PrzyP0mnę niektórym (np. Paliwacuchowi), że bizancjum metroP0litarne służy nie budowaniu "nowoczesnego zesP0łu dworców", ale czyszczeniu P0dzamcza P0d działalność dewelo-buracką (+ oczywiście przy okazji ubogacaniu budimeksyków), czego skutkiem ubocznym będzie zniszczenie komunikacji busiarskiej, która codziennie dowoziła tysiące ludzi do centrum, a nie na peryferie, z których dojazd dysfunkcjonalną komunikacją miejską do szpitali, szkół, urzędów zajmie co najmniej dodatkowe pół godziny + haracz dla rabusiów z zetteem.
|
|
No no myślę że rozbiórka tego budynku po dawnej smażalni ryb może około 10milonow kosztowaćUbogacacz może ustalić dowolną kwotę, P0nieważ wie, że jego fanklub przyklepie wszystK0, co zostało ustalone P0dczas zakulisowych K0nsultacji. |
|
PrzyP0mnę niektórym (np. Paliwacuchowi), że bizancjum metroP0litarne służy nie budowaniu "nowoczesnego zesP0łu dworców", ale czyszczeniu P0dzamcza P0d działalność dewelo-buracką (+ oczywiście przy okazji ubogacaniu budimeksyków), czego skutkiem ubocznym będzie zniszczenie komunikacji busiarskiej, która codziennie dowoziła tysiące ludzi do centrum, a nie na peryferie, z których dojazd dysfunkcjonalną komunikacją miejską do szpitali, szkół, urzędów zajmie co najmniej dodatkowe pół godziny + haracz dla rabusiów z zetteem.Jasne - ty byś zostawił slumsy i tu, i tu. W takich warunkach PiSlamoza czuje się najlepiej. Nowoczesność, to dla was przerażenie. Zresztą i tak nie będzie cię stać na kupno jakiegokolwiek nowego mieszkania, bo za trollerkę nie kupisz żadnej nieruchomości, nawet na wsi. Stąd to twoje ujadania, to mnożenie kolejnych fake-kont i to debilne wklejanie idiotycznych komentarzy, po czym usuwanie ich i wklejanie ponowne. |
|
Niestety, nie wszystko da się przewidzieć, nie widać tego, co jest pod ziemią.
|
|
Prawie wszystkie inwestycje w Lublinie nigdy nie były skończone na czas przez Budimex, zamiast oni zapłaci kary miastu to Budimex dostaje więcej czasu i miasto dopłaca GIGANTYCZNE sumy, Ja jestem w ogóle w wielkim szoku ze ludziom to pasuje, przecież to wasza kasa idzie na to, nie Żuka tylko wszystkich podatników. Tak samo było z Parkiem Ludowym, rok opóźnienia i 10 mln zł więcej kosztowało. Ta inwestycja najbardziej mnie irytuje i razi ze wszystkich inwestycji jakie były do tej pory w Lublinie, bo koszt tego dworca jest ekstremalnie drogi do jakości wykonania i użytych materiałów, co mnie jeszcze irytuje to ludzie jak do tej inwestycji podchodzą: „niech miasto dołoży i skończy jak najszybciej”
|
|
tylko jakim kosztem, przecież te chodnik w koło dworca za 2 lata będzie trzeba remontować tak jak wszystkie chodniki w mieście zrobione przez Żuka … bardzo mnie dziwi że ludzie nie protestują tylko dają Żukowi zielone światło do tego żeby następna inwestycja była 2-3 razy droższa i 10 razy gorszej jakości.
Ja wychodzę z takiego założenia, że jaka jest mentalność ludzi w mieście jest doskonałym odbiciem lustrzanym w inwestycjach i wizerunku miasta.
|
|
Przypominam że nazwałeś mnie damskim bokserem, kiedy ja nigdy nie uderzyłem żadnej kobiety. Jesteś cwelem, c*** ci w dupę.PrzyP0mnę niektórym (np. Paliwacuchowi), że bizancjum metroP0litarne służy nie budowaniu "nowoczesnego zesP0łu dworców", ale czyszczeniu P0dzamcza P0d działalność dewelo-buracką (+ oczywiście przy okazji ubogacaniu budimeksyków), czego skutkiem ubocznym będzie zniszczenie komunikacji busiarskiej, która codziennie dowoziła tysiące ludzi do centrum, a nie na peryferie, z których dojazd dysfunkcjonalną komunikacją miejską do szpitali, szkół, urzędów zajmie co najmniej dodatkowe pół godziny + haracz dla rabusiów z zetteem.Jasne - ty byś zostawił slumsy i tu, i tu. W takich warunkach PiSlamoza czuje się najlepiej. Nowoczesność, to dla was przerażenie. Zresztą i tak nie będzie cię stać na kupno jakiegokolwiek nowego mieszkania, bo za trollerkę nie kupisz żadnej nieruchomości, nawet na wsi. Stąd to twoje ujadania, to mnożenie kolejnych fake-kont i to debilne wklejanie idiotycznych komentarzy, po czym usuwanie ich i wklejanie ponowne. |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|