Pod biurowcami na rogu Kraśnicka/Nałęczowska także łąka. Łąka z kostki betonowej. Na niej przez 8 godzin na dobę pasą się samochody. Kto pozwolił, żeby z całego tak reprezentacyjnego placu zrobić parking? Coś straszne, a żeby zaparkować i tak nie ma miejsca.
|
|
Widziałem na żywo, coś pięknego, gratuluje pomysłu i wykonania.
|
|
Ciekawe kiedy referendum i przekszalcenie tej łąki w blokowisko.
|
|
Krzysztof Zuk nie lubi tego
|
|
Krzysztof Zuk nie lubi tegoZgadza się. Niedługo wyśle kosiarzy, którzy przypadkiem skosza tę łąkę. |
|
Jeśli widzisz głupkowaty, hejterski wpis na temat Żuka, to wiedz, że opłacony pisowski troll już tu jest i się produkuje.
|
|
Bez przesady. 5% terenów zielonych się nazbiera pod tymi biurowcami. To i tak na razie dobrze, bo za jakiś czas i te skrawki będą parkingiem. Trawa jest lewacka.
|
|
Prezentuje się okazale
|
|
Epizodyczny skrawek łąki kontra zabetonowane kilkadziesiąt hektarów dziewiczej przyrody - witajcie w mieście dewelo-inspiracji
|
|
Łąka łąką, a tymczasem dewelo-ratusz dopycha kolanami radnych z fan-klubu łamacza ustawy antykorupcyjnej poważne betonowanko: lublin.tvp.pl/41898436/w-celowniku
|
|
Lepiej puścić w eter jak to miasto przerabia trawniki w łąke niż pisać że miasto nie ma pieniędzy na koszenie trawy w pasie drogowym. U mnie na ulicy w zeszłym roku ze trzy razy kosiarze skosili w tym roku ani razu.
|
|
Pod biurowcami na rogu Kraśnicka/Nałęczowska także łąka. Łąka z kostki betonowej. Na niej przez 8 godzin na dobę pasą się samochody. Kto pozwolił, żeby z całego tak reprezentacyjnego placu zrobić parking? Coś straszne, a żeby zaparkować i tak nie ma miejsca.Niedługo tak będą wyglądać wszystkie nowe dewelo-osiedla - dzieki patentowi na "akademiki". Próbkę mozna juz podziwiać na ul. Paganiniego. |
|
Lepiej wygląda, lepiej pachnie i ma więcej gatunków miododajnych i leczniczych niż te całe zafajdane górki!!!
|
|
" Niedługo tak będą wyglądać wszystkie nowe dewelo-osiedla - dzieki patentowi na "akademiki". - akademiki z ilością miejsc parkingowych w liczbie 3 miejsca na 10 mieszkań. 1 większa rodzina nie pomieści.
|
|
Moje wierne trolle. Między godziną 12 a 24 zwiększam stawkę za wpis z 15 na 30 gr. Zachęcam do skorzystania z tej oferty i zwiększenia ilości dodawanych wpisów, tak by za działanie na rzecz naszej kochanej partii, otrzymać godną zapłatę. Wiecie co pisać? Zunio, bizancjum, targowica, dewelo-, Lublin wymiera itd. Do boju moje wierne trolle, ku chwale PiS!
|
|
Lepiej puścić w eter jak to miasto przerabia trawniki w łąke niż pisać że miasto nie ma pieniędzy na koszenie trawy w pasie drogowym. U mnie na ulicy w zeszłym roku ze trzy razy kosiarze skosili w tym roku ani razu.Miejska kasa pusta. Nie ma pieniędzy na remonty, komunikację miejską, nowe autobusy. |
|
ładne, brawo UM!
|
|
Teraz to takie pokoje w akademikach powstają, że pół rocznika się zmieści do jednego mieszkania. Ale co najśmieszniejsze wystarczy im 0,3 miejsca parkingowego. Bo studenci nie mają samochodów.
|
|
Nie sil się. Napisz wprost, że Lublin jest w ruinie ale gdy tylko władzę przejmie ministrant Tułajew, to zamienimy się w krainę mlekiem i miodem płynącą.Lepiej puścić w eter jak to miasto przerabia trawniki w łąke niż pisać że miasto nie ma pieniędzy na koszenie trawy w pasie drogowym. U mnie na ulicy w zeszłym roku ze trzy razy kosiarze skosili w tym roku ani razu.Miejska kasa pusta. Nie ma pieniędzy na remonty, komunikację miejską, nowe autobusy. |
|
Pod biurowcami na rogu Kraśnicka/Nałęczowska także łąka. Łąka z kostki betonowej. Na niej przez 8 godzin na dobę pasą się samochody. Kto pozwolił, żeby z całego tak reprezentacyjnego placu zrobić parking? Coś straszne, a żeby zaparkować i tak nie ma miejsca.Detroit na Bystrzycą pięknie sie rozwija, jak rolka papy na dach łatwopalnego akademika. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|