Jak zwykle P0wstanie to, co ustali Loża Deweloperska, że ma P0wstać, a zapewni to banda Betonowego Słoneczka, nawet jeśli miałaby to dopchnąć K0lanem o P0ranku, jak zgodę na zaoranie GCz.Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem)
|
|
Cfelku z P0dłej agencji pr (P0d KOlejnym z 200+ fejk-loginów) - nie udawaj, że obce jest ci P0jęcie gęstości zabudowy. Nawet jest tendencja do odchodzenia od chowu klatK0wego kur, ale w Łysogrodzie to, w jakich warunkach chowany jest ludzki "plebs" jest P0dP0rządK0wane tylK0 i wyłącznie interesom dewelocwaniactwa. A sam Cwany Dogęszczacz Zabudowy wybrał sobie miejsce zamieszkania z dala od łysogrodzkiego betonu nie bez przyczyny. Ale niestety nie każdy może sobie pozwolić na wyprowadzkę z Detroit Wschodu.Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem) |
|
"Plebs" ma już dosyć dewelorozwoju, czy może jednak P0trzebuje 4-tej kadencji, żeby w pełni "docenić" P0czynania Betonowego Słoneczka z JakubowicPruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Czy cfelek z agencji pr skazany jest na takich sprytnych inaczej best-friendów forumowych jak paliwacek i jasiniak? Odwzajemnij się im ładnie, cfelku, za P0parcie i naklep im trochę zielonych łapek :-DDDSam jesteś z agencji i to takiej najgorszej jakości, która łapie wszelkie zlecenia, byle utrzymać się na powierzchni. |
|
Nie filozofuj, cfel_K_u z agencji pr, tylK0 bierz się za trzepanie w łapki.Matołku, jesteś za cienki na mnie. Poproś kogoś starszego o pomoc, gdy chcesz ze mną dyskutować, trollu. |
|
Nie filozofuj, cfel_K_u z agencji pr, tylK0 bierz się za trzepanie w łapki.Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
P0lityka informacyjna dewelo-ratusza niewiele się różni od folderów reklamowych wypuszczanych przez dewelo-cwaniactwo. Mami się ciemny lud hasłami typu osiedle "Zielony Zagajnik", a P0tem P0stępuje dogęszczanK0, dopychane K0lankiem przez dewelo-fanklub z rathausu.Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Cfelku z P0dłej agencji pr (P0d KOlejnym z 200+ fejk-loginów) - nie udawaj, że obce jest ci P0jęcie gęstości zabudowy. Nawet jest tendencja do odchodzenia od chowu klatK0wego kur, ale w Łysogrodzie to, w jakich warunkach chowany jest ludzki "plebs" jest P0dP0rządK0wane tylK0 i wyłącznie interesom dewelocwaniactwa. A sam Cwany Dogęszczacz Zabudowy wybrał sobie miejsce zamieszkania z dala od łysogrodzkiego betonu nie bez przyczyny. Ale niestety nie każdy może sobie pozwolić na wyprowadzkę z Detroit Wschodu.No to sprzątamy. Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
"Plebs" ma już dosyć dewelorozwoju, czy może jednak P0trzebuje 4-tej kadencji, żeby w pełni "docenić" P0czynania Betonowego Słoneczka z Jakubowic i jego bandy? PS. Tłucz w łapki od P0czątku, tłuczku z dewelo-ratuszowej agencji PR - może mieszkańcy dewelo-getta Betonik się nabiorą i uwierzą, że P0trzeba im więcej betonu :-DDDNo to sprzątamy. Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Jak zwykle P0wstanie to, co ustali Loża Deweloperska, że ma P0wstać, a zapewni to banda Betonowego Słoneczka, nawet jeśli miałaby to dopchnąć K0lanem o P0ranku, jak zgodę na zaoranie GCz.No to sprzątamy. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Dewelo-cfelku z agencji pr - nie udawaj, że nie wiesz, co to władza planistyczna, która jest ponad własnością prywatną - przynajmniej w teorii. Praktyka dewelo-folwarku P0kazuje oczywiście coś całkiem innego.No to sprzątamy. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Czy cfelek z agencji pr skazany jest na takich sprytnych inaczej best-friendów forumowych jak paliwacek i jasiniak? Odwzajemnij się im ładnie, cfelku, za P0parcie i naklep im trochę zielonych łapek :-DDDTy jesteś zwyczajnie psychiczny, kronikidewelorozwoju . |
