Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin. Miasto wyda 200 tys. zł na skwer, który już jest

Utworzony przez nowy_tutaj, 22 lipca 2022 r. o 08:55 Powrót do artykułu
To gdzie ten urządzony skwer który już podobno jest? Chyba nie chodzi o ten kawałek trawy i starą ławeczkę? Bo jeśli tak, to nie mam pytań.
Odpowiedz
UWAGA: "nowy_tutaj" to ten sam stary śmierdziel z agencji dewelo-ratuszo-pr.
Odpowiedz
To gdzie ten urządzony skwer który już podobno jest? Chyba nie chodzi o ten kawałek trawy i starą ławeczkę? Bo jeśli tak, to nie mam pytań.
 Niestety ale gdyby istniał jakiś krajowy konkurs wyłaniający dzienniki z najgłupszymi tytułami artykułów, to DW miałby murowane pierwsze miejsce.
Odpowiedz
Niestety ale gdyby istniał jakiś krajowy konkurs wyłaniający dzienniki z najgłupszymi tytułami artykułów, to DW miałby murowane pierwsze miejsce.
 Ale najważaniejsze że jest wszystko na nie. Nie robili by nic, zaraz smaguś by wysmarował że skwer zabniedbany i że miasto nic nie robi...
Odpowiedz
Ta krytyka władz Lublina "za wszelką cenę" jest zwyczajnie coraz bardziej żenująca.
Odpowiedz
K0muś zaprzyjaźnionemu zostało na zbyciu 7 "białych kul" w okazyjnej cenie P0 10k za szt. + parę ton granitu, miasto wyciąga do niego P0mocną rękę, a Wy się jak zwykle czepiacie o marne 200k.
Odpowiedz
Schody z granitu to ukłon władz miasta w stronę miłośników jazdy figurowej. Będzie śmiesznie.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...