Ciekawe kiedy referendum i przekszalcenie tej łąki w blokowisko.Za mały skrawek. Obstawiałbym bardziej Stary Gaj jako następny temat dla nocnego handelku prawem lokalnym.
|
|
Krzysztof Zuk nie lubi tegoKwiatki jeszcze jest w stanie znieść, zwłaszcza te, które wręcza mu jego fan-klub z rady miejskiej. Natomiast drzewa to juz całkiem inna historia. |
|
Epizodyczny skrawek łąki kontra zabetonowane kilkadziesiąt hektarów dziewiczej przyrody - witajcie w mieście dewelo-inspiracjiZunio zaPOmniał zlecić koszenie? |
|
Łąka łąką, a tymczasem dewelo-ratusz dopycha kolanami radnych z fan-klubu łamacza ustawy antykorupcyjnej poważne betonowanko: lublin.tvp.pl/41898436/w-celownikuSzok i niedowierzanie? A czego innego sPOdziewał sie kolega PO ratuszowym fan-klubie dewelocwaniaków? |
|
Przepraszam, że tak spamuję ale jestem trollem wynajętym przez PiS i za to mi partia płaci. POtrzebuję POd każdym artykułem dodać odPOwiednią liczbę hejterskich, antyżukowych, wpisów, bo jeśli tego nie zrobię, to centrala mi nie zapłaci. Moje wpisy łatwo rozPOznać, zbitkę liter "po" zawsze piszę z wielkich liter, żeby centrala mogła łatwo rozPOznać ile konkretnie komentarzy dodałem i mi za wszystkie zapłacić. POza tym dostałem rozkazy, żeby cały czas używać słów: "Zunio", "bizancjum", "wypchane POrtfele", "ubogacanie korporacji", "Detroit Wschodu", "Fuchmistrzunio", "dewelo-prezydent", "dewelo-sułtan", "dewelo-kamerdyner", "dewelo-macki", "dewelo-geszeft", "dewelo-cwaniaki", "dewelo-targowica". Za wpisy z tymi wyrazami dostaję PO prostu więcej pieniędzy.
|
|
Ciekawe kiedy referendum i przekszalcenie tej łąki w blokowisko.Już niedługo referendum w/s "wykoszenia" dewelo-szkodników z rm Lublin. Juz nie mogę się doczekać :-) |
|
znaczy się, że spaliny nie są takie trujące :)
|
|
Prezentuje się okazaleAle nic nie dorówna okazałości strzelistych akademików firmy tebewał, która rozwija Kozi Gród z POmocą zuczka! |
|
Lepiej wygląda, lepiej pachnie i ma więcej gatunków miododajnych i leczniczych niż te całe zafajdane górki!!!"Pachnie" trolem tebewałowym i propagandą na rzecz przekształcenie Górek w kasodajne skupisko betonowych akademików. |
|
Szkoda, że w innych miejscach jest tylko spalona trawa skoszona niemal przy samej ziemi. Latanie z kosiarkami co tydzień po trawnikach miejskich i osiedlowych zakrawa na jakiś obłęd.
|
|
kolorowo !
|
|
Lepiej wygląda, lepiej pachnie i ma więcej gatunków miododajnych i leczniczych niż te całe zafajdane górki!!!
|
|
ładna ta łączka
|
|
Pod biurowcami na rogu Kraśnicka/Nałęczowska także łąka. Łąka z kostki betonowej. Na niej przez 8 godzin na dobę pasą się samochody. Kto pozwolił, żeby z całego tak reprezentacyjnego placu zrobić parking? Coś straszne, a żeby zaparkować i tak nie ma miejsca.Zuniowi się POdoba. |
|
Epizodyczny skrawek łąki kontra zabetonowane kilkadziesiąt hektarów dziewiczej przyrody - witajcie w mieście dewelo-inspiracjiPrzypadkiem się coś zielonego ostało. |
|
Dość tych bzdur o zieleni w mieście. Jak się nie POdoba, to wypied***j w Bieszczady ekoterrosto.Pod biurowcami na rogu Kraśnicka/Nałęczowska także łąka. Łąka z kostki betonowej. Na niej przez 8 godzin na dobę pasą się samochody. Kto pozwolił, żeby z całego tak reprezentacyjnego placu zrobić parking? Coś straszne, a żeby zaparkować i tak nie ma miejsca.Niedługo tak będą wyglądać wszystkie nowe dewelo-osiedla - dzieki patentowi na "akademiki". Próbkę mozna juz podziwiać na ul. Paganiniego. |
|
Lubi, ale tylko te ścięte i dopuszczone do obrotu.Krzysztof Zuk nie lubi tegoKwiatki jeszcze jest w stanie znieść, zwłaszcza te, które wręcza mu jego fan-klub z rady miejskiej. Natomiast drzewa to juz całkiem inna historia. |
|
POczuj okazałe piękno kolorowych i kasodajnych akademików, które wkrótce zaczną cieszyć nasze zmysły! Chłoń pełną piersią aromat dewelo-rozwoju!Lepiej wygląda, lepiej pachnie i ma więcej gatunków miododajnych i leczniczych niż te całe zafajdane górki!!!"Pachnie" trolem tebewałowym i propagandą na rzecz przekształcenie Górek w kasodajne skupisko betonowych akademików. |
|
"Łąka zakwitła na pasie zieleni przy ruchliwej ulicy"***Ale to nie jest - mam nadzieję - aluzja, że barany tą ulicą jeżdżą . . .
|
|
I niech to będzie dobra praktyka w naszym mieście, a nie 20-letnie wojny w obronie inwazyjnej nawłoci na starym poligonie!
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|