No patrzcie się, nikt nic nie znalazł? No kto by się spodziewał xd
|
|
Jak więc wytłumaczysz to, że jesteś aktywna w komentarzach 24/h, gdzie normalni ludzie o tej godzinie raczej pracują? A i zanim stwierdzisz, że w takim razie ja również jestem trollem skoro się udzielam - uprzedzę Cię, jestem już dziś po pracy:)A ty Monisia jaki podstawiony troll nie możesz wyrażać się troszkę grzeczniej, czy szef nie nauczył Cię żadnej kultury osobistej? Masz za zadanie bronić górek to broń, ale zwracaj się jak człowiek, a nie bydło.Ścierko tebewałowa, powiedz proszę, kto niby mnie "podstawił"? Drzewa, chomiki, czy ci, którzy zostali wykończeni na GCz? PS. Cfelkowe teksty, które piszą tu za mamonę od dewelo-bydła, sprawiają, że zwracam. |
|
A skąd, ścierko tebewałowa, "wiedziałaś od początku" że "ipn nic nie znajdzie"? Macki twoich Panów dewelo-buraczków sięgają do tej instytucji?Może deweloper przekopał teren wcześniej i usunął wszystkie kości żeby później nie mieć problemów? |
|
To urojenia Sułtana lub/i kłamstwa dewelopera.A ty Monisia jaki podstawiony troll nie możesz wyrażać się troszkę grzeczniej, czy szef nie nauczył Cię żadnej kultury osobistej? Masz za zadanie bronić górek to broń, ale zwracaj się jak człowiek, a nie bydło.Ścierko tebewałowa, powiedz proszę, kto niby mnie "podstawił"? Drzewa, chomiki, czy ci, którzy zostali wykończeni na GCz? PS. Cfelkowe teksty, które piszą tu za mamonę od dewelo-bydła, sprawiają, że zwracam. |
|
No cóż, skoro nie możecie udowodnić swoich racji drodzy aktywiści to pozostało Wam tylko życzyć powodzenia w dalszym wymyślaniu teorii spiskowych. Osobiście podziwiam Was, że macie na to czas i chęci. :)
|
|
Czyli jednak monisiowi wyrośnie konkurencja w postaci mieszkań pod wynajem? Ojoj. Smuteczek. XD
|
|
Ciekawe czy to trochę uspokoi "aktywistów" czy dalej będą forsować burzenie placów zabaw i ścieżki.
|
|
Teren został zbadany i dobrze, mam nadzieję, że teraz nikt już nie będzie się sprzeciwiał budowie tam parku i placów zabaw dla dzieci.
|
|
No cóż, skoro nie możecie udowodnić swoich racji drodzy aktywiści to pozostało Wam tylko życzyć powodzenia w dalszym wymyślaniu teorii spiskowych. Osobiście podziwiam Was, że macie na to czas i chęci. :)Jakie to niby swoje racje mieli udowadniać aktywiści? To, że w Górkach Czechowskich przeprowadzano masowe egzekucje i grzebanie ofiar potwierdzał wielokrotnie IPN na podstawie akt państwowych i zeznań świadków. To, że kolejny raz niczego nie znaleziono w miejscach odległych od robót inwestycyjnych TBV Investment , o niczym nie świadczy, bo tak samo było na " Łączce " , Reducie Ordona, czy dziesiątkach innych miejsc. Znamienne, że odwierty prowadzono niemal 700 metrów od miejsca, w którym rok wcześniej znaleziono szczątki ludzkie i niewiele bliżej od jednej ze zbiorowych mogił w okolicach " placu zabaw". Podziwiać trzeba tych, którzy milczą, a innym płacą za pisanie i mówienie tego, co kiedyś będzie objęte infamią. |
|
to było do przewidzenia, park w końcu dojdzie do skutku
|
|
Miejmy nadzieję, że teraz aktywiści odczepią się już od placu zabaw i nie będą protestować przy budowie kolejnych.
|
|
A skąd, ścierko tebewałowa, "wiedziałaś od początku" że "ipn nic nie znajdzie"? Macki twoich Panów dewelo-buraczków sięgają do tej instytucji?Może deweloper przekopał teren wcześniej i usunął wszystkie kości żeby później nie mieć problemów? |
|
To urojenia Sułtana lub/i kłamstwa dewelopera.A ty Monisia jaki podstawiony troll nie możesz wyrażać się troszkę grzeczniej, czy szef nie nauczył Cię żadnej kultury osobistej? Masz za zadanie bronić górek to broń, ale zwracaj się jak człowiek, a nie bydło.Ścierko tebewałowa, powiedz proszę, kto niby mnie "podstawił"? Drzewa, chomiki, czy ci, którzy zostali wykończeni na GCz? PS. Cfelkowe teksty, które piszą tu za mamonę od dewelo-bydła, sprawiają, że zwracam. |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|