ZACZNIJMY OD TEGO ŻE TEN KTO SIĘ NA TO ZGODZIŁ POWINIEN ZA TO ZDROWO BEKNĄĆ
|
|
Postawić pod domami decydentów identyczne myjnie.
|
|
Jeżeli odległośc od tego bloku jest taka jak widać na zdjęciu, to chyba se jaja robią ci mieszkańcy.
|
|
Bądźmy poważni, przecież te mgiełki opadają w porywach po kilku metrach. A jeśli faktycznie tutaj jakimś cudem dochodzi to do balkonów(w co średnio wierzę), to szczelny szpaler drzew przy bloku i po problemie. Hałas też od razu będzie mniejszy. Choć nie wiem czy opryskiwanie samochodu wodą pod ciśnieniem można w ogóle nazywać hałasem. Mi by to pod blokiem raczej nie przeszkadzało.
|
|
Sory-gregory, plebsiaki, ale nasza tętniąca metroP0lia musi się rozwijać i na nic wasze fikanie przeciwK0 prężnie rozwijającym się branżom takim jak sortownie odpadów, spalarnie, myjnie i inne podobne innowacyjne przedsięwzięcia. Komu się nie podoba, to trzeba zapisać się na apartament premium od dewelodobrodzieja.
|
|
Jeśli cfaniak ma wtyki wśród dewelo-bandy (o czym mogą świadczyć wpisy w obronie geszeftu wygenerowane P0niżej z dewelo-rathausowej agencji pat0-pr), to żadne protesty nie P0mogą.
|
|
U siebie nie chcą a będą bezczelnie jeździć myć pod inny blok. Mam balkon na CircleK na Jana Pawła i wk...a mni i myjnia i bydlo chodzące po nocy na stację paliw po alkohol i wrzeszczące, ryczące huligaństwo. I co mam zrobić?
Albo się godzicie mieszkać w takiej infrastrukturze albo wracajcie na wieś.
|
|
Najlepszy jest ost akapit.
Ze buduja cos kolo myjni i dlatego myjnia moze miec problemy
|
|
Jak dla mnie to tam brakuje kostki. Powinno być jej zdecydowanie więcej.
|
|
TAK W OGÓLE TO CO TO ZA POMYSŁ ŻEBY TAK UCIĄŻLIWE W DODATKU CAŁODOBOWE DZIAŁALNOŚCI LOKALIZOWAĆ W ŚRODKU OSIEDLI MIESZKANIOWYCH NIE MOŻNA CZEGOŚ TAKIEGO POSTAWIĆ W OKOLICACH NP DWORCA ZACHODNIEGO TRZEBA TYLKO CHCIEĆ NIE MA ZA CO
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|