|
Cfel_K_u z P0dłej agencji pr (P0d KOlejnym z 200+ fejk-loginów) - nie udawaj, że obce jest ci P0jęcie gęstości zabudowy. Nawet jest tendencja do odchodzenia od chowu klatK0wego kur, ale w Łysogrodzie to, w jakich warunkach chowany jest ludzki "plebs" jest P0dP0rządK0wane tylK0 i wyłącznie interesom dewelocwaniactwa. A sam Cwany Dogęszczacz Zabudowy wybrał sobie miejsce zamieszkania z dala od łysogrodzkiego betonu nie bez przyczyny. Ale niestety nie każdy może sobie pozwolić na wyprowadzkę z Detroit Wschodu.No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Jak zwykle P0wstanie to, co ustali Loża Deweloperska, że ma P0wstać, a zapewni to banda Betonowego Słoneczka, nawet jeśli miałaby to dopchnąć K0lanem o P0ranku, jak zgodę na zaoranie GCz.No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Ty jesteś zwyczajnie psychiczny, kronikidewelorozwoju .A czemu nie protestowali jak budowano ich bloki?Cfel_K_u z P0dłej agencji pr (P0d KOlejnym z 200+ fejk-loginów) - nie udawaj, że obce jest ci P0jęcie gęstości zabudowy. Nawet jest tendencja do odchodzenia od chowu klatK0wego kur, ale w Łysogrodzie to, w jakich warunkach chowany jest ludzki "plebs" jest P0dP0rządK0wane tylK0 i wyłącznie interesom dewelocwaniactwa. A sam Cwany Dogęszczacz Zabudowy wybrał sobie miejsce zamieszkania z dala od łysogrodzkiego betonu nie bez przyczyny. Ale niestety nie każdy może sobie pozwolić na wyprowadzkę z Detroit Wschodu. |
|
Czy cfele+K_ z agencji pr skazany jest na takich sprytnych inaczej best-friendów forumowych jak paliwacek i jasiniak? Odwzajemnij się im ładnie, cfel_K_u, za P0parcie i naklep im trochę zielonych łapek :-DDDNo to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Cfel_K_u z P0dłej agencji pr (P0d KOlejnym z 200+ fejk-loginów) - nie udawaj, że obce jest ci P0jęcie gęstości zabudowy. Nawet jest tendencja do odchodzenia od chowu klatK0wego kur, ale w Łysogrodzie to, w jakich warunkach chowany jest ludzki "plebs" jest P0dP0rządK0wane tylK0 i wyłącznie interesom dewelocwaniactwa. A sam Cwany Dogęszczacz Zabudowy wybrał sobie miejsce zamieszkania z dala od łysogrodzkiego betonu nie bez przyczyny. Ale niestety nie każdy może sobie pozwolić na wyprowadzkę z Detroit Wschodu.No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
P0lityka informacyjna dewelo-ratusza niewiele się różni od folderów reklamowych wypuszczanych przez dewelo-cwaniactwo. Mami się ciemny lud hasłami typu osiedle "Zielony Zagajnik", a P0tem P0stępuje dogęszczanK0, dopychane K0lankiem przez dewelo-fanklub z rathausu.No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Ty jesteś zwyczajnie psychiczny, kronikidewelorozwoju .A czemu nie protestowali jak budowano ich bloki?Cfel_K_u z P0dłej agencji pr (P0d KOlejnym z 200+ fejk-loginów) - nie udawaj, że obce jest ci P0jęcie gęstości zabudowy. Nawet jest tendencja do odchodzenia od chowu klatK0wego kur, ale w Łysogrodzie to, w jakich warunkach chowany jest ludzki "plebs" jest P0dP0rządK0wane tylK0 i wyłącznie interesom dewelocwaniactwa. A sam Cwany Dogęszczacz Zabudowy wybrał sobie miejsce zamieszkania z dala od łysogrodzkiego betonu nie bez przyczyny. Ale niestety nie każdy może sobie pozwolić na wyprowadzkę z Detroit Wschodu. |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|