To gdzie ten urządzony skwer który już podobno jest? Chyba nie chodzi o ten kawałek trawy i starą ławeczkę? Bo jeśli tak, to nie mam pytań.
|
|
UWAGA: "nowy_tutaj" to ten sam stary śmierdziel z agencji dewelo-ratuszo-pr.
|
|
To gdzie ten urządzony skwer który już podobno jest? Chyba nie chodzi o ten kawałek trawy i starą ławeczkę? Bo jeśli tak, to nie mam pytań.Niestety ale gdyby istniał jakiś krajowy konkurs wyłaniający dzienniki z najgłupszymi tytułami artykułów, to DW miałby murowane pierwsze miejsce. |
|
Ale najważaniejsze że jest wszystko na nie. Nie robili by nic, zaraz smaguś by wysmarował że skwer zabniedbany i że miasto nic nie robi...To gdzie ten urządzony skwer który już podobno jest? Chyba nie chodzi o ten kawałek trawy i starą ławeczkę? Bo jeśli tak, to nie mam pytań.Niestety ale gdyby istniał jakiś krajowy konkurs wyłaniający dzienniki z najgłupszymi tytułami artykułów, to DW miałby murowane pierwsze miejsce. |
|
Ta krytyka władz Lublina "za wszelką cenę" jest zwyczajnie coraz bardziej żenująca.
|
|
K0muś zaprzyjaźnionemu zostało na zbyciu 7 "białych kul" w okazyjnej cenie P0 10k za szt. + parę ton granitu, miasto wyciąga do niego P0mocną rękę, a Wy się jak zwykle czepiacie o marne 200k.
|
|
Schody z granitu to ukłon władz miasta w stronę miłośników jazdy figurowej. Będzie śmiesznie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|