Dewelocwaniaka zaczyna pilić, ponieważ symptomy pękania bańki kupowania na wynajem stają się coraz bardziej ewidentne i wkrótce cały ten chytry plan spekulacji na gruntach może spalić na panewce.
|
|
A po wakacjach proszę Państwa wszyscy wykiwani przez wiarołomnych POlityków idziemy do wyborów!
"Gdzież jest prezydent, co na rzezie drzewa te wyprawia?
(...)
Zmarszczył brwi, - i tysiące toporów wnet leci;
Podpisał, - tysiąc ptaszków opłakuje dzieci"
|
|
Co wam przeszkadzają jakieś bliki. 99,9% z was nigdy nie zrobiło nawet jednego kroku po ich terenie, a tak niby wam będzie ich brakowało?
|
|
O kurde chyba Tbv zainwestował w żuka podczas kampani i chce teraz spłacenia kredytu, Żuk trwoni publiczne pieniądze na referendum a tak naprawdę wiadomo o co mu chodzi
|
|
Czego się spodziewać po betonowym Żuku. On tylko tnie i betonuje. TRAGEDIA i FARSA.
|
|
temat zostanie "załatwiony" przed wakacjami
|
|
Macki osmiornicy powinny wystawac z ratusza. Jezeli wladza sprzeciwi sie woli mieszkancow to nie wiem jak to sie zakonczy dla prezydenta i jego dworu.
|
|
Deweloper ciśnie to i plan trzeba uchwalić .
Marionetki nic więcej o nich nie można powiedzieć.
|
|
Przecież po prawej stronie są już bloki? Te mieszkańcom nie przeszkadzają? Hipokryzja. Sami się pobudowali na górkach, a teraz problem mają że inni też tam zamieszkają.
|
|
Korupcja!!! Odwplac tego skorumpowanego betoniarza!
|
|
I niech mi ktos wytlumaczy jak to mozliwe ze caly ratusz dzialajac "bezinteresownie" tak szoruje na kolanach przed wypchanymi potrfelami? Przeciez z tego idzie smrod na pol Polski.
|
|
znowu straszycie betonem. Ciekawe gdzie dziennikarze z dziennika mieszkają, w szałasach?
|
|
Uuu, to będzie grubo...trzeba będzie podrążyć temat powiazan ekipy Zuka z tbv, finansowaniem kampanii samorządowej, wspólną dewelopersko-ratuszową trollerką w internecie
|
|
Niedobrze mi się robi, jak znowu zaczynacie wałkowac teren górek.
|
|
A czego się lublinianie spodziewaliście od człowieka ze Świdnika? Tam każdy zakompleksiony frustrat życzy Lublinowi jak najgorzej.
|
|
Chciałbym się zapytać co Wam przeszkadza zabudowa Górek Czechowskich blokami do spółki z parkiem który obiecał deweloper że taki wielki sprzeciw ? O co halo ? Bo jak na mój rozum to bardzo dobrze że ktoś chce uporządkować ten teren gdzie tylko dziada z babą brak. Nie wiem czy chodzi o to że nie będziecie mieli gdzie flaszki bezkarnie zrobić lub psa wypędzić bez smyczy. Bo mam wrażenie że najbardziej do powiedzenia mają ci którzy mieszkaja w sąsiedztwie Górek a innym mieszkańcom z tego co zauważyłe z innych części LBN to to spływa. Więc proszę o argumenty w czym problem. Bo że minusy potraficie stawiać to już dawno zauważyłem ale widać Ci co stawiają minusy, mają gó....do powiedzenia skoro mnie mają argumentów
|
|
Przezydent Zuk ewidentnie ma jakiś dlug do spłacenia TBV...tylko czemu chce spłacać go z majątku i dobra publicznego?
|
|
Rozpisać REFERENDUM W SPRAWIE ODWOŁANIA ŻUKA!
|
|
i bardzo dobrze, niech miasto sie rozwija i rozbudowuje. A tym mieszkańcom Lublina, którzy mieszkają w tym miejscu a którym przeszkadzają bloki to proponuje przeprowadzkę na wieś. Podpieranie się referendum przy 13% frekwencji to kpina, gdyby chodzili od mieszkania do mieszkania w całym Lublinie przeciwnicy zabudowy tego terenu polegliby z kretesem. Brawo dla p. Żuka za odważna, rozwoją decyzję.
|
|
i bardzo dobrze, niech miasto sie rozwija i rozbudowuje. A tym mieszkańcom Lublina, którzy mieszkają w tym miejscu a którym przeszkadzają bloki to proponuje przeprowadzkę na wieś. Podpieranie się referendum przy 13% frekwencji to kpina, gdyby chodzili od mieszkania do mieszkania w całym Lublinie przeciwnicy zabudowy tego terenu polegliby z kretesem. Brawo dla p. Żuka za odważna, rozwoją decyzję.Aha, czyli decyzja już podjęta...zmiana studium to będzie tylko formalnośc...dobrze wiedziec... |
Strona 1 z 29
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|