Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin: Oświetlą chodniki w dzielnicy Szerokie

Utworzony przez Alekshalina, 2 marca 2021 r. o 20:56 Powrót do artykułu
Oświetlenie powinno działać w 100% na każdej pojedyńczej ulicy.
Odpowiedz
Publiczne, czyli Nasze pieniądze wyżucone w błoto. Nie ma obowiązku mieszkania na zadup1u w domku 1-no rodzinnym. W osiedlach bloków wszystko jest oświetlone jak trzeba.
Odpowiedz
Nie wiem jak w tamtej okolicy jest z własnością gruntów w pasie drogowym, ale jeśli projektant będzie prosił właścicieli przydrożnych posesji na przejście przez ich teren z linią zasilania to nie bagatelizujcie sprawy i koniecznie zapoznajcie się z mapą z naniesionym przebiegiem linii i postawienia lamp. Bo np. w moim przypadku chcieli postawić słup na środku zjazdu, cymbały wzięły tak słabe ksero mapy że nie było widać linii oznaczającej drogę dojazdową. Z tego wynika, że i w terenie nie zweryfikowali sytuacji. Jak się postawiłem to grzecznie poprawali, ale i tak marudzili bo wytyczyli sobie lampy co ileś tam metrów żeby było zgodnie z normą oświetlenia i kombinowali jak najmniej przesuwać słup. Przez to teraz mam super oświetlenie zjazdu, słup stoi tuż obok. Pamiętajcie, pilnujcie papierów bo później odkręcenie sprawy nie jest proste.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...