Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin. Miasto zamawia przegubowe elektrobusy

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 24 grudnia 2020 r. o 11:11 Powrót do artykułu
Najpierw nawieszali drutów po całym mieście, nakupowali trolejbusów, że przed pandemią już 1/3 stała bezużytecznie codziennie, to teraz dzieciom znudziły się zabawki na druciku i kupują bezprzewodowe. Bezsens.
Odpowiedz
Nie należy jednakże pogardzać tradycyjnymi pojazdami z silnikami spalinowymi, miejmy na uwadze fakt, że ceny prądu rosną, pojazdy z silnikami spalinowymi mogą też wydawać się mniej awaryjne
Znów wodolej przylazł - i go zacytuję - żeby jasne było - kto tu prowokuje. Kto tu prowokuje - kto kogo zaczepia - i jak porąbany - popierdółki wlepia. Przylazł znowu nocą - krótko przed północą - dziwią się sąsiedzi - co on znowu bredzi. Lał wodolej wodę - aż dostawał sraczki - a jak w nos zarobił - to zaczynał płaczki. I ciągle wydawał - swoje mysie piski - aż mu się zrobiły - na mózgu odciski. I tak kombinuje - sam się o to prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Bredził coś o świętach - i życzenia składał - a tu wyszło na to - że to kawał dziada. Lał wodolej wodę - te cuda niewidy - wyszło szydło z worka - że to kawał gnidy
Odpowiedz
Na nowy rok jednakże mu pożyczę aby spoważniał i trochę zastanowił się nad sobą, bo to zacietrzewienie i nienawiść oraz rządza zemsty jakimi wobec mnie pała to przechodzi ludzkie pojęcie
Od kogo pożyczysz - nudny wodoleju - kiedy sam nic nie masz - i w głowie oleju. Znów wodolej przylazł - i go zacytuję - żeby jasne było - kto tu prowokuje. Kto tu prowokuje - kto kogo zaczepia - i jak porąbany - popierdółki wlepia. Przylazł znowu nocą - krótko przed północą - dziwią się sąsiedzi - co on znowu bredzi. Lał wodolej wodę - aż dostawał sraczki - a jak w nos zarobił - to zaczynał płaczki. I ciągle wydawał - swoje mysie piski - aż mu się zrobiły - na mózgu odciski. I tak kombinuje - sam się o to prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Bredził coś o świętach - i życzenia składał - a tu wyszło na to - że to kawał dziada. Lał wodolej wodę - te cuda niewidy - wyszło szydło z worka - że to kawał gnidy
Odpowiedz
Trajdki mają swój urok no ale dobrze że będzie chociaż eko
Odpowiedz
w kwestii łamania regulaminu - 2 ostrzeżenia( dwie żółte kartki) - jak ktoś przeciągnie strunę to zostanie czasowo wyłączony z możliwości dodawania komentarzy - tylko w ten sposób wyeliminować będzie można wiele toksycznych, szkodliwych działań, często chamskich i aroganckich, zwyczajnie irytujących i złośliwych
Zapomniał wół, jak cielęciem był? Teraz za pouczanie się bierze? Sam jesteś żywym przykładem trollowania bez sensu, perfidii, złośliwości, pomówień, wyzwisk, obelg, chamstwa. Jak Ty - to OK, jak Ciebie - to be. Moralność Kalego, mówi Ci to coś? Zacznij od siebie. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj
Odpowiedz
Zapomniał wół, jak cielęciem był? Teraz za pouczanie się bierze? Sam jesteś żywym przykładem trollowania bez sensu, perfidii, złośliwości, pomówień, wyzwisk, obelg, chamstwa. Jak Ty - to OK, jak Ciebie - to be. Moralność Kalego, mówi Ci to coś? Zacznij od siebie. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj
Odpowiedz
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...