Wszędzie obniżają, zawieszają czynsze, wprowadzają darmową komunikację w tym tymczasowe "zawieszanie" biletów okresowych, zwalniają z opłat za parkowanie itd... tylko w Lublinie płać za wszystko, rozliczaj PIT, siedź grzecznie na *** i patrz jak rządzi biurokracja...
|
|
pewnie radny Nowak też ma wynajęty od miasta lokal albo mieszkanie
|
|
gościu, młotku PiSowski, radni nie mogą wynajmować od miasta. Doskonały pomysł panie Marcinie, jedyna osoba która pomyślała...
|
|
A co z czynszami mieszkań mam przymusowe wolne i nie zarabiam.
|
|
nowak ty ***u
|
|
JAROSŁAW JAROSŁAW!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
nieprawda, inspirator planuje budowę prawie stu ładowarek dla elektryków swojego elektoratu, już ufundował im bezpłatne parkingi w zamian za likwidację parkingów dla osób niepełnosprawnych. No cóż, za poarcie trzeba płacić.
|
|
No właśnie - czy MPK/ZTM planuje obniżyć czy przedłużyć wykupione bilety okresowe ze względu na obecną sytuacje i brak ich wykorzystania ???
|
|
Dobry pomysł to nie tylko obniżka ze strony ZNK ale i innych prywatnych osób bo w końcu każdy kto wynajmuje lokal utrzymuje danego właściciela a w tak trudnym czasie powinni zadbać jedni o drugich i mieć świadomość spadku obrotów oraz świadomość dalszej współpracy bo każdy ma rodziny i chce je utrzymać . Brawo Marcin Nowak po raz kolejny !!! Miłe to i budujące że jako jedyny chyba z radnych rady miasta lublin dba o dobro mieszkańców i kolejny raz pokazuje że chce dobra dla mieszkańców. Brawo p.Marcinie i wielki szacunek dla pana.
|
|
O wiele ważniejsze jest obniżenie czynszów w mieszkaniach komunalnych - część lokatorów może zostać bez (znacznej części) środków do życia. Skoro jest kapitalizm, to niech kapitaliści radzą sobie sami. Polska jest dobrem wspólnym wszystkich obywateli - a nie tylko "wszystkich kapitalistów". Pomysł Pana Radnego wymaga przemyślenia i dopracowania - daleki jestem od potępiania, ale obniżka powinna zostać ograniczona do osób samozatrudnionych (i zarazem zarobkujących bez angażowania innych osób).
|
|
Właśnie dostałem czynsz. Od miesiąca nie ma mnie w lokalu, zamknięty administracyjnie, ZNK tak myślało, że nawet za wodę i scieki każą płacić choć zużycie 0! Brawo Wy...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|