Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin: Miesięczny bilet na… rower?

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 14 grudnia 2020 r. o 06:23 Powrót do artykułu
czas zlikwidować to badziewie. Nie stać nas na dokładanie do tego szmelcu a i będzie bezpieczniej na chodnikach.
Odpowiedz
...brednie felipe..
  Wiedziałem że wklei ten swój post o niczym. Znowu mu się rowery z telefonami pomyliły.
Odpowiedz
Proponuję zamiast stacji rowerów miejskich powrót budek telefonicznych
Lał wodolej wodę - czekano na cud - że mu wreszcie zimą - skuje gębę lód. Lał wodolej wodę - już płynie na fali - a jak nie ma chętnych - to sam się pochwali. Lał wodolej wodę - wartko, aż się pieni - a jak nie ma chętnych - to sam się oceni. Lał wodolej wodę - wynocha lewusy! - a jak nie ma chętnych - sam se stawiam plusy! Lał wodolej wodę - taki ze mnie lewak - że przysłowie stworzę - żeś głupi jak prawak. Lał wodolej wodę - woda płynie strugą - że sensu w tym za grosz? - ważne, że jest długo!!! Lał wodolej wodę - i na każdy temat - a gdzie sens, logika? - oto jest dylemat... Lał wodolej wodę - Jezu Chryste, Panie! - jest tu jakiś lekarz? - oto jest pytanie... Lał wodolej wodę - że aż w butach chlupie - co ja na to wszystko? - mam Cię gościu w du....
Odpowiedz
Jeżeli już to potencjalny użytkownik powinien mieć wybór tygodniowy miesięczny kwartalny półroczny i roczny w zależności od potrzeb
Odpowiedz
ANNA CHROMA FINANSOWANIE Witam wszystkich Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś ANNA CHROMA na mojej ścieżce. W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą ANNA CHROMA, a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy. Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie. Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się. E-mail: annachroma1949@gmail.com Dziękuję Ci UWAGA NIE POLSKI, wstrzymaj się
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...