Tu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma.
|
|
BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
Zgadza się. Serio. Nazwał mnie damskim bokserem, a ja żadnej kobiety nigdy nie uderzyłem. Ma się za to publicznie teraz kajać, może paść na kolana. Wszystko mi jedno jak to zrobi.BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
Ad meritum, "łączą seminaria", ale jakaś ich szyszka zapewnia, że "nie oznacza to likwidacji seminariów". Niech może przestaną nazywać te kilkunastoosobowe miejsca nauki "seminariami", a najlepiej "połączą" wszystkie z całej Polski w jedno (bo przecież "nie oznacza to likwidacji seminariów").
|
|
A jeśli nie, to co? XDZgadza się. Serio. Nazwał mnie damskim bokserem, a ja żadnej kobiety nigdy nie uderzyłem. Ma się za to publicznie teraz kajać, może paść na kolana. Wszystko mi jedno jak to zrobi.BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
Typ jest jakiś psychiczny, ale to nic dziwnego po wielu latach w armii. Napisałem mu wprost - że nie będę się zniżał do wymiany poglądów z nim, więc szuka moich wpisów pod innymi tematami. Pokajać się :-D Gość ma nierówno pod sufitem. Sam wyzywał mnie na forum wielokrotnie, więc jak zareagowałem - opierając się na jego wpisach w tamtym temacie - to teraz zgrywa urażoną panienkę. Cnotka-niewydymka się znalazła. Zlewam go zgodnie ze swoją deklaracją - to nie mój poziom, by dalej wdawać się w pyskówki z typem, który rozumie wyłacznie argument siły, czego swoimi wpisani wielokrotnie dowiódł. I taka to jest historia z gościem, który twierdzi, że ma na imię tak, jak w jego nicku :-)BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
Ad meritum, "łączą seminaria", ale jakaś ich szyszka zapewnia, że "nie oznacza to likwidacji seminariów". Niech może przestaną nazywać te kilkunastoosobowe miejsca nauki "seminariami", a najlepiej "połączą" wszystkie z całej Polski w jedno (bo przecież "nie oznacza to likwidacji seminariów").Ja nie widzę przeszkód - niech sobie te seminaria działają, ale NA KOSZT KOŚCIOŁA. Zero dotacji z publicznej kasy, zero ulg za cokolwiek. Bo co - państwo dotuje te "szkoły" i nic z tego nie ma. Co to za inwestycja? Kiedy się dotuje kształcenie lekarzy, to łatwo wytłumaczyć sens takich działań. Kiedy kształcimy żołnierzy - też można to zrobić bez trudu. Finansując kształcenie ludzi w innych zawodach państwo może liczyć na jakieś profity z tej inwestycji w przyszłości, mniejsze lub większe, ale jednak. Czarni przez cały czas są tylko ekonomicznym obciążeniem dla państwa. |
|
Cóż, skoro opat, to siłą rzeczy rzadnej żony nie mógłby uderzyć. Co do dzieci, (własnych lub cudzych) nie byłbym taki pewien. A kto wie, czy i inne rękoczyny nie wchodziłyby w grę. XDTyp jest jakiś psychiczny, ale to nic dziwnego po wielu latach w armii. Napisałem mu wprost - że nie będę się zniżał do wymiany poglądów z nim, więc szuka moich wpisów pod innymi tematami. Pokajać się :-D Gość ma nierówno pod sufitem. Sam wyzywał mnie na forum wielokrotnie, więc jak zareagowałem - opierając się na jego wpisach w tamtym temacie - to teraz zgrywa urażoną panienkę. Cnotka-niewydymka się znalazła. Zlewam go zgodnie ze swoją deklaracją - to nie mój poziom, by dalej wdawać się w pyskówki z typem, który rozumie wyłacznie argument siły, czego swoimi wpisani wielokrotnie dowiódł. I taka to jest historia z gościem, który twierdzi, że ma na imię tak, jak w jego nicku :-)BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
Niech sobie i Sanktuaria zakładają, byle z dala od pieniędzy podatników. Dawno nic tu nie pisałem ciekawe swoją drogą gdzie się Tęczowy ZSRR podział czy jak mu tam było xD.
