|
To jest instalacja artystyczna, nie znacie się na sztuce nowoczesnej.
|
|
Prawdziwe Czuby
|
|
TA CZARNA PANI STRAŻ FAJNA DUPCIA,BRAŁBYM JĄ NA TYCH REGAŁACH NAWET NA ULICY
|
|
A ta suczka z miejskiej to tak oglada jakby je zajeb.... chciala:))))
|
|
- Czyje to meble? - strażnik rzucił pytanie w stronę pasażerów na przystanku. - Cisza. - Powtarzam pytanie: czyje to meble? - Cisza. - Pytam ostatni raz: czyje to meble? - Niczyje, może Pan sobie wziąć - odpowiedział zniecierpliwiony pasażer. :)
|
|
Ale funkcjonariuszka wygląda - ręce w kieszeni. Tylko jej piwa w ręku brakuje. Jeżeli maja tak wyglądać strażnicy miejscy to wizerunek ich jest marny. Panie komendancie zwrócić kobitce uwagę.
|
|
Lubelska cebula
|
|
Moze to tego bezdomnego co mieszkal lata temu pod kładka po drugiej stronie ulicy? Tylko wrocil z zagranicy i mebli się dorobił.
Albo to jakas instalacja artystyczna naszych lubelskich artystow?
|
|
W nocy po 2 były hałasy...
|
|
Nowi mieszkańcy -nowe zwyczaje. Na klatce teraz trzymane są wszelkie odpady. To takie wschodnie przyzwyczajenia - wspólna kuchnia, wspólna łazienka.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|