Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
PrzyP0mnę niektórym (np. Paliwacuchowi), że bizancjum metroP0litarne służy nie budowaniu "nowoczesnego zesP0łu dworców", ale czyszczeniu P0dzamcza P0d działalność dewelo-buracką (+ oczywiście przy okazji ubogacaniu budimeksyków), czego skutkiem ubocznym będzie zniszczenie komunikacji busiarskiej, która codziennie dowoziła tysiące ludzi do centrum, a nie na peryferie, z których dojazd dysfunkcjonalną komunikacją miejską do szpitali, szkół, urzędów zajmie co najmniej dodatkowe pół godziny + haracz dla rabusiów z zetteem.
Odpowiedz
No no myślę że rozbiórka tego budynku po dawnej smażalni ryb  może około 10milonow kosztować
 Ubogacacz może ustalić dowolną kwotę, P0nieważ wie, że jego fanklub przyklepie wszystK0, co zostało ustalone P0dczas zakulisowych K0nsultacji.
Odpowiedz
PrzyP0mnę niektórym (np. Paliwacuchowi), że bizancjum metroP0litarne służy nie budowaniu "nowoczesnego zesP0łu dworców", ale czyszczeniu P0dzamcza P0d działalność dewelo-buracką (+ oczywiście przy okazji ubogacaniu budimeksyków), czego skutkiem ubocznym będzie zniszczenie komunikacji busiarskiej, która codziennie dowoziła tysiące ludzi do centrum, a nie na peryferie, z których dojazd dysfunkcjonalną komunikacją miejską do szpitali, szkół, urzędów zajmie co najmniej dodatkowe pół godziny + haracz dla rabusiów z zetteem.
Jasne - ty byś zostawił slumsy i tu, i tu. W takich warunkach PiSlamoza czuje się najlepiej. Nowoczesność, to dla was przerażenie. Zresztą i tak nie będzie cię stać na kupno jakiegokolwiek nowego mieszkania, bo za trollerkę nie kupisz żadnej nieruchomości, nawet na wsi. Stąd to twoje ujadania, to mnożenie kolejnych fake-kont i to debilne wklejanie idiotycznych komentarzy, po czym usuwanie ich i wklejanie ponowne.
Odpowiedz
Niestety, nie wszystko da się przewidzieć, nie widać tego, co jest pod ziemią.
Odpowiedz
Prawie wszystkie inwestycje w Lublinie nigdy nie były skończone na czas przez Budimex, zamiast oni zapłaci kary miastu to Budimex dostaje więcej czasu i miasto dopłaca GIGANTYCZNE sumy, Ja jestem w ogóle w wielkim szoku ze ludziom to pasuje, przecież to wasza kasa idzie na to, nie Żuka tylko wszystkich podatników. Tak samo było z Parkiem Ludowym, rok opóźnienia i 10 mln zł więcej kosztowało. Ta inwestycja najbardziej mnie irytuje i razi ze wszystkich inwestycji jakie były do tej pory w Lublinie, bo koszt tego dworca jest ekstremalnie drogi do jakości wykonania i użytych materiałów, co mnie jeszcze irytuje to ludzie jak do tej inwestycji podchodzą: „niech miasto dołoży i skończy jak najszybciej”
Odpowiedz
tylko jakim kosztem, przecież te chodnik w koło dworca za 2 lata będzie trzeba remontować tak jak wszystkie chodniki w mieście zrobione przez Żuka … bardzo mnie dziwi że ludzie nie protestują tylko dają Żukowi zielone światło do tego żeby następna inwestycja była 2-3 razy droższa i 10 razy gorszej jakości. Ja wychodzę z takiego założenia, że jaka jest mentalność ludzi w mieście jest doskonałym odbiciem lustrzanym w inwestycjach i wizerunku miasta.
Odpowiedz
Jasne - ty byś zostawił slumsy i tu, i tu. W takich warunkach PiSlamoza czuje się najlepiej. Nowoczesność, to dla was przerażenie. Zresztą i tak nie będzie cię stać na kupno jakiegokolwiek nowego mieszkania, bo za trollerkę nie kupisz żadnej nieruchomości, nawet na wsi. Stąd to twoje ujadania, to mnożenie kolejnych fake-kont i to debilne wklejanie idiotycznych komentarzy, po czym usuwanie ich i wklejanie ponowne.
Przypominam że nazwałeś mnie damskim bokserem, kiedy ja nigdy nie uderzyłem żadnej kobiety. Jesteś cwelem, c*** ci w dupę.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...