|
|
Nazwałeś mnie kimś kim nie jestem. Masz się pokajać. A jak nie - to zobaczymy dalej, co przyszłość przyniesie.Typ jest jakiś psychiczny, ale to nic dziwnego po wielu latach w armii. Napisałem mu wprost - że nie będę się zniżał do wymiany poglądów z nim, więc szuka moich wpisów pod innymi tematami. Pokajać się :-D Gość ma nierówno pod sufitem. Sam wyzywał mnie na forum wielokrotnie, więc jak zareagowałem - opierając się na jego wpisach w tamtym temacie - to teraz zgrywa urażoną panienkę. Cnotka-niewydymka się znalazła. Zlewam go zgodnie ze swoją deklaracją - to nie mój poziom, by dalej wdawać się w pyskówki z typem, który rozumie wyłacznie argument siły, czego swoimi wpisani wielokrotnie dowiódł. I taka to jest historia z gościem, który twierdzi, że ma na imię tak, jak w jego nicku :-)BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
Matołku, zrobię jeden wyjątek, bo do twojego ograniczonego rozumku nie dociera to, co napisałem w ubiegłym tygodniu: Ty mnie wielokrotnie określałeś mianami, które kompletnie się do mnie nie odnoszą. Boli, kiedy ktoś odpowie pięknym za nadobne (sprawdź sobie, co to znaczy...)? Mi zwisają określenia kierowane przez ciebie pod moim adresem - tępawy jesteś, swoje życie opierasz - czego nieraz dowiodłeś - na rozwiązaniach siłowych, więc goń się w szmaty. Możesz sobie tu pisać swoje pierdoły pod każdym artykułem, po mnie to spływa, jak po kaczce. Nie zamierzam wchodzić z tobą w żadne polemiki, bo intelektualnie jesteś słaby, argumentów nie używasz, siły używać chcesz. Nie jesteś więc dla mnie w żadnym razie partnerem do polemiki i będę zlewał twoje wpisy. Poniał? (to powinieneś zrozumieć, synu radzieckiego oficera, do czego sam się przyznałeś)Nazwałeś mnie kimś kim nie jestem. Masz się pokajać. A jak nie - to zobaczymy dalej, co przyszłość przyniesie.Typ jest jakiś psychiczny, ale to nic dziwnego po wielu latach w armii. Napisałem mu wprost - że nie będę się zniżał do wymiany poglądów z nim, więc szuka moich wpisów pod innymi tematami. Pokajać się :-D Gość ma nierówno pod sufitem. Sam wyzywał mnie na forum wielokrotnie, więc jak zareagowałem - opierając się na jego wpisach w tamtym temacie - to teraz zgrywa urażoną panienkę. Cnotka-niewydymka się znalazła. Zlewam go zgodnie ze swoją deklaracją - to nie mój poziom, by dalej wdawać się w pyskówki z typem, który rozumie wyłacznie argument siły, czego swoimi wpisani wielokrotnie dowiódł. I taka to jest historia z gościem, który twierdzi, że ma na imię tak, jak w jego nicku :-)BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
Niet, nie poniał. Gdybyś mnie nazwał tylko c***em czy despotą to przymknę oko, to mnie nie rusza. Ale nigdy nie uderzyłem kobiety. No chyba że ty nie wiesz kim jest damski bokser. To nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Kobiety żadnej nigdy nie uderzyłem, radzieckiej też nie. I to mnie w***ło. Póki się nie pokajasz, nie dam żyć. Ty nie masz być moim partnerem do dyskusji, masz się pokajać za nieprawdziwe określenie. Poniał?Matołku, zrobię jeden wyjątek, bo do twojego ograniczonego rozumku nie dociera to, co napisałem w ubiegłym tygodniu: Ty mnie wielokrotnie określałeś mianami, które kompletnie się do mnie nie odnoszą. Boli, kiedy ktoś odpowie pięknym za nadobne (sprawdź sobie, co to znaczy...)