Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Dzięki tym polom ludzie mają trochę przestrzeni, bo inaczej zaglądaliby sobie do mieszkań przez głupie przepisy, zgodnie z którymi można stawiać niemal blok na bloku.
Odpowiedz
Pewno dewelo-buraczki z Loży nie bardzo kwapią się do zapłaty cen wiele wyższych, niż kiedy gromadziły w tych okolicach banki ziemi tuż przed ich sK0muniK0waniem za P0mocą przedłużenia JPII.
  Nie kukizuj, cienki, śmieszny kataryniarzu dwa w jednym, nie kukizuj. Każdy temat splugawicie, sprowadzicie do poziomu szamba. Bo to Wasze ulubione miejsce zabawy. Jedyne, jakie znacie. Wracaj, skąd wylazłeś.
Odpowiedz
Też wolałbym za oknem pole z kombajnem niż następny blok czy wyasfaltowaną ulicę! Mają ludzie szczęście! Na razie...
Odpowiedz
Lubimy tego Pana rolnika, oby jak najdłużej był z nami na Węglinie :-)
Odpowiedz
W Pl to ewenement takie pole metropolii. W cywilizowanym świecie jest plan zagospodarowania, są tereny zielone i żaden włodarz sam nic nie zmieni. Na obżeżach Zurychu rozpryskiwałem gnojowicę między blokami i nikt nie śmiał nic powiedzieć, krowy czy kukurydza w mieście nikogo nie dziwi, tam obywatele zadecydowali, że nie chcą tam więcej bloków i ci sami obywatele musieli by się zgodzić, żeby było inaczej. Oby więcej takich chłopów, a świat będzie wyglądał normalniej. 
Odpowiedz
Chore ! Ludzie podniecają się warkotem kombajnu pod oknem. Szkoda że do kompletu nie ma obórki z warchlakami i swojskimi zapachami. Wtedy by byli 100% happy 
Odpowiedz
za wstawiennictwem dewelo-świętego miK0łaja z Jakubowic.
Nie kukizuj, cienki, śmieszny kataryniarzu trzy w jednym (3in1), nie kukizuj. Każdy temat splugawicie, sprowadzicie do poziomu szamba. Bo to Wasze ulubione miejsce zabawy. Jedyne, jakie znacie. Wracaj, skąd wylazłeś.
Odpowiedz
A tak działają nowobogaccy blokersi i policja w Oławie: ***s://wiadomosci.wp.pl/dostal-500-zl-mandatu-za-zniwa-pod-oknami-rolnicy-bronia-sie-przed-hejtem-miastowych-6269094049093249a "- Musiałem zdążyć przed zapowiadanym deszczem. Kosiłem zboże już po godzinie 22, a tu podjeżdża policja, wezwana przez mieszkańców sąsiadujących z polem bloków. Dali mi 500 zł mandatu za zakłócanie ciszy nocnej - opowiada WP 44-letni Karol. To rolnik z Oławy, którego 95-hektarowe pole w ostatnich latach zostało otoczone nowymi willami. Za miedzą ma też osiedle bloków na 5 tys. mieszkańców. Miastowi regularnie skarżą się na rolnika, nasyłając służby. - To absurd, prowadzę gospodarstwo jeszcze po dziadku, a tu nowi mieszkańcy wsi nie pozwalają mi normalnie pracować - skarży się rolnik. Mandatu nie przyjął. Twierdzi, że w razie sprawy sądowej wytłumaczy, że praca rolnika to nie chuligańskie wybryki."
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...