Nazywanie parkiem tego zachwaszczonego i unikanego przez ludzi śmietniska to zwykły żart. A doprowadzenie ciepła na Botanik finansuje Unia Europejska z tego co pamiętam......
|
|
A czy pod okolicznymi willami niczego nie znaleziono?
|
|
Ponoć nic tak dobrze nie smakuje jak dewelorozwój na kościach.
|
|
A czy pod okolicznymi willami niczego nie znaleziono?Naprawdę myślisz, że Obrońcy będą szukać kości pod swoimi posiadłościami? Nie wydaje mnie się |
|
Znając życie teraz każdy znaleziony przez tzw. "Obrońców Górek" kamyczek będzie nazywaną kością. Czekam z niecierpliwością jak zaczną forsować tezę o tym że co roku ląduje tam UFO i zażądają powołania komisji śledczej.
|
|
a świstak siedział i zawijał je w te sreberka...
|
|
Jak widać zadanie priorytetowe skoro nawet wywlekają opowieści o willach. Czas zrozumieć że tu już nic nie możecie zrobić, prokuratura prowadzi postępowanie, niejedno zresztą. Wylewanie pomyj nic a nic wam nie pomoże. Spróbujcie więc zachować się jak przyzwoici ludzie. Marnujecie czas. Blokowisko na Górkach NIGDY NIE POWSTANIE.
|
|
Znaleziono też dwie zapalone świece z uczty u Kazimierza Łokietka, rachunek za sranie Jana Kochanowskiego, kawałek złotego pociągu, lampę Alladyna i podobno mózg. Mózg dobry, czysty, nieużywany. Widziano później jak dwie kobiety o niego się biły.You make my day :)))))))) Ja z kolei słyszałem, że na górkach grasuje YETI :))))))))))))))) Legenda powtarzana przez obrońców górek głosi, że wyhodował tę niecną bestię w swoim tajnym labolatorium sam prezes firmy do której należą górki celem depopulacji chomika oraz licznie występującej na tym terenie dżdżownicy pospolitej :))))))))))))) |
|
You make my day :)))))))) Ja z kolei słyszałem, że na górkach grasuje YETI :)))))))))))))))Rechot patodeweloperów i wysługujących się im siepaczy - czy to z chomików rozjeżdżanych buldożerami, z miażdżonych przemysłowo drzew czy mielonych przez koparki ludzkich kości jak w tym przypadku - wkrótce ustąpi miejsca panice. Wystarczy, że obecna ujemna sprzedaż wyrobów mieszkaniopodobnych potrwa kilka dalszych miesięcy (a potrwa na pewno) i zaczną się najpierw problemy z regulowaniem rachunków wykonawcom, potem z pozostałymi jelonkami zaniepokojonymi przerwaniem prac na rozgrzebanych budowach, następnie z komornikami, aż wreszcie dawni fumfle z Klubu Dewelorozwoju zaczną sobie skakać do gardeł jak wściekłe psy. No i przestaną płynąć składki na utrzymywanie agencji minusikowania przeciwników dewelo-rozwoju :-DDD |
|
To niewiarygodne jak jeden deweloper mógł opleść swoimi mackami wszystkie miejskie instytucje. Od kiedy to LPEC rozciąga swoje sieci na tereny parków ? I kto to finansuje?Co ciekawe, gros pieniędzy na budowę sieci ciepłowniczej do ogrzewania norek chomiczych i boisk do siatkówki plażowej wyłożyła UE. Czy eurobiurokraci także stoją #muremzadewelorozwojem, czy padli ofiarą konfabulacji ze strony ekipy dewelo-sułtana - trudno powiedzieć. Ale fakt, że LPEC zachowuje się jak lokaj na posyłki 3-literowej spólki specjalnej troski, wskazuje, że spekulacje n/t przyszłego formalnego przejęcia tej miejskiej spółki przez wiadomych cwaniaków nie są pozbawione podstaw. |
|
Może ktoś przyszed z kurczakiem z KFC, zjad i wyrzucił kości?
|
|
עס איז אַ שאָד איר צעבראכן עס :((( Twoje żarty w tym konkretnym przypadku są całkowicie nie na miejscu i to bez względu na ich motywację. Wyobraź sobe, że to z twojej śmierci i szczątków ktoś kpi.Znaleziono też dwie zapalone świece z uczty u Kazimierza Łokietka, rachunek za sranie Jana Kochanowskiego, kawałek złotego pociągu, lampę Alladyna i podobno mózg. Mózg dobry, czysty, nieużywany. Widziano później jak dwie kobiety o niego się biły.You make my day :)))))))) Ja z kolei słyszałem, że na górkach grasuje YETI :))))))))))))))) Legenda powtarzana przez obrońców górek głosi, że wyhodował tę niecną bestię w swoim tajnym labolatorium sam prezes firmy do której należą górki celem depopulacji chomika oraz licznie występującej na tym terenie dżdżownicy pospolitej :))))))))))))) |
|
Sugeruję zacząć od siebie. Później nieopodal Górek Czechowskich poszukać pod domem ich oficjalnego właściciela i sprzyjającemu mu nadzwyczajnie obecnego jeszcze prezydenta naszego miasta.A czy pod okolicznymi willami niczego nie znaleziono?Naprawdę myślisz, że Obrońcy będą szukać kości pod swoimi posiadłościami? Nie wydaje mnie się |
|
Co na to sułtan deweleoperów ? Jak oni śmieli psuć biznes kolesiom.
|
|
Nazywanie parkiem tego zachwaszczonego i unikanego przez ludzi śmietniska to zwykły żart. A doprowadzenie ciepła na Botanik finansuje Unia Europejska z tego co pamiętam......Nie ubliżaj potencjalnemu deweloperowi i prezydentowi, którzy odpowiadają za obecny stan Górek Czechowskich. Nie kpij z doradców TBV, którzy pokazywali ten obszar jako Park 700- lecia Lublina. Nie powielaj dezinformacji, bo instalacja obejmuje wierzchowiny TBV, a nie Botanik, co potwierdzają wykonawcy robót ziemnych i sieciowych. To, że Unia Europejska w to uwierzyła lub została oszukana, to już całkiem inna kwestia. |
|
To niewiarygodne jak jeden deweloper mógł opleść swoimi mackami wszystkie miejskie instytucje. Od kiedy to LPEC rozciąga swoje sieci na tereny parków ? I kto to finansuje?Jeżeli spojrzysz na projekty zaplanowanych tam 30 "hoteli studenckich" i 69 punktowców oraz zyski na samej tylko różnicy w wysokości podatku VAT, oraz potencjalne 99 milionów (+VAT) za przychylność w uzyskaniu pozwoleń i decyzji, to stanie się to tak wiarygodne, jak odbicie w lustrze, w którym się przeglądasz. |
|
To na 100% szcżątki Latającego Potwora Spaghetti...
|
|
Miałam okazję widzieć do jakich celów miało by posłużyć zachowanie górek. Tylko i wyłącznie do robienia dzikiego wysypiska śmierci. I wypalania terenu na wiosnę. Niczego innego się tam nie robi. Nikt o to tak naprawdę nie dba. I dlatego wiekszość ludzi ma w głębokim poważaniu to ze się zabudowuje.
|
|
Temat numer jeden na Dzienniku czyli niezagospodarowane pole na Czechowie wraca do łask. Czas po raz kolejny odgrzać tego nieświeżego kotleta i przypomnieć światu o grupce samozwańczych obrońców prywatnego terenu.
|
|
Nazywanie parkiem tego zachwaszczonego i unikanego przez ludzi śmietniska to zwykły żart. A doprowadzenie ciepła na Botanik finansuje Unia Europejska z tego co pamiętam......W pełni się zgadzam. Park to tam dopiero może powstać, o ile deweloper dostanie zgodę na zabudowę kawałka terenu. Teraz to tam nie ma nic ciekawego. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|