Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Sprzedaż jednej działki to według ciebie wyprzedaż majątku? Skąd ty się chłopie urwałeś? Widzę, że nie tylko ja zauważyłem, że na okrągło piszesz propagandowe dyrdymały żywcem wyjęte z telewizji Kurskiego. I tak gwoli ścisłości, PiS rządził w Lublinie 10 lat i zgadnij co? Też sprzedawał miejskie grunty.
 On wiecznie krytykuje Żuka, za wszystko. Kiedyś ktoś pisał, że to troll z Urzędu Marszałkowskiego i jest to całkiem możliwe patrząc na jego dużą aktywność i treści jakie zamieszcza. Jego poprzednie konto to bodajże "LBN", teraz pisze jako "wujek_dobra_rada".
Odpowiedz
Sprzedaż jednej działki to według ciebie wyprzedaż majątku? Skąd ty się chłopie urwałeś? Widzę, że nie tylko ja zauważyłem, że na okrągło piszesz propagandowe dyrdymały żywcem wyjęte z telewizji Kurskiego. I tak gwoli ścisłości, PiS rządził w Lublinie 10 lat i zgadnij co? Też sprzedawał miejskie grunty.
On wiecznie krytykuje Żuka, za wszystko. Kiedyś ktoś pisał, że to troll z Urzędu Marszałkowskiego i jest to całkiem możliwe patrząc na jego dużą aktywność i treści jakie zamieszcza. Jego poprzednie konto to bodajże "LBN", teraz pisze jako "wujek_dobra_rada".
Za to nie jest takim ignorantem, czy też cynkiem jak wy, bo tylko na tej jednej sesji będą taki trzy wnioski. Tu zresztą nie chodzi tylko o sprzedaż nieruchomości gruntowych samych w sobie, a o to, jak jest to robione i jakie koszty ponosi miasto, jako były właściciel. Wystarczy sprawdzić różnicę pomiędzy wysokością odszkodowań i wpływami z takich geszeftów, by mieć pełny obraz. Tyle że by to zrobić, trzeba być niezależnym od tych, którzy takie geszefty inicjują i przyklepują, a w waszym przypadku to zapewne jedno i to samo.
Odpowiedz
Typowa strategia platformy , wyprzedać co się da aby tylko przetrwać do konca kadencji. A po nas choćby i potop.  Niech się ekonom 700 lecia postara o wpływy do kasy miasta a nie tylko chiałby wydawać. Jakoś Lublin nie przyciągnął prawie żadengo kapitału rozwojowego , sami lokalni znjomi krolika tu rządzą. Wyprzedawać majątek na który się nie zapracowało każdy głupi potrafi. Dobry przykład Warszawa,  wszystko sprzedane niemcom  , ciepłownie , transport,  oczyszczalnie. Nic tylko się cieszyć że niemiec zarabia.
Ale w czym masz problem? Zaproponuj taką cenę, żeby nikt cię nie mógł przebić i kup - działka zostanie w polskich rękach. W kapitalizmie jest tak, że kupuje ten, kto da najkorzystniejszą ofertę, a tobie i tobie podobnym marzy się socjalizm. Narodowy w dodatku,m a stąd już blisko do faszyzmu.
Odpowiedz
Za to nie jest takim ignorantem, czy też cynkiem jak wy
Ciągłe plucie pod wiatr ma tą wadę, że można sobie we własne ślepka napluć
Odpowiedz
 hehe Żuka za sprzedaż pojedynczej działki krytykuje jakby pół miasta sprzedawał ale jak skarb państwa albo wojsko opyla hurtowo działki deweloperom to siedzi cicho jak mysz pod miotłą, widać od razu że to opłacony pisowski troll, ps. kronikidewelorozwoju mocno wczoraj "popracowałeś" ale czy udało się wczoraj wyrobić dniówkę?
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...