? Mi zwisają określenia kierowane przez ciebie pod moim adresem - tępawy jesteś, swoje życie opierasz - czego nieraz dowiodłeś - na rozwiązaniach siłowych, więc goń się w szmaty. Możesz sobie tu pisać swoje pierdoły pod każdym artykułem, po mnie to spływa, jak po kaczce. Nie zamierzam wchodzić z tobą w żadne polemiki, bo intelektualnie jesteś słaby, argumentów nie używasz, siły używać chcesz. Nie jesteś więc dla mnie w żadnym razie partnerem do polemiki i będę zlewał twoje wpisy. Poniał? (to powinieneś zrozumieć, synu radzieckiego oficera, do czego sam się przyznałeś)Nazwałeś mnie kimś kim nie jestem. Masz się pokajać. A jak nie - to zobaczymy dalej, co przyszłość przyniesie.Typ jest jakiś psychiczny, ale to nic dziwnego po wielu latach w armii. Napisałem mu wprost - że nie będę się zniżał do wymiany poglądów z nim, więc szuka moich wpisów pod innymi tematami. Pokajać się :-D Gość ma nierówno pod sufitem. Sam wyzywał mnie na forum wielokrotnie, więc jak zareagowałem - opierając się na jego wpisach w tamtym temacie - to teraz zgrywa urażoną panienkę. Cnotka-niewydymka się znalazła. Zlewam go zgodnie ze swoją deklaracją - to nie mój poziom, by dalej wdawać się w pyskówki z typem, który rozumie wyłacznie argument siły, czego swoimi wpisani wielokrotnie dowiódł. I taka to jest historia z gościem, który twierdzi, że ma na imię tak, jak w jego nicku :-)BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
OK, to jeszcze jeden mój wpis adresowany do ciebie, naprawdę już ostatni. Pisz sobie, "nie dawaj mi spokoju". Czy myślisz, że będę czytał twoje wypociny? Twoje oczekiwania mi zwisają. Zapamiętaj to sobie raz na zawsze.Niet, nie poniał. Gdybyś mnie nazwał tylko c***em czy despotą to przymknę oko, to mnie nie rusza. Ale nigdy nie uderzyłem kobiety. No chyba że ty nie wiesz kim jest damski bokser. To nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Kobiety żadnej nigdy nie uderzyłem, radzieckiej też nie. I to mnie w***ło. Póki się nie pokajasz, nie dam żyć. Ty nie masz być moim partnerem do dyskusji, masz się pokajać za nieprawdziwe określenie. Poniał?Nazwałeś mnie kimś kim nie jestem. Masz się pokajać. A jak nie - to zobaczymy dalej, co przyszłość przyniesie.Matołku, zrobię jeden wyjątek, bo do twojego ograniczonego rozumku nie dociera to, co napisałem w ubiegłym tygodniu: Ty mnie wielokrotnie określałeś mianami, które kompletnie się do mnie nie odnoszą. Boli, kiedy ktoś odpowie pięknym za nadobne (sprawdź sobie, co to znaczy...)? Mi zwisają określenia kierowane przez ciebie pod moim adresem - tępawy jesteś, swoje życie opierasz - czego nieraz dowiodłeś - na rozwiązaniach siłowych, więc goń się w szmaty. Możesz sobie tu pisać swoje pierdoły pod każdym artykułem, po mnie to spływa, jak po kaczce. Nie zamierzam wchodzić z tobą w żadne polemiki, bo intelektualnie jesteś słaby, argumentów nie używasz, siły używać chcesz. Nie jesteś więc dla mnie w żadnym razie partnerem do polemiki i będę zlewał twoje wpisy. Poniał? (to powinieneś zrozumieć, synu radzieckiego oficera, do czego sam się przyznałeś) |
|
Hehehe, ale inni też to czytają. I nazwałeś mnie kimś kim nie jestem a to rzuca cień na twoją wiarygodność.OK, to jeszcze jeden mój wpis adresowany do ciebie, naprawdę już ostatni. Pisz sobie, "nie dawaj mi spokoju". Czy myślisz, że będę czytał twoje wypociny? Twoje oczekiwania mi zwisają. Zapamiętaj to sobie raz na zawsze.Niet, nie poniał. Gdybyś mnie nazwał tylko c***em czy despotą to przymknę oko, to mnie nie rusza. Ale nigdy nie uderzyłem kobiety. No chyba że ty nie wiesz kim jest damski bokser. To nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Kobiety żadnej nigdy nie uderzyłem, radzieckiej też nie. I to mnie w***ło. Póki się nie pokajasz, nie dam żyć. Ty nie masz być moim partnerem do dyskusji, masz się pokajać za nieprawdziwe określenie. Poniał?Nazwałeś mnie kimś kim nie jestem. Masz się pokajać. A jak nie - to zobaczymy dalej, co przyszłość przyniesie.Matołku, zrobię jeden wyjątek, bo do twojego ograniczonego rozumku nie dociera to, co napisałem w ubiegłym tygodniu: Ty mnie wielokrotnie określałeś mianami, które kompletnie się do mnie nie odnoszą. Boli, kiedy ktoś odpowie pięknym za nadobne (sprawdź sobie, co to znaczy...)? Mi zwisają określenia kierowane przez ciebie pod moim adresem - tępawy jesteś, swoje życie opierasz - czego nieraz dowiodłeś - na rozwiązaniach siłowych, więc goń się w szmaty. Możesz sobie tu pisać swoje pierdoły pod każdym artykułem, po mnie to spływa, jak po kaczce. Nie zamierzam wchodzić z tobą w żadne polemiki, bo intelektualnie jesteś słaby, argumentów nie używasz, siły używać chcesz. Nie jesteś więc dla mnie w żadnym razie partnerem do polemiki i będę zlewał twoje wpisy. Poniał? (to powinieneś zrozumieć, synu radzieckiego oficera, do czego sam się przyznałeś) |
|
Coś ci powiem, ciulu. W przeszłości czasami zdarzało mi się komuś dać w pysk. Ale nigdy nie uderzyłem kobiety czy dziecka. Na *** sobie jeszcze narysuj tą błyskawicę.Cóż, skoro opat, to siłą rzeczy rzadnej żony nie mógłby uderzyć. Co do dzieci, (własnych lub cudzych) nie byłbym taki pewien. A kto wie, czy i inne rękoczyny nie wchodziłyby w grę. XDTyp jest jakiś psychiczny, ale to nic dziwnego po wielu latach w armii. Napisałem mu wprost - że nie będę się zniżał do wymiany poglądów z nim, więc szuka moich wpisów pod innymi tematami. Pokajać się :-D Gość ma nierówno pod sufitem. Sam wyzywał mnie na forum wielokrotnie, więc jak zareagowałem - opierając się na jego wpisach w tamtym temacie - to teraz zgrywa urażoną panienkę. Cnotka-niewydymka się znalazła. Zlewam go zgodnie ze swoją deklaracją - to nie mój poziom, by dalej wdawać się w pyskówki z typem, który rozumie wyłacznie argument siły, czego swoimi wpisani wielokrotnie dowiódł. I taka to jest historia z gościem, który twierdzi, że ma na imię tak, jak w jego nicku :-)BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
A wiesz co ja myślę? Całe to pieprzenie o poziomach to zasłona dymna. Jak ci poziom za nisko to mogę kopnąć w tyłek, od razu osiągniesz zadowalający cię poziom. Wysokość będzie miodzio, w sam raz dla ciebie. Skoro tak stawisz sprawę to ci powiem - boisz się i uciekasz zasłaniając się gadaniem o poziomach. Pewnie, nawrzucałem ci nie raz, ale nigdy nie zarzucałem ci czegoś, czego nie zrobiłeś. To nie ja napisałem że bijesz kobiety. Jesteś więc świnią bez honoru. Amen.Typ jest jakiś psychiczny, ale to nic dziwnego po wielu latach w armii. Napisałem mu wprost - że nie będę się zniżał do wymiany poglądów z nim, więc szuka moich wpisów pod innymi tematami. Pokajać się :-D Gość ma nierówno pod sufitem. Sam wyzywał mnie na forum wielokrotnie, więc jak zareagowałem - opierając się na jego wpisach w tamtym temacie - to teraz zgrywa urażoną panienkę. Cnotka-niewydymka się znalazła. Zlewam go zgodnie ze swoją deklaracją - to nie mój poziom, by dalej wdawać się w pyskówki z typem, który rozumie wyłacznie argument siły, czego swoimi wpisani wielokrotnie dowiódł. I taka to jest historia z gościem, który twierdzi, że ma na imię tak, jak w jego nicku :-)BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
No i wyszło szydło z worka , Opat to prawdziwy polski katolik tak jak ja . Amen .
|
|
HAHAHAHACoś ci powiem, ciulu. W przeszłości czasami zdarzało mi się komuś dać w pysk. Ale nigdy nie uderzyłem kobiety czy dziecka. Na *** sobie jeszcze narysuj tą błyskawicę.Cóż, skoro opat, to siłą rzeczy rzadnej żony nie mógłby uderzyć. Co do dzieci, (własnych lub cudzych) nie byłbym taki pewien. A kto wie, czy i inne rękoczyny nie wchodziłyby w grę. XDTyp jest jakiś psychiczny, ale to nic dziwnego po wielu latach w armii. Napisałem mu wprost - że nie będę się zniżał do wymiany poglądów z nim, więc szuka moich wpisów pod innymi tematami. Pokajać się :-D Gość ma nierówno pod sufitem. Sam wyzywał mnie na forum wielokrotnie, więc jak zareagowałem - opierając się na jego wpisach w tamtym temacie - to teraz zgrywa urażoną panienkę. Cnotka-niewydymka się znalazła. Zlewam go zgodnie ze swoją deklaracją - to nie mój poziom, by dalej wdawać się w pyskówki z typem, który rozumie wyłacznie argument siły, czego swoimi wpisani wielokrotnie dowiódł. I taka to jest historia z gościem, który twierdzi, że ma na imię tak, jak w jego nicku :-)BUHAHAHAHA! Ty tak serio? Ty normalny jesteś? _K_ chyba masz nowego psychofana. XDTu jesteś cwelu. Nie chowaj się. Nie uciekaj. Wciąż nie pokajałeś się, za bezzasadne nazwanie mnie damskim bokserem. Musisz się pokajać inaczej będę ci się śnić po nocach. ***s://***dziennikwschodni.pl/forum/region/lublin/lublin-gwalt-na-mlodej-kobiecie-zwabial-na-olx-oferta-pracy-dla-animatorki-dla-dzieci,t,259356.htmlSą ludzie, którzy nie chcą pozostawić tego kraju na zmarnowanie PiSowcom i klechom...Jest dobrze. Ci na górze, w złotych szatach i w czarnych limuzynach mają się dobrze. Robią kolejne interesy, budują kolejne hotele na gruntach fundowanych przez pisowski reżim, okradają parki krajobrazowe z działek, manipulują katotalibskimi cynglami PiS pokroju Czarek Przemek, tuszują śledztwa pedofilskiej szajki, ukrywają dokumenty, unikają podatków i przewalaja rocznie 15 miliardów złotych w szarej kościelnej strefie. A że mało następców? To dobrze. Większe udziały przy podziale. Alleluja i do przodu - po kolejne miliony z państwowej kasy.Po co ty się tak męczysz w tym znienawidzonym przez ciebie kraju? Wyjedź stąd. Za granicą czekają na ciebie. Zrobisz karierę i będziesz szczęśliwy. Nikt cię tu na siłę nie trzyma. |
|
No i wyszło szydło z worka , Opat to prawdziwy polski katolik tak jak ja . Amen .Teraz już nie mówi się Szydło z worka, tylko Ciotka Obajtka. XD |
|
No i wyszło szydło z worka , Opat to prawdziwy polski katolik tak jak ja . Amen .Za to K to prawdziwy Kłamca. Chyba proroczo wybrał sobie tą literę z alfabetu. |